Forum » Pomoč in nasveti » Canon in upload na Flash card
Canon in upload na Flash card
LojzePek ::
Ma kdo kako idejo kak se da uplodat(slike ali pa po možnosti karkoli) na flash kartico, sem probaval v explorerju in pa v nekem posebnem programu, ki sem ga dobil polek fotkiča pa mi nekak ni uspelo.
Matko ::
Sicer nisi povedal, kaksnega Canona imas,
a ta nasver velja za vse: kupi citalec na USB,
pa ti bo takoj lazje
lp
PS: "EPP" ravno prodajam en univerzalni citalec
na USB info: matko.x@€email.si "/EPP"
a ta nasver velja za vse: kupi citalec na USB,
pa ti bo takoj lazje
lp
PS: "EPP" ravno prodajam en univerzalni citalec
na USB info: matko.x@€email.si "/EPP"
Ja, pardon gre za Canon A60. Pa ne mislim čitalca kupovat, more nekak it prek USB, ker na nikonu sem videl da gre kamot devat gor stvari.
krneki ::
Pri meni je Canon S50 alergičen na uploadanje česarkoli razen .jpg...niti njegovih filmov ne morem nazaj gor spraviti.
ali3n ::
ne vem če bo šlo brez čitalca; jaz sem dajal gor že zipe in ostalo šaro (vse prek čitalca) - enostavno skopiraš; žal Canon ne zazna CFja kot disk...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Sami ::
Nujno rabiš čitalec, jaz imam Canon A70 in tudi ne gre, s čitalcem je pa čist simpl. Moj frend ima pa Nikona 4300 in brez USB čitalca tud ne gre.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Sam tolko da povem, da se da uplodati na kartico brez dodatne opreme. S priloženim programom Zoom browser EX. Malce češko je naret ampak važno da dela.
ali3n ::
aha.. no, pa spet neki več vem; čeprav priznam, da canonovega programja nimam inštaliranega...
- "Rozi vidm." "S psom!"
l-note ::
Preko unega programa lahko nalagaš samo slike pa še teh ponavadi ne zazna (unknown format napiše na LCDju) in sprejme le svoje, originalne (nič resize-ane ali dodatno skompresirane.
Ravno zato sem tudi sam kupil čitalec kartic za 3 jurje in s kartico lahko delam kakor z diskom. Pa še ko recimo poslikam celo kartico slik in filmčkov (256MB) gre "download" fotk in filmčkov preko čitalca MNOGO hitreje kakor preko fotiča. Res pa je, da v večini primerov (ko poslikamo le nekaj posnetkov) hitreje, da jih prenesemo kar preko kabla. Namreč več časa porabiš za jemanje kartice iz digitalca in "vštekavanje" v čitalec.
Ravno zato sem tudi sam kupil čitalec kartic za 3 jurje in s kartico lahko delam kakor z diskom. Pa še ko recimo poslikam celo kartico slik in filmčkov (256MB) gre "download" fotk in filmčkov preko čitalca MNOGO hitreje kakor preko fotiča. Res pa je, da v večini primerov (ko poslikamo le nekaj posnetkov) hitreje, da jih prenesemo kar preko kabla. Namreč več časa porabiš za jemanje kartice iz digitalca in "vštekavanje" v čitalec.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: l-note ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SD kartica čuden problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3034 (2902) | kixs |
» | Reševanje slik s formatirane SD kartice.Oddelek: Pomoč in nasveti | 3079 (2899) | X-Hair |
» | Pomoč! Izbrisal sem filmček z digitalca!Oddelek: Zvok in slika | 1893 (1575) | baron21 |
» | USB v WinXpOddelek: Operacijski sistemi | 930 (824) | ToniT |
» | Izgubljeni podatki na (foto) spominski karticiOddelek: Pomoč in nasveti | 4367 (4078) | sneguljka1 |