Forum » Zvok in slika » PC to LCD TV
PC to LCD TV
denzy ::
Živjo!
Včeraj sem kupil nov PC in ga sestavil, zraven sem si kupil še Samsung 32 LCD TV, da bi ga imel kot monitor.
Zdj me pa zanima kaj bi lahko bilo narobe. Dokler nisem posnel driverjev za graficno kartico (GTX 460) je TV delal prek HDMI kabla, potem je pa samo se windows loading screen nato pa no signal, kaj bi lahko bilo narobe?
Včeraj sem kupil nov PC in ga sestavil, zraven sem si kupil še Samsung 32 LCD TV, da bi ga imel kot monitor.
Zdj me pa zanima kaj bi lahko bilo narobe. Dokler nisem posnel driverjev za graficno kartico (GTX 460) je TV delal prek HDMI kabla, potem je pa samo se windows loading screen nato pa no signal, kaj bi lahko bilo narobe?
St235 ::
Verjetno novi driverji urpavljajo z tem kateri izhod je aktiven, zato tudi tv crkne, ko se naložijo windows. Če imaš možnost, ga priklopi preko DVI kabla in poštimaj nastavitve na grafični.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pc zamrzne.. prosim pomoč!Oddelek: Strojna oprema | 812 (680) | Riff |
» | Nemorm uporabljati ati display driverjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1369 (1172) | Xserces |
» | Rabim pomoč.Nujno ("fleša" računalnik)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1002 (797) | boom |
» | problemi z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1814 (1239) | OChack |
» | zmrzovanje in "klikanje" kompaOddelek: Strojna oprema | 1083 (986) | wechta |