Forum » Pomoč in nasveti » Kamera JVC Gr-D23E
Kamera JVC Gr-D23E
Hooligan#1 ::
Lp.
Imam kamero JVC GR-D23E kupljeno 6.4.2004 in je delala normalno in enega dne ko sem odstrano lens-cap [pokrov na objektivu] in jo prižgal in mi je pisalo lens-cap OFF! v bistvi sploh pokrova ni gor in mi kar to piše. to se je zgodilo predlani in sem jo spravo ter mislo da je nebom več rabo ampak danes bi jo rabo nujno se pravi če kdo ve kaj je narobe...
Imam kamero JVC GR-D23E kupljeno 6.4.2004 in je delala normalno in enega dne ko sem odstrano lens-cap [pokrov na objektivu] in jo prižgal in mi je pisalo lens-cap OFF! v bistvi sploh pokrova ni gor in mi kar to piše. to se je zgodilo predlani in sem jo spravo ter mislo da je nebom več rabo ampak danes bi jo rabo nujno se pravi če kdo ve kaj je narobe...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hololens pomaga pri gradnji plovila OrionOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5072 (4222) | Aggressor |
» | AMD Gaming Evolved ne zazna spremembe nastavitevOddelek: Programska oprema | 4104 (3925) | IcyFox |
» | Stari objektivi doživljajo drugo pomlad (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 18039 (16015) | Jst |
» | Hočeš nočeš je Windows 10 tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 46042 (38903) | b3D_950 |
» | Posode za vodoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1558 (1127) | Nejc Pintar |