Forum » Šport » Šport-izbira kolesa (allmountain)
Šport-izbira kolesa (allmountain)
kitara8 ::
Živjo, ne vem koliko ljudi ma sicer na tem forumu izkušnje glede tega, ampak povprašati ni greh.
Zanimam se za nakup enega allmountain bicikla. Mora biti polno vzmeten, budget 1500€.
Zanima me :
- katere firme priporočate
- kako velik okvir zame (velik sem 182cm)
- v kateri trgovini se splača nabavit (slišal sem da so v italiji ene dobre trgovine s kolesi)
- posamezne komponente bicikla, kaj je najboljše.
hvala za odgovore
Zanimam se za nakup enega allmountain bicikla. Mora biti polno vzmeten, budget 1500€.
Zanima me :
- katere firme priporočate
- kako velik okvir zame (velik sem 182cm)
- v kateri trgovini se splača nabavit (slišal sem da so v italiji ene dobre trgovine s kolesi)
- posamezne komponente bicikla, kaj je najboljše.
hvala za odgovore
- premaknil iz Kaj kupiti: bluefish ()
JamesQ ::
Živjo.
Največ za svoj denar dobiš Canyon kolo.
Poštnina je cca 100€. Za več predlogov vprašaj na forumu bicikel.com in tabla.mtb.si.
LDŽ
Največ za svoj denar dobiš Canyon kolo.
Poštnina je cca 100€. Za več predlogov vprašaj na forumu bicikel.com in tabla.mtb.si.
LDŽ
bluefish ::
Canyon so z vidika opreme seveda odlična kolesa, vendar se zatakne ob morebitnem uveljavljanju garancije ali čem drugem, ker moraš pošiljati kolo nazaj v Nemčijo, saj pri nas ni zastopstva. Poleg tega so za določene modele nenormalno dolge čakalne vrste.
kitara8 ::
Cancer ::
Ravno včeraj naročil svojega Canyona. Ali kdo ve kako dolgo traja, da kolo pošljejo, oz. v kolikšnem času prispe? Kolo je na zalogi.
YaN-cH ::
Kaj ti ni napisalo pri naročilu v katerem tednu je predvidena dobava. Za dva Canyona vem da so se držali teh dobavnih rokov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero kolo (strani: 1 2 3 4 … 106 107 108 109 )Oddelek: Šport | 830344 (8739) | nokken |
» | A naj kupim gravel bike ali ne? (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Šport | 132332 (23500) | issak |
» | Nakup E-MTB (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 16240 (10975) | itak37 |
» | Scott, ghost, giant ali specializedOddelek: Na cesti | 9121 (8542) | onitam |
» | Nakup kolesaOddelek: Šport | 6075 (4854) | Okapi |