Forum » Na cesti » Avtomobilsko poreklo
Avtomobilsko poreklo
Dr_M ::
uh kakšni kupi servisnih obrazcev za toyoto grejo čez našo tiskarno..tok o zanesljivosti sej se jih dost porabi tut za redne preglede, ampak vseeno heh
toyota se je v zadnjih 3h letih zelo poslabšala
Seveda, ce pa cenejse modele delajo v EU. Se en dokaz, da v EU ne znamo delat avtomobilov.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
T-h-o-r ::
ja, angleži ti niso japonci :(
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
frikec() ::
Turbino dobiš poceni, če imaš srečo in najdeš obnovljeno ter tako, ki je primerna za tvoj avto. Jih je cel kup različnih. No jaz nisem imel te sreče. 1100€ je šlo za šalo, ko jo je razneslo pri 160k km. Sedaj sem na 180k in imam verjetno problem z bosch pumpo. Bom videl naslednji teden kakšen strošek se mi obeta. Če bo previsok se bom nekaj časa vozil raje s kolesom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: frikec() ()
frikec() ::
Če koga zanima epilog; po 2 tednih iskanja napake so ugotovili, da ni problem pumpa, temveč so zvite ojnice. Čakam še na oceno stroškov, ampak čutim, da ne bo ekonomske računice.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenski avto leta 2017 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 18136 (14835) | dexterboy |
» | Avtomobilski proizvajalci z najmanj okvarami v letu 2005 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 20404 (12392) | Fizikalko |
» | Ali so japonski avtomobili res boljši? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 47488 (39430) | Dami |
» | avtomobilske znamke (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12979 (10201) | iNooby |