Forum » Loža » Pa obelodanimo prvoaprilske fore :)
Pa obelodanimo prvoaprilske fore :)
Srachko ::
No, pa se dajmo izpovedat :D Kako in koga ste za prvi april "nategnili"?
Moja ideja je bila, da sem na ObrazKnjigi(tm) objavil čisto preprosto sliko na kateri je nekaj besedila, ki navaja na to, da za ogled te slike potrebujete facebook Premium račun. Potem sem nekaj prijateljev "nažical" da so malce pokomentirali, da bo večje zanimanje za vsebino slike in samo čakal na to, kdaj me bo folk začel spraševat kako točno se uredijo zadeve za facebook premium oz. da me vsaj sprašujejo kaj je na slikah. Ker je ena sama slika bila bolj slab magnet za radovedneže, sem se čez nekaj uric spomnil in naložil kar cel album popolnoma identičnih slikic:)
Na koncu sicer potegavščina ni uspela v željeni meri, ampak nekaj ljudi je pa vseeno padlo na finto :)
Moja ideja je bila, da sem na ObrazKnjigi(tm) objavil čisto preprosto sliko na kateri je nekaj besedila, ki navaja na to, da za ogled te slike potrebujete facebook Premium račun. Potem sem nekaj prijateljev "nažical" da so malce pokomentirali, da bo večje zanimanje za vsebino slike in samo čakal na to, kdaj me bo folk začel spraševat kako točno se uredijo zadeve za facebook premium oz. da me vsaj sprašujejo kaj je na slikah. Ker je ena sama slika bila bolj slab magnet za radovedneže, sem se čez nekaj uric spomnil in naložil kar cel album popolnoma identičnih slikic:)
Na koncu sicer potegavščina ni uspela v željeni meri, ampak nekaj ljudi je pa vseeno padlo na finto :)
I can see clearly now, the brain has gone...

Bellatrix ::
Zanimivo je pa to da facebook dejansko spremeni tvoje geslo v zvezdice če ga napišeš pod "O čem razmišljaš".
People are quick to judge and slow to correct themselves.
Srachko ::
Zanimivo je pa to da facebook dejansko spremeni tvoje geslo v zvezdice če ga napišeš pod "O čem razmišljaš".
Dobra
I can see clearly now, the brain has gone...
martincek1 ::
Glede na to, da sem cel dan prespal v precej omotičnem stanju, je bila edina šala to, da sem spremenil datum rojstva na FB na 1. april
They haven't suspected anything haha
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | LastPass dobil novega lastnikaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 22511 (15770) | murmur |
| » | Facebook z rekodnim dobičkomOddelek: Novice / Rezultati | 23561 (19156) | alexz |
| » | EU začenja preiskavo Facebooka? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 87464 (82496) | Ramon dekers |
| » | Medsebojno ocenjevanje uporabnikovOddelek: Slo-Tech | 2866 (2091) | Jebiveter |
| ⊘ | HUDA PRIPOMBA GLEDE SLO-TECHA!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1515 (1199) | whatson |