Forum » Slo-Tech » Brisanje Malega Oglasa
Brisanje Malega Oglasa
kopar ::
Mene pa zanima zakaj mi vztrajno brišete oglas za PlayStation II, ki ga prodajam??
Drugič bi lahko vsaj mail poslal, da je bil oglas zbrisan in zakaj!!
Drugič bi lahko vsaj mail poslal, da je bil oglas zbrisan in zakaj!!
- spremenilo: kopar ()
Tomi ::
Ponavljanje oglasov v kratkem času ni zaželeno. Upam, da razumeš, zakaj ti potem temo brišemo.
metrodusa.blogspot.com
kopar ::
V redu razumem da pobišete en oglas ne pa da pobrišete vse na to temo, včeraj zvečer ste mi pobridali dva, potem pa sem še enkrat objavil (1-krat) pa ste mi ga isto pobrisal????
Gandalfar ::
Tvoj prvotni oglas z dne 10.11.2002 _ni_ bil izbrisan. Vse ostale ponovitve so bile izbrisane.
Da?
Da?
V-i-p ::
kopar, oglase prevečkrat ponavljaš v zelo kratkem času. Na mobisux-u je med tvojima istima oglasoma za PS vsega 6 drugih. Verjetno je bilo pri nas na s-t podobno/isto . Zato je prav da so admini brisali...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: V-i-p ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bolha plačljiva (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 37763 (15116) | PersonaRuda |
» | Kako in kje do dobrega spletnega oblikovalca?Oddelek: Izdelava spletišč | 3289 (2547) | Jerry000 |
» | Shranite si oglase za kasnejši ogledOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9685 (8254) | Bistri007 |