Forum » Operacijski sistemi » POMOČ-ČREN EKRAN!!!
POMOČ-ČREN EKRAN!!!
RAMPA ::
Pozdrav vsem
Imam problem pri inštalaciji oken.
Najprej sem imel inštalirane XP-je,pol sem hotel Mileniume/XP na skupnem disku.
Prvo sem probal z particion magic dodelit na 40 giga disku prvih 10 giga za Mileniume in naj bi uspelo.Ko sem po tem zagnal na novo rač. sem ga zagnal z zagonsko disketo od Mil . in tu se začne problem. Ko probam štartat z zagonske mi pride v setup od Mil. Napise da bo formatiral disk ko konča pa se pojavi čren ekran CD-rom pa se začne vrtet kot da bi se namestitev nadaljevala.Ga resetiram in mi pride čren ekran že pred formatiranjem!!!! Izto je ko probam z zagonom direkt iz cedeja.
Pol sem formatiral celoten disk določil particijo in zagnal spet cd od Mileniumou in SPET TA ČREN EKRAN .Probal sem tudi brez zvočne in modema ter bios default pa nič.
Zdaj sem spet inštaliral XP.
Moj sistem:ATHLON 1000
MSI K7T 266 PRO
CREATIVE GF-4200
CREATIVE S.B. 4.1
Vse dela ok.
PROSIM ZA POMOČČE KDO KAJ VE O TAM NAJ MI POMAGA!!!
Imam problem pri inštalaciji oken.
Najprej sem imel inštalirane XP-je,pol sem hotel Mileniume/XP na skupnem disku.
Prvo sem probal z particion magic dodelit na 40 giga disku prvih 10 giga za Mileniume in naj bi uspelo.Ko sem po tem zagnal na novo rač. sem ga zagnal z zagonsko disketo od Mil . in tu se začne problem. Ko probam štartat z zagonske mi pride v setup od Mil. Napise da bo formatiral disk ko konča pa se pojavi čren ekran CD-rom pa se začne vrtet kot da bi se namestitev nadaljevala.Ga resetiram in mi pride čren ekran že pred formatiranjem!!!! Izto je ko probam z zagonom direkt iz cedeja.
Pol sem formatiral celoten disk določil particijo in zagnal spet cd od Mileniumou in SPET TA ČREN EKRAN .Probal sem tudi brez zvočne in modema ter bios default pa nič.
Zdaj sem spet inštaliral XP.
Moj sistem:ATHLON 1000
MSI K7T 266 PRO
CREATIVE GF-4200
CREATIVE S.B. 4.1
Vse dela ok.
PROSIM ZA POMOČČE KDO KAJ VE O TAM NAJ MI POMAGA!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD Ročno formatiranje? NujnoOddelek: Strojna oprema | 7969 (7250) | miraldi |
» | P8Z68-V LX, 1155 zvit pin in grafična karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 2117 (1886) | OChack |
» | Windows 8 uvaja hitri zagon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 29863 (24052) | Jst |
» | Problem z Norton Ghost 9.0Oddelek: Programska oprema | 1215 (1093) | Climber |
» | Težave z nalaganjem OS Win XP.....po končanem nalaganju OS noče BOOTat s HDD-ja...inOddelek: Pomoč in nasveti | 986 (890) | manne |