» »

Netbook Toshiba NB550D-109 1,66 GHz

Pero_SLO ::

Se odločam za nakup tega netbooka in me pestijo nekatere težave. Namreč po specifikacijah piše da je možno nadgraditi do 2GB rama, ampak na drugih straneh in ko gledam filmčke na netu pa dajejo 4GB rama not... Tko da nevem kaj se zdej da in kaj ne. Vidu sm tut da se da gor namestit 64bit windowse 7, kar imam tudi namen. Piše tudi, da podpira ram samo do 1066MHz, ampak me zanima če podpira 1333MHz mogoče. Tko da naprošam kakšnega strokovnjaka, da mi svetuje, če bo sledeča konfiguracija šla skupaj:

+
Kingston DDR3 SO-DIMM 4 GB 1333 MHz
+
1,8" SSD disk Crucial C300 RealSSD 64 GB SATA3
ter
Miška Logitech M505 se mi zdi še najboljša varijanta, vsaj kolikor berem ocene.

Kaj mislite, bo šlo to skupaj in če se mi sploh splača dajat SSD notri ali ostanem pri osnovnem 250GB SATA disku?

Hvala že v naprej za vse nasvete.

kmetek ::

Pa zakaj vsak dan nova tema o prenosnikih?

OptimuZ ::

Pero_SLO ::

OptimuZ je izjavil:

Lenovo ti ni všeč? :)
http://www.computercenter.si/www-comput...

Mi je zdej postal všeč ja :P Sem poslal mail koliko časa je za dobavo tega netbooka in če je možnost nakup brez OSa. Drugače ga bom iz tujine naročil brez OSa in upam da bo garancija tudi pri nas veljala.

SSD imam pa namen zato kupit, ker bom imel prenosnik pretežno v avtu namesto radija ter za ostale reči. Če ima kdo izkušne oz. idejo kako narest oz. kje kupit poličko za v avto, se toplo priporočam :)

OptimuZ ::

Saj je brez OSja:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri laptop?

Oddelek: Kaj kupiti
284065 (3119) solatko
»

kateri 10˝ prenosnik

Oddelek: Kaj kupiti