Forum » Programska oprema » AMD Gaming Evolved ne zazna spremembe nastavitev
AMD Gaming Evolved ne zazna spremembe nastavitev
IcyFox ::
Pozdrav,
včeraj sem si naložil Crysis 3 in imam težave z pravimi nastavitvami v igri da bi delovala čimbolj tekoče. Zagnal sem AMD Gaming Evolved, igro je našlo in napisalo, da moram zagnati in spremeniti 1 video nastavitev. To sem poskusil že 10x, a program ne zazna spremembe nastavitev. Kaj lahko naredim?
včeraj sem si naložil Crysis 3 in imam težave z pravimi nastavitvami v igri da bi delovala čimbolj tekoče. Zagnal sem AMD Gaming Evolved, igro je našlo in napisalo, da moram zagnati in spremeniti 1 video nastavitev. To sem poskusil že 10x, a program ne zazna spremembe nastavitev. Kaj lahko naredim?
Machete ::
Katero kartico pa imaš? Daj si tam na nek preset, ustrezen zmogljivosti kartici pa boš videl. Pa še fraps si prižgi, da boš malo FPSje spremljal, potem pa pojačaj ali znižaj nastavitve. Ti programi meni bolj delujejo kot smetje, kot nekaj koristnega.
Btw sem šel za foro pogledat zdaj v Crysis3 kaj zmore 1080. 4K čisto vse na ultra, sredi polnega napada (akcija, eksplozije itd..) na nekem travniku/smetišču, komaj 25FPS. Bolj 20 :] Neigralno. Bo minila še kaka generacija očitno, preden bodo kartice zmlele 4K (trenutnih eyecandy AA naslovov) tako kot je treba.
Btw sem šel za foro pogledat zdaj v Crysis3 kaj zmore 1080. 4K čisto vse na ultra, sredi polnega napada (akcija, eksplozije itd..) na nekem travniku/smetišču, komaj 25FPS. Bolj 20 :] Neigralno. Bo minila še kaka generacija očitno, preden bodo kartice zmlele 4K (trenutnih eyecandy AA naslovov) tako kot je treba.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Tisto mi ni problem, ampak potem ko začne FPS dropat pa nevem katere nastavitve naj znižam...
Machete ::
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
PredatorX ::
Ja saj to je težava, to sem naredil že 10x, ampak ne zazna te spremembe nastavitev... še vedno kaže enako
Spreminjam pa nastavitev v igri (v storyju), ker imam v menuju neke težave, da ko spremenim nastavitev ne morem iz menija (back gumb ne deluje)
ne pomaga
Ja saj to je težava, to sem naredil že 10x, ampak ne zazna te spremembe nastavitev... še vedno kaže enako
Ja sem spregledal kaj si napisal. Še enkrat dodaj špil
ne pomaga
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IcyFox ()
Spreminjam pa nastavitev v igri (v storyju), ker imam v menuju neke težave, da ko spremenim nastavitev ne morem iz menija (back gumb ne deluje)
ne pomaga
http://support.raptr.com/support/discus...
ne pomaga
http://support.raptr.com/support/discus...
nič ne pomaga...
zgleda da je krivec crysis 3.
Nekdo linkal rešitev spodaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PredatorX ()
ne pomaga, vse zgornje korake še enkrat poskusil in še vedno ne zazna spremembe nastavitev. Je pa ta update rešil težavo z nastavitvami. Prav smešno mi je, ko odprem igro imajo oglas za Gaming Evolved xD
hojnikb ::
briš ta kup sranja dol. Nwm kaj še amd mučka, da ma ta kup gnoja vgrajen v driverje.
Resno, naštimaj na roke in je to to.
Resno, naštimaj na roke in je to to.
#brezpodpisa
lahko kdo morda razloži, kako se tweakajo ti settingi? Kaj prvo zmanjšam, kaj povzroči največji lagg ipd.?
lahko kdo morda razloži, kako se tweakajo ti settingi? Kaj prvo zmanjšam, kaj povzroči največji lagg ipd.?
Problem je CRYSIS 3 in ne gaming evolved!
Na tvojem mestu, če ne snemaš nebi uporabljal raptrja. Je čist dost crimson.
Settings pa spremen v documentih.
http://www.crysis.com/forums/viewtopic....
Back button dela probleme.
Kako se to naredi? V documentih pa to?
Raptr sem samo za ta optimisation Crysisa naložil, za zdaj nisem igral drugih iger ki bi imele tako zahtevne nastavitve...
+ back button zdaj dela ko sem updejtal
Raptr sem samo za ta optimisation Crysisa naložil, za zdaj nisem igral drugih iger ki bi imele tako zahtevne nastavitve...
+ back button zdaj dela ko sem updejtal
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IcyFox ()
Kaj pa AF, Motion Blur in Lens Flares
AF x8 ali x16... motion blur je tvoja izbira. Lens flares pa lahko pustiš.
Škoda je ker imaš i3 in zna bit problem v crysis 3
Zgodovina sprememb…
MAX 60
MIN 50
AVG 55
So pa random spiki kjer skoči do 48, nižje ne
vsync še ugasni.
V crimsonu dodaj špil un uporabi FRTC
Zgodovina sprememb…
Torej pustim uncapped in ne bo screen tearinga?
Ne. Potem boš morall cappat najprej pejt v crimsona in cappi fpsje, ter naredi mini test.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD (ATI) Catalyst™ (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Zvok in slika | 134467 (44946) | ferdo |
» | Najzahtevnejše PC igre.Oddelek: Pomoč in nasveti | 3690 (2814) | cebelar123 |
» | Crysis 3 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 43259 (26405) | kajetan |
⊘ | Grafična kartica HD6850 - Pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12143 (11842) | dzinks63 |
» | Crysis 1 še vedno grafično zelo zahtevna igra?!Oddelek: Igre | 3205 (1973) | Halfdead987 |