Forum » Kaj kupiti » Kateri router?
Kateri router?

Master_Yoda ::
Malo butasto vprasanje ampak bolje vprasati kot ne vedeti: Trenutno imam Archer C7 z openwrt in se mi ne zdi da bi bil prepocasen (uporabljam kabel, drugi clani druzine pa niso tako zahtevni in so na WIFI in se niso se nikdar pritozevali nad hitrostjo). Imam 500Mbit linijo, in ce vklopim flow offloading dobum tam okoli 470Mbit rezultat na masini s kablom.
Ampak ta Cudy ki ga je Blayo predlagal se mi sveti
. Bi bila sploh kaksna vidna razlika na kablu ce bi menjal ? Mogoce boljsi ping / latency v online spilih zaradi boljsega CPUja noter ?
Potrebe po drugem zastonjskem zraven pa prav tako ni ...
Ampak ta Cudy ki ga je Blayo predlagal se mi sveti

Potrebe po drugem zastonjskem zraven pa prav tako ni ...
Dovie'andi se tovya sagain.

BlaY0 ::
Tudi sam sem imel Archer C7 in sem ga pol leta nazaj zamenjal s Cudy TR3000 (bil na neki razprodaji za 40 EUR). Če boš kdaj v prihodnosti šaltal na 1+ Gbps oziroma boš želel kak wireguard VPN gonit, kak USB disk priklopit ali kaj podobnega, potem ti pride prav malo bolj zmogljiv multi-core SoC. Drugače bi bil pa meni C7 vrh glave še nadaljnjih par let... tako ali tako je večina WiFi naprav še vedno AC ali celo manj.

iloveboobz ::
vzami tega T-56... Men je nadomestil C7 in leti k šus tudi za 1Gbit+ povezave..
zakaj sploh sprašuješ na forumu, če imaš chatgpt??
Odkar se je pojavil chatgpt opažam velike spremembe na forumu. Nekoč sem za vse dobil odgovore. Danes dobiš v glavnem jamranje in žaljenje medtem ko se odgovori izmikajo.
zakaj sploh sprašuješ na forumu, če imaš chatgpt??
smoki
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iloveboobz ()