» »

Mobitel in novice.

Mobitel in novice.

alien-w ::

No, sedaj sem ugotovil, da imamo se neke zveze z mobitelom (s tehničnim direktorjem), pa mi prosim napiste dopis za njega, pa povejte mi, kaj zahtevajo za odpravo blokade? Bomo ponovno probali srečo.

Primoz ::

Vse kar želimo je odprava blokade za pošiljanje masovnih SMS sporočil.... Za podrobnosti luni?:D
There can be no real freedom without the freedom to fail.

luni ::

ja v bistvu je povedal ze primoz... to kaj oni zahtevajo jaz ne vem, sem slisal da celo placilo po vsakem posameznem SMSju, kar pa je seveda nesprejemljivo glede na stevilo uporabnikov in novic na dan... bi pa bli cisto pripravljeni jim v zameno dat banner na stran, kaj vec pa zal ne moremo ponuditi
Artificial Intelligentia

alien-w ::

OK. spiste mi dopis za Tehničnega direktorja Mobitela, pa ga bo pol moj fotr (s kaksni fajn pripisom) poslal le temu. OK?

edmund ::

Hem, mogoče bi se dalo zmeniti tudi kako drugače... Če to nebo palilo...
Zamenjajte blokado za reklame ;) Zmenite se, da boste meli na prvi strani gor mobitelov banner, ali pa pri vsaki kratki novici "Powered by Mobitel" na koncu;)
[28-Jun-2003 15:55:08] Body temperature above normal (error type 215)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)

Sergio ::

powered by mobitel? oh c'mon... :))
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

luni ::

ja, sej sem reko, da za kaki banner ni problema... za tisto na koncu pa je problem, ker pol moramo dat se powered by simobil, pol pa ti za samo novico ostane bore malo... SMSji so omejeni na 160 znakov, ce se se kdo spomni :P
Artificial Intelligentia

edmund ::

Jah no, seveda smrdi - vendar pomoje plačali ne boste in bi bilo potem tako boljše kot nič ;)
[28-Jun-2003 15:55:08] Body temperature above normal (error type 215)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)

Mate ::

Kaj pa ce se ga da pod seti ikonco?
ma sta lahko oba cist mejhna.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mozilla po 10 letih sodelovanja z Googlom podpisala z Yahoojem, ki bo nov privzet isk (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
5321484 (18308) johnnyyy
»

GPS navigacija na Nokia N95 (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5517527 (13254) AtKo
»

Mnenje: totalitarni vzgibi slovenskih oblasti pri odnosu do interneta (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Nova vsebina
29137548 (29670) driver_x
»

problem z telekomom!!Pomagajte

Oddelek: Omrežja in internet
382575 (1714) zile
»

zaklepanje tem oz. "prepoved wareza"

Oddelek: Slo-Tech
231916 (1459) neki123

Več podobnih tem