» »

Iščem ASUS VE278Q 27" LED LCD

Iščem ASUS VE278Q 27" LED LCD

TeraTM ::

Iščem ASUS VE278Q V slo ga ponuja samo markit, pa še ta ga nima na zalogi. Ve kdo iz katere trgovine čez mejo bi ga lahko dobil najceneje?

Hvala in LP.

kmetek ::

Zakaj ravno ta model? geizhals nisi slišal?

http://geizhals.at/eu/a567161.html

pregledal vse na geizhals.at(de) takrat ko sem to sporočilo napisal. Vse te trgovine imajo 15 Eur minimalno dostave, + pri nekaterih ni dobavljiv, pri nekaterih pa ne pošiljajo v slo, pri nekaterih pa cena takšna da se ne splača kupovati.

Tako sem vprašal na MarkiT (slo) kjer me je napotil na: EC d.o.o. ki je Distributor for; Avermedia, TRENDnet, Samsung Techwin, Popcorn Hour, ACD Systems, Biwin,
ABBYY, Vartech in Partner; IBM, HP, Lenovo, Sony, Dell, Apple, Intel, Microsoft, Seagate, etc. (očitno asus tudi)

Ta mi je preko maila poslal predračun. Končni znesek: 426,01 Eur kar se mi zdi absolutno preveč.. Raje kupim na geizhals.

Zakaj ravno ta model? geizhals nisi slišal?

Baje naj bi bil med najboljšimi v rangu 27" TN zaslonov. Dobri vidni koti, Led, nima "ghosting issues", "Good colors. Back light bleed is not noticeable" itd..

Link: klik, klik, klik

Našel tukaj: mindfactory.de dostava: klik klik

Je že kdo kupoval v tej trgovini? in pa če sem prav razumel glede dostave, dostavlja DHL 30EUR tudi v Slovenijo? Glede plačila pa imajo podobno kot MYLEMON? prenakazilo itd.. Prosim če ima kdo kakršne koli informacije naj odpiše.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izkušnje s spletno trgovino Alza Shop (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
7525996 (2001) DirkDiggler
»

extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Kaj kupiti
466189296 (14011) tikitoki

Ask Tomson (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

48371706 (45632) bluefish
»

Nakup prenosnika iz Avstrije

102142 (1818) tilen970
»

UPS-neprekinjeno napajanje (strani: 1 2 )

809438 (6699) ender

Več podobnih tem