» »

Hud test pijač

Hud test pijač

abcde7 ::

A ste prebral :D

jest bi sam nekej dodal....

jezik je isti k v jokerju! Pa dejte se spomnt en drug sleng :D Ja fak k ne veš več, a bereš jokerja a slo-tech, sam joker je bil v tem prvi...

komentarji? 8-O :P

Airskull ::

Men je pa ful vredu in me slog pisanja nič ne moti.
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.

para! ::

Po prebiranju striktno tehničnih testov, člankov, threadov, ipd, še kako paše prebrati malo bolj sproščen "test" energijskih pijač.

Stil pisanja je zabaven. Ne glede na to, kateremu stilu je podoben.

Lp,
Jazz
Death before dishonor!

ne sej sam test je bil kr ql...0:) , samo stil pisanja člankov na s-t je isti k na jokerju... čista kopija...:\

blue96 ::

res, da smo iz različnih koncev (sveta), naj vsak piše po svoje, a napiše razumljivo, in kar je tudi pomembno, naj piše o temah, na katere se avtor spozna.

nekaj besed je res obupnih, a slo tech je še vedno največji. skušajte se izogibati nelogičnim besedam kot so VUNPOTEG in tko naprej.
kurzivno, hehe
.

"preplavi me želja po citiranju prve kitice Gregorčičeve pesnitve Soči. Krasna si bistra hči planin... "

Najbolje da prepoveste te pijace (neb reku če bi pržill vsaj, da vas pa en redbulll priprav k temu da začnete pesmce pet.... ste pa res otroc ) , itaq je tok sladila not, da se jih zarad kofeina in taurina ne splaca pit, k vamn bo sam trebuh rasu :D

tha_man ::

Test pijač je zakon - pošteno sem se mu nasmejal! :)) Slog pisanja je pač Jokerjevski, ampak je kul.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

City ::

Robo daj zastopi, da je težko biti originalen, ni bolj enostavno potem izžeti favorite "copy/paste".

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Revija Joker (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26041772 (13044) Ganon

Revija Joker ne bo izsla avgusta (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Igre
1153212379 (123485) opeter
»

Sadjarski nasveti in fascinante tržnice prepovedanega sadeža

Oddelek: Novice / Zasebnost
413987 (2834) Stepni Volk

Revija JOKEr --> Kritika (strani: 1 2 3 )

13017061 (13422) OwcA
»

Joker (strani: 1 2 3 )

11610377 (8488) m_z

Več podobnih tem