Forum » Zvok in slika » Hišni kino in kabli
Hišni kino in kabli
fosil ::
Razmišljam o nakupu hišnega kina, oziroma o malo boljšem ozvočenju za televizijo.
Sedaj pa me zanima kako je s kabli za tiste zvočnike ki naj bi stali zadaj, torej za kavčem.
V prospektih in opisih to ni nikjer omenjeno, ali mora do njih peljat kabel ali so to brezžične zadeve?
Če so kabli, kako mate to rešeno?
Sedaj pa me zanima kako je s kabli za tiste zvočnike ki naj bi stali zadaj, torej za kavčem.
V prospektih in opisih to ni nikjer omenjeno, ali mora do njih peljat kabel ali so to brezžične zadeve?
Če so kabli, kako mate to rešeno?
Tako je!
delfinus ::
Jaz imam s kabli pod parketom. Sem projektiral sobo v mislih na zadnje zvocnike. Sicer pa ti preostane se, da jih skusas skriti za stranskimi lajstnami, preprogo, pod kavci ipd, ce le gre tako. Brezzicni zvocniki tudi to je mogoce, a kaksne kakovosti ne pricakuj v tem primeru.
lp, d.
lp, d.
St235 ::
Naćeloma rabiš kable, so tudi brezžične variante ampak so občutno dražje rešitve predvsem pa slabša kvaliteta.
Okapi ::
Predvsem pa tudi brezžični zadnji zvočniki v resnici niso čisto brezžični, ker jih moraš priključit na štrom. Pač lepo razpelješ kable - najboljše razmerje kakovost/cena imajo kar navadni cat5 omrežni kabli. Nekateri avdiofili jih razdrejo in vzamejo samo po eno parico za vsak zvočnik.
O.
O.
fosil ::
Res sem upal da je bilo v zadnjih 20 letih tukaj kaj napredka, ampak očitno ne
Verjetno bom potem raje vzel samo sprednje zvočnike, oziroma sistem 2+1.
Verjetno bom potem raje vzel samo sprednje zvočnike, oziroma sistem 2+1.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hišni kino sistem - Kaj kupiti ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 32316 (23855) | p|X| |
» | Ozvočenje za hišo (in mogoče vrt)Oddelek: Zvok in slika | 4578 (3886) | LJ4L |
» | wireless 5.1 Surround Sound SystemOddelek: Zvok in slika | 1489 (1298) | CompMaster |
» | [Hi-Fi] - Hišni kino sistemi 3.1, 5.1, 7.1... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 34667 (17438) | josko674 |
» | Nakup hišnega kina, kaj svetujete?!Oddelek: Kaj kupiti | 1591 (1396) | trdoreh |