» »

kako prodajati preko ebaya

kako prodajati preko ebaya

yyyeb ::

kot že naslov pove me zanima kako bi lahko prodajal stvari preko ebaya. kupoval sem že velikokrat,prodajal pa še nikoli. je to za slovenca sploh možno?
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.

JOKER ::

Je možno, če si prijavljen kot prodajalec.

Tako kot si dal zahtevek za kupca, tako daš zahtevek za prodajalca in dobiš domov kodo z katero aktiviraš zadevo, potem pa se isto prijavljaš kot za kupca.

Vsaj tako je bilo pred leti ko sem jaz to počel.

LuGi ::

Nobene kode ne dobis..oddas oglas in prodajas..ampak pazi ker te konkretno oberejo ebay kot tudi paypal.. vsak pobere svoje procente.. ko bos dodal se postnino ti bo dejansko ostalo skoraj nič oz nobene nebo nic kupil od tebe ker bos enostavno predrag.

Razen ce bos nastavil artikel bid only v tem primeru te ebay nebo obral z procenti..ampak je kar riziko ker dejansko je moznost da prodas artikel tudi za 1-2-3 eur? ;((

Paypal ti bo ponudil spremembo racuna za prodajo ob prodanem artiklu ce se ne motim..drugace pa pobrskaj na strani

Yohan del Sud ::

Aha, ni tak enostavno, ko tale dva pred mano trdita. Ebay SLO pač ne obstaja, tak da se moraš švercat drugje. Sam sem se prilimal na britanskega (opcija - nemški, zda, taljanski), ampak je bilo treba kar nekaj skritih nastavitev poiskat, da je zadeva štimala. Paypal račun je pa itak obvezen. Za kar rabiš normalnega z vsaj osnovno visa/mastercard kartico.
www.strancar.com

yyyeb ::

ja zato ravno sprašujem ker meni tudi ni šlo pri nastavitvah. katere so te skrite nastavitve?
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.

V primeru UK, če se prav spomnim, je bilo treba pri originalni prijavi nekje pri personal information najprej odkljukat, da se hočeš jet še intarnacionalen biznis, potem pa še, da tvoj sedež ni v VB. Pa potem ti pusti lepo izpolnit podatke za SLO. Bodi pozoren, ker so ta polja res razmetana in skrita v podstraneh. Ampak še vedno ti ne pusti zaračunavat pavšalne poštnine za več kot 2.5 funta (brez doplačila). Kar je kul za CD-je in druge zadeve do četrt kile, če pošiljaš z najobičajnešim snail mail (3 - 10 dni za VB). Lahko pustiš sicer prazno in v opombe napišeš znesek, ne gre pa potem vse avtomatično preko paypala.
www.strancar.com

gregan ::

Zdravo,

da si mal sposodim tole temo, sej vprašanje skor paše tlele noter;

Torej, logiran sem na E-bayu ,želel bi prodajati in sicer določene starine(malenkosti kot so razni ključi, znamk, razglednice , fotografije ipd.) Paypal račun sem uspešno povezal z računum na ebayu.

Račun na Ebayu sem "odprl" že pred časom(1 leto) ko sem kupil nekaj in Nemčije. Sedaj pa sem preko EBAY.de ustvaril oglas za prodajo, itak da se mi je ustavilo pri delu kjer je potrebno določiti do kam pošiljaš in od kod ter koliki so stroški dostave itd. Zato sem nad zadevo začasno obupal, saj mi je jasno da se bom moral , kot je napisal(Yohan del Sud :: 27. feb 2011, 22:25:59) potrudit v nastavitvah.

Vprašanje pa je torej: Če na Ebay.uk ali ebay.com strani oddam oglas za določenn artikel ali ga bo lahko aukcioniral potencialni kupec, ki je logiran na ebay.de??? Moje potencialne stranke so predvsem iz nemčije! Ali moram vse urejati na ebay.de???

Hvala pa LP Grega
grega

Imaš spet eno podstran z ene 170 državami (ni slo vmes), kjer potem obkljukaš vsako posebej, kjer hočeš prodajat. Pozoren bodi prej na en kvadratek, kjer obkljukaš international sales, ali nekaj podobnega.
www.strancar.com

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4108 109 110 111 )

Oddelek: Kaj kupiti
5537998303 (1491) Machete
»

ebay.de prodaja

Oddelek: Pomoč in nasveti
458225 (2015) pafewu
»

eBay prodaja

Oddelek: Loža
173606 (2454) andrejag
»

ebay prodaja- plačam za pomoč