Forum » Pomoč in nasveti » Spominska kartica microSD
Spominska kartica microSD
Denis_91 ::
Pozdravljeni. Jaz imam eno microSD spominsko kartico (16 GB) in mi je kar na enkrat nehala delat. Telefon je kar zablokiral, ni se več odzival ne na touch ne na tipke, še ura na telefonu se je ustavila, tako da je bil edini način da ga ugasnem ta, da sem odstranil baterijo. Ko pa sem kartico vzel iz telefona in ga prižgal pa je delal normalno. Kartico sem dal v čitalec na računalniku in je ni zaznal, enako je ni zaznal čitalec na tiskalniku, prej sta jo zaznavala oba. Tudi v fotoaparatu ali v drugem telefonu ne dela.
Na kartici imam nekaj pomembnih podatkov in me zanima ali obstaja kakšna možnost da jih dobim nazaj?
Na kartici imam nekaj pomembnih podatkov in me zanima ali obstaja kakšna možnost da jih dobim nazaj?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Urbana (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 54449 (3331) | Lonsarg |
» | [LINUX] Distribucija za pisarno in programi...Oddelek: Operacijski sistemi | 1879 (1183) | dux |
» | Računalnik ne želi prebrati SD kartice 4GBOddelek: Pomoč in nasveti | 1365 (1294) | BRBR |
» | Programje za poslovno E-bančništvo (Halcom & stuff) - nejasnostiOddelek: Programska oprema | 5159 (4492) | aigmt |
» | Canon in upload na Flash cardOddelek: Pomoč in nasveti | 1055 (964) | l-note |