Forum » Kaj kupiti » Iščem ASUS VE278Q 27" LED LCD
Iščem ASUS VE278Q 27" LED LCD
TeraTM ::
Iščem ASUS VE278Q V slo ga ponuja samo markit, pa še ta ga nima na zalogi. Ve kdo iz katere trgovine čez mejo bi ga lahko dobil najceneje?
Hvala in LP.
Hvala in LP.
pregledal vse na geizhals.at(de) takrat ko sem to sporočilo napisal. Vse te trgovine imajo 15 Eur minimalno dostave, + pri nekaterih ni dobavljiv, pri nekaterih pa ne pošiljajo v slo, pri nekaterih pa cena takšna da se ne splača kupovati.
Tako sem vprašal na MarkiT (slo) kjer me je napotil na: EC d.o.o. ki je Distributor for; Avermedia, TRENDnet, Samsung Techwin, Popcorn Hour, ACD Systems, Biwin,
ABBYY, Vartech in Partner; IBM, HP, Lenovo, Sony, Dell, Apple, Intel, Microsoft, Seagate, etc. (očitno asus tudi)
Ta mi je preko maila poslal predračun. Končni znesek: 426,01 Eur kar se mi zdi absolutno preveč.. Raje kupim na geizhals.
Baje naj bi bil med najboljšimi v rangu 27" TN zaslonov. Dobri vidni koti, Led, nima "ghosting issues", "Good colors. Back light bleed is not noticeable" itd..
Link: klik, klik, klik
Tako sem vprašal na MarkiT (slo) kjer me je napotil na: EC d.o.o. ki je Distributor for; Avermedia, TRENDnet, Samsung Techwin, Popcorn Hour, ACD Systems, Biwin,
ABBYY, Vartech in Partner; IBM, HP, Lenovo, Sony, Dell, Apple, Intel, Microsoft, Seagate, etc. (očitno asus tudi)
Ta mi je preko maila poslal predračun. Končni znesek: 426,01 Eur kar se mi zdi absolutno preveč.. Raje kupim na geizhals.
Zakaj ravno ta model? geizhals nisi slišal?
Baje naj bi bil med najboljšimi v rangu 27" TN zaslonov. Dobri vidni koti, Led, nima "ghosting issues", "Good colors. Back light bleed is not noticeable" itd..
Link: klik, klik, klik
Našel tukaj: mindfactory.de dostava: klik klik
Je že kdo kupoval v tej trgovini? in pa če sem prav razumel glede dostave, dostavlja DHL 30EUR tudi v Slovenijo? Glede plačila pa imajo podobno kot MYLEMON? prenakazilo itd.. Prosim če ima kdo kakršne koli informacije naj odpiše.
Je že kdo kupoval v tej trgovini? in pa če sem prav razumel glede dostave, dostavlja DHL 30EUR tudi v Slovenijo? Glede plačila pa imajo podobno kot MYLEMON? prenakazilo itd.. Prosim če ima kdo kakršne koli informacije naj odpiše.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje s spletno trgovino Alza Shop (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 25996 (2001) | DirkDiggler |
» | extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 189296 (14011) | tikitoki |
⊘ | Ask Tomson (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 71706 (45632) | bluefish |
» | Nakup prenosnika iz AvstrijeOddelek: Kaj kupiti | 2142 (1818) | tilen970 |
» | UPS-neprekinjeno napajanje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9438 (6699) | ender |