Forum » Zvok in slika » Prazne FM frekvence
Prazne FM frekvence
Kiborg ::
Mene zanima če veste katere FM frakvence so prazne v Sloveniji? Potreboval bi za FM oddajnik. Jaz vem samo za 108 FM za dolenjsko, a zgleda da je v LJ na tej frekvenci Radio 1. Je kakšna, ki jo imaš lahko po celi Sloveniji in morda še širše?
techfreak :) ::
Kaj ni vseeno na katero nastaviš? Saj tisti oddajniki so dovolj močni, če so blizu avtoradia.
No meni to ne deluje. Moja N900 je očitno prešibka, da bi "preglasila" oddajnike. Običajno jo imam v predalu pod avtoradiem. Razen če jo moram postaviti kam drugam...
Scorpia ::
Meni je pomagalo da sem anteno snel dol, takrat mi tudi italijani, niso mogli motiti signal.
////
No sem poizkusil tvoj nasvet in deluje. Brez antene mi lepo lovi telefonov oddajnik. Hvala za nasvet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DAB stanje pri nas (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Zvok in slika | 559492 (102) | duh1 |
» | FM Oddajnik USB AvtoradioOddelek: Loža | 1468 (1328) | blackbfm |
» | AM Stereo postaje v SlovenijiOddelek: Zvok in slika | 7816 (5920) | nikolahodin |
» | Avto MP3 player z FM transmitterjemOddelek: Kaj kupiti | 4406 (2347) | Unknown_001 |
» | radijski oddajnik za v avtoOddelek: Zvok in slika | 2244 (1955) | Trancedeejay |