Forum » Loža » Od carine prejel pošto [kitajska roba]
Od carine prejel pošto [kitajska roba]
Slo-One ::
Od carinikov sem prejel pošto, da jim pošljem račun za robo, ki sem jo naročil iz Kitajske. Sedaj bi prosil če bi mi kdo lepo prosim svetoval, kaj storiti saj sem njihovo pošto založil/izgubil.
Kaj jim naj rečem oz kam naj pošljem e-pošto. (izgubil vse kontaktne informacije in naslov)
Kaj jim naj rečem oz kam naj pošljem e-pošto. (izgubil vse kontaktne informacije in naslov)
OmegaBlue ::
izgubil je obvestilo carine.
Pošlješ lahko na 1004.ljubljana@posta.si ampak boš potreboval PCP številko, ki je na obvestilu, priložiti pa moraš tudi obvestilo samo tako da ga kar najdi.
Pokličeš lahko tudi na carinsko pošto 01/476-7663 ali na carino 01/476-7759 pa se probaj zmenit.
Pošlješ lahko na 1004.ljubljana@posta.si ampak boš potreboval PCP številko, ki je na obvestilu, priložiti pa moraš tudi obvestilo samo tako da ga kar najdi.
Pokličeš lahko tudi na carinsko pošto 01/476-7663 ali na carino 01/476-7759 pa se probaj zmenit.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
MIHAc27 ::
um jaz sem tudi dobil obvestilo in sem samo v emailu povedal za kaj gre, PCP številko in slika računa. 1 paket je že prišel, 1 še čakam.
Ker ne veš PCP številke, potem lahko edino kličeš na carinsko pošto, pa prosiš da ti jo še enkrat povejo.
Ker ne veš PCP številke, potem lahko edino kličeš na carinsko pošto, pa prosiš da ti jo še enkrat povejo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | CARINA ebay (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 97054 (73919) | Tilen |
» | Nakupovanje kamere gopro preko e-bayaOddelek: Kaj kupiti | 1588 (1387) | Vuli |
» | ebay problem..!Oddelek: Pomoč in nasveti | 890 (681) | bubamara330 |
» | PCP številka pošiljke in račun PaypalaOddelek: Omrežja in internet | 1268 (1143) | Bias |
» | Ebay - PayPal - CarinaOddelek: Omrežja in internet | 10264 (9008) | Morenov |