Forum » Zvok in slika » 2x Amino Siol komunikatorja - kaj z njima?
2x Amino Siol komunikatorja - kaj z njima?
tattoo ::
Pozdravljeni,
imam dva Amino komunikatorja za Siol in me zanima kaj lahko z njima naredim, glede na to, da je Siol ukinil podporo za te komunikatorje.
imam dva Amino komunikatorja za Siol in me zanima kaj lahko z njima naredim, glede na to, da je Siol ukinil podporo za te komunikatorje.
LexLuthor ::
malo se igraj z firmwarom če lahko sploh jih flešaš
Se je že kdo kaj ukvarjal s tem?
Če greš na T-2, ti jih na novo flashajo in jih lahko uporabljaš za t-2, brez plačevanja najemnine.
www.pasice.si
malo se igraj z firmwarom če lahko sploh jih flešaš
Se je že kdo kaj ukvarjal s tem?
Če greš na T-2, ti jih na novo flashajo in jih lahko uporabljaš za t-2, brez plačevanja najemnine.
Glede na to, da imamo doma Siol mi to veliko ne pomaga. Lahko pa juji poskusim prodati ... a to za T2 zagotovo drži ali si slišal kje? (da napišem v opis pri prodaji )
P.S. Škoda, da je Siol umaknil podporo ...
OmegaBlue ::
Če imaš Amino 110 se jih da prenest na T-2, ali se pa doma igraš z njimi.
So pa super utež za papir.
So pa super utež za papir.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
LexLuthor ::
Glede na to, da imamo doma Siol mi to veliko ne pomaga. Lahko pa juji poskusim prodati ... a to za T2 zagotovo drži ali si slišal kje? (da napišem v opis pri prodaji )
Povprašaj na T-2 neuradni forum, če kdo vzame. Zagotovo jih na T-2 flashajo, če si naročnik IPTV.
www.pasice.si
madog ::
Lahko potrdim da v kolikor boš nesel na T-2 ti ga flashajo in ga nato lahko uporabljaš v njihovem omrežju brez doplačila.
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom Slovenije pravnomočno zmagal proti T-2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 20685 (16859) | AndrejO |
» | T2 v zadnjih izdihljajih?Oddelek: Loža | 3555 (2525) | OmegaBlue |
» | Xtreamer-problem s slikoOddelek: Zvok in slika | 3963 (3582) | telexdell |
» | Telekom Slovenije zahteva stečaj T-2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 41540 (33192) | Hevidi |
» | Siol mail, T-2 internetOddelek: Omrežja in internet | 18681 (17029) | barakus |