Forum » Kaj kupiti » Nakup prenosnika od 1000 do 1400 €
Nakup prenosnika od 1000 do 1400 €
Goltes ::
Pozdravljeni! Kupujem prenosni računalnik s procesorjem i7, dobro grafično kartico (igre, programi), čim več ramov, po možnosti usb 3.0. Velikost zaslona in teža nista pomembna. Podajte mi svoje predloge ter najugodnejše cene.
Moji trenutno najljubši:
TOSHIBA SATELLITE A665-11T - Link
+ 3d očala, 8gb rama, Blu-ray, tv turner , 1399 €
- directx 10.1, nima usb3.0, 5.400rpm
ASUS N73SV-TZ137V - Link
+ Full HD, procesor, cena (1188€), USB 3.0, 7200rpm grafična
- DVD, znamka(Asus)
Mogoče kdo ve kdaj pride nov model TOSHIBA SATELLITE A665 z boljšo grafično kartico in USB 3.0 v Slovenijo? Na evropskem tržišču se je že pojavil.
(Moj prvi post na forumu)
Moji trenutno najljubši:
TOSHIBA SATELLITE A665-11T - Link
+ 3d očala, 8gb rama, Blu-ray, tv turner , 1399 €
- directx 10.1, nima usb3.0, 5.400rpm
ASUS N73SV-TZ137V - Link
+ Full HD, procesor, cena (1188€), USB 3.0, 7200rpm grafična
- DVD, znamka(Asus)
Mogoče kdo ve kdaj pride nov model TOSHIBA SATELLITE A665 z boljšo grafično kartico in USB 3.0 v Slovenijo? Na evropskem tržišču se je že pojavil.
(Moj prvi post na forumu)
Goltes ::
Popster hvala za odgovor, samo nisem tega spraševal. Ostali nimate svojega mnenja o prenosniku? Sem mislil da je ta forum kaj bolj aktiven :)
retron ::
Ne vidim zakaj je asus minus, saj ravno asus se mi zdi dosti boljši kot toshiba.
Pa tudi drugi minusi niso tolko hudi, 5400 rpm ni toliko hudo, DX 11 je overrated, bluray na laptopu nevem kolko ti bo prišu prav, usb 3 pa ajde no že.
Če kupuješ laptop moraš bit pripravljen da nebo imel takšne fukncionalnosti kot stacionaren PC.
In nisi navedel za kaj misliš laptop uporabljat, tko da ti ne moremo ravno svetovat specifično kateri laptop bi ti bil najboljši.
http://www.agt.si/racunalniska-oprema/p...
Tale je baje dober če se ne motim.
Mimogrede, če želiš kaj več informacij in se ti ne da čakat na reply tukaj lahko pobrskaš po forumu par strani nazaj, saj je na teden nevem koliko novih takih tem odprtih.
Pa tudi drugi minusi niso tolko hudi, 5400 rpm ni toliko hudo, DX 11 je overrated, bluray na laptopu nevem kolko ti bo prišu prav, usb 3 pa ajde no že.
Če kupuješ laptop moraš bit pripravljen da nebo imel takšne fukncionalnosti kot stacionaren PC.
In nisi navedel za kaj misliš laptop uporabljat, tko da ti ne moremo ravno svetovat specifično kateri laptop bi ti bil najboljši.
http://www.agt.si/racunalniska-oprema/p...
Tale je baje dober če se ne motim.
Mimogrede, če želiš kaj več informacij in se ti ne da čakat na reply tukaj lahko pobrskaš po forumu par strani nazaj, saj je na teden nevem koliko novih takih tem odprtih.
Gugie ::
Tudi jaz gledam Asus n73 serijo. Nekaj časa jih ni bilo nikjer za dobit, menda nekakšna serijska napaka. Sedaj pa vidim da so ponovno v prodaji brez te serijske napake. http://www.mediaplanet.si/prenosnik-asu...
Ve kdo kaj več o tem, za kakšno napako bi naj šlo?
nurmaln ::
Tudi jaz gledam Asus n73 serijo. Nekaj časa jih ni bilo nikjer za dobit, menda nekakšna serijska napaka. Sedaj pa vidim da so ponovno v prodaji brez te serijske napake. http://www.mediaplanet.si/prenosnik-asu...
Ne gre za ASUSovo napako, gre za Intel Sandy Bridge problem, malo pogooglaj, vsi novi intelovi produkti na Sandy Bridge platformi so imeli isto težavo in bilo odpoklicani.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln
even if I have to do it myself!" - nurmaln
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1066 (1041) | SLO_Matej |
» | 100x prežvečeno - nakup prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 3784 (2587) | eziga |
» | Kupujem nov prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1944 (1509) | OniX |
» | Izbira novega prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 937 (891) | fr4nc |
» | ASUS N73SVOddelek: Kaj kupiti | 1799 (1755) | IvoJan |