Forum » Kaj kupiti » Kateri wi-fi router?
Kateri wi-fi router?
MedusasPath ::
Torej, sem pred nabavo novega routerja. Applov Airport Extreme se mi zdi primeren kandidat.
Iščem pa predvsem stabilno delovanje in dobro pokritost s signalom.
Je kakšna pametna 802.11n alternativa? Po možnosti z opcijo flashanja na DD-WRT oz. Tomato.
Iščem pa predvsem stabilno delovanje in dobro pokritost s signalom.
Je kakšna pametna 802.11n alternativa? Po možnosti z opcijo flashanja na DD-WRT oz. Tomato.
Jose ::
Še jaz pristavljam piskrček.
Moj stari router je "pojedel" že drugi napajalnik. Želim kupiti novi router, ki ima gigabitne porte. Večinoma uporabljam povezavo z ethernet kabli a prenosnik tudi kdaj priklopim na brezžično mrežo. Pomembno je, da je router stabilen in da lahko kdaj kaj tudi sprobam. Cena routerja naj ne bi presegala 100€. Lepo bi bilo, da stvar ne bi bila preveč komplicirana.
Imate nasvet zame?
Hvala, Jose.
Moj stari router je "pojedel" že drugi napajalnik. Želim kupiti novi router, ki ima gigabitne porte. Večinoma uporabljam povezavo z ethernet kabli a prenosnik tudi kdaj priklopim na brezžično mrežo. Pomembno je, da je router stabilen in da lahko kdaj kaj tudi sprobam. Cena routerja naj ne bi presegala 100€. Lepo bi bilo, da stvar ne bi bila preveč komplicirana.
Imate nasvet zame?
Hvala, Jose.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri router? (strani: 1 2 3 4 … 128 129 130 131 )Oddelek: Kaj kupiti | 1283576 (2576) | BlaY0 |
» | TP-Link TL-WR1043ND (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Omrežja in internet | 171293 (36186) | hojnikb |
» | Kateri router? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18347 (13830) | Poldy |
» | Kako nastavit WLAN ASUS WL500g (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7875 (5619) | DixieFlatline |