Forum » Programska oprema » DVB-C snemanje in podnapisi v PC
DVB-C snemanje in podnapisi v PC
jebach ::
Lep pozdrav!
Zanima me,kako se lahko posnamejo podnapisi v DVB-C na PC,ker mi jih nikakor ne uspe posneti tam,kjer jih moraš ročno vklopiti v Telemach omrežju npr. Discovery,NGC itd.
Uporabljam Technisat Cablestar HD2 HDTV PCI DVB-C ina pa bundle programsko opremo-DVBViewer od TechniSat. Obstaja kakšen drug boljši program?
Prikazuje jih normalno med predvajanjem,ko pa snemam program,jih pa nato več ni nikjer med posnetki.
Prosim za pomoč.
Hvala in lep pozdrav!
Zanima me,kako se lahko posnamejo podnapisi v DVB-C na PC,ker mi jih nikakor ne uspe posneti tam,kjer jih moraš ročno vklopiti v Telemach omrežju npr. Discovery,NGC itd.
Uporabljam Technisat Cablestar HD2 HDTV PCI DVB-C ina pa bundle programsko opremo-DVBViewer od TechniSat. Obstaja kakšen drug boljši program?
Prikazuje jih normalno med predvajanjem,ko pa snemam program,jih pa nato več ni nikjer med posnetki.
Prosim za pomoč.
Hvala in lep pozdrav!
- spremenil: jebach ()
tintorel ::
Pa je res problem. VLC posname podnapise ki jih gledaš v video fajl. V predvajanju posnetka jih lahko izbereš - samo pokaže jih pa ne :(
Imam isto kartico na Telekom kabelski na Linux-u.
Nova kost za glodat...
Imam isto kartico na Telekom kabelski na Linux-u.
Nova kost za glodat...
jebach ::
Hmm očitno res nobeden ne ve,kako bi se dala ta nadležna stvar rešiti...
Upam,da se bo kdaj našla rešitev.
Upam,da se bo kdaj našla rešitev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 444210 (83738) | zavajon |
» | USB tv snemalnikOddelek: Zvok in slika | 1181 (926) | radmannsdorf |
» | Technisat Cablestar HD2 HDTV DVB-COddelek: Zvok in slika | 3437 (1696) | Excalibrus |
» | HDD snemalnik in predvajalnik z DVB-COddelek: Zvok in slika | 3667 (3291) | krebs11 |
» | TV Star T1000 - DVB-T in media predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 9527 (7891) | asterix2000 |