Forum » Sedem umetnosti » PODNAPISI za divx
PODNAPISI za divx
Border ::
Jaz imam en problem, saj mi podnapisov ne prikazuje v enakem casu ko nekdo govori. Kaj narediti, se da kaj se nastaviti?
imam BSolayer!
imam BSolayer!
zaj_tam ::
Prepricaj se da mas najnovejsi bsplayer in divx codec. Ce se vedno ne dela moras spremenit framerate.
Border ::
Imam najnovesji BSPlayer in codec nimo 5.0.8!
BAje se to zamikanje podnapisov dela z shift+LEFT/RIGHT? Je to res? Sm jaz sm to rpobo pa ne dela.
KVA JE TO framerati?
BAje se to zamikanje podnapisov dela z shift+LEFT/RIGHT? Je to res? Sm jaz sm to rpobo pa ne dela.
KVA JE TO framerati?
gumby ::
podnapisi in film nimata enak framerate.
to pomeni, da ima npr. film 24FPS (slik na sekundo), podnapisi pa so za film, ki ima 25FPS - zato ti prihaja do zamika. nabavi si program, ki zna spreminjati podnapise (npr. Subtitle Workshop) in jih porihtaj. in obvezno posnami v formatu SRT, ki nima teh problemov - uporablja čas in ne slike...
to pomeni, da ima npr. film 24FPS (slik na sekundo), podnapisi pa so za film, ki ima 25FPS - zato ti prihaja do zamika. nabavi si program, ki zna spreminjati podnapise (npr. Subtitle Workshop) in jih porihtaj. in obvezno posnami v formatu SRT, ki nima teh problemov - uporablja čas in ne slike...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26365 (13700) | podtalje |
» | program za konvertiranje podnapisovOddelek: Programska oprema | 4198 (3768) | bostjan44 |
» | Podnapisi - zakasnitev, prehitevanjeOddelek: Programska oprema | 2651 (2460) | LordWorm |
» | BSplayer 1.00 RC1Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4570 (4570) | reber |
» | BSplayer - slika zelene črte, Media Player - slika v redu, kaj nimam nastavljeno ?Oddelek: Zvok in slika | 2554 (2399) | msmiha |