» »

PayPal

PayPal

Temo vidijo: vsi
««
21 / 79
»»

DDevil ::

pozdravljeni,
trenutno razmišljam o naročanju preko spleta. trenutno tudi razmišljam o menjavi banke za glavni račun (iz nlb na recimo sberbank za dobivanje plače). se mi splača vzeti mastercard (prvo leto zastonj) in imeti vezano spletno naročanje na ta glavni računa ali da vzamem še posebej račun na abanki ter viso electron? če sem iskren me skrbi malo glede varnosti (to bi bil moj edini račun s prilivi).
kakšna so vaša mnenja?

Hvala.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DDevil ()

St235 ::

gotovo se ti ne splača imet dveh računov, ti pa dva računa omogočata večjo varnost, ker pri ločeni kartici vezani na ločen TRR reskiraš samo denar, ki ga imaš na tistem TRR. Če imaš klasičen mastercard pa v primeru morebitne zlorabe (za kar je načeloma malo možnosti) lahko spraznijo celo kartico (kolikor bi pač imel limit). Ima pa mastercard to prednost da omogoča zamik plačila.

sj še ne vem na katero banko bi preklopil (trenutno še nimam mastercard) -.-'

Machete ::

Kašen poseben razloga da ne vzameš Vise?

@Machete um to Visa al Visa electron?

Machete ::

Nevem, ne kompliciraj. Bodi pri eni banki vzemi klasično viso in to je to. Ena velika banka ima akcijo eno leto zastonj, drugače pa gre za 20€ ca na leto.
Na viso lahko dolpoteguješ z paypala zato je mogoče bolj zanimiva za www mahinacije..
Ka je fora tehe elektron varjant niti nevem..
Če te skrbi si nastavi limit porabe pa sms za vsako transakcijo in to je to. Res boš imel smolo, da boš ravno ti najebal ob nekem zdravorazumskem obnašanju na netu. Pa še to ponavadi krijejo, če se zmenite, da nisi bil ti kriv za zlorabo.

Tetraz ::

@Machete, visa elektron je debetna kartica.

mja zdle sm še mal bolj gledu in me mika it na banko delovska hranilnica, ker je res dokaj pocen zadeva. je pa tak, da slej kot prej bom verjetno hotel imeti mastercard (kakšno smučanje v tujino), čeprav sem še pristaš imeti neki papirja v denarnici :) . kolikor sem pa gledal kombinacije me pa dejansko skoraj enako stane čez leto, sepravi:
- abanka (visa electron + e.račun, brez splet. banč.) + delavska hranilnica (brez mastercard + splet. banč. ) => 12 x 1.05 + 12 x (1.25+0.4) = 32,6€
- delavska hranilnica ( mastercard + splet. banč. ) => 12.5 + 12 x (1.25+0.4) = 32,3€

pač iščem najbolj pocen varianto, ker trenutno prilivi niso ravno redni

P.S.: če sm slučajno kje kakšno ceno narobe napisal, se opravičujem za zavajanje.

tako master card kot visa (electron) ti bosta približno enako delala v tujini. Oziroma drugače povedano moraš z baterijo pri belem dnevu iskat lokacijo kjer bi jemali samo viso ali samo mastercard.

Okapi ::

Na kraj, kjer bi jemali mastercard, vise pa ne, še nisem naletel, obratno pa se zgodi, sicer zelo redko, ampak vseeno. Pred leti sem recimo viso vzel ravno zato, ker mastercarda niso jemali na Amazonu (ali CDNow ali eni tretji trgovini s cedeji, se ne spomnim več). Najbolj očiten trenutni primer je pa ravno paypal, kjer lahko denar z računa preneseš samo na viso.

V glavnem, razlike so res (zelo) majhne, ampak ima vseeno prednost Visa.

O.

Alamar ::

Če ne boš prodajal stvari na internetu, vzemi Mastercard pri delavski hranilnici. Te bo prišlo v paketu z ostalimi storitvami najceneje. Pa visa elektron ni primerljiva z klasično mastercard, ki omogoča 1x mesečno plačilo obveznosti za nazaj. Zlorabit ti jo pa praktično ne morejo razen, če nosiš pin kodo zraven. Za internet nakupe, kjer ne rabiš pin kode, moraš pa za vsako trgovino naprej potrdit varnostno geslo, ki gre preko mastercard strežnika.

Za internet nakupe, kjer ne rabiš pin kode, moraš pa za vsako trgovino naprej potrdit varnostno geslo, ki gre preko mastercard strežnika.

niti približno ne drži. ČEprav tako mastercard in visa to omogočata pa je še vedno relativno malo strani v tujini ki to dejansko uporablja.

Hayabusa ::

www.neteller.com ima predplačniško Mastercard zastonj, samo se moraš prvo verificirati (sken osebne, utility bill in pokličejo te).

Saj tudi visa omogoča varne nakupe z Verified by Visa http://www.visaeurope.com/en/cardholder... .

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

St235 je izjavil:

Za internet nakupe, kjer ne rabiš pin kode, moraš pa za vsako trgovino naprej potrdit varnostno geslo, ki gre preko mastercard strežnika.

niti približno ne drži. ČEprav tako mastercard in visa to omogočata pa je še vedno relativno malo strani v tujini ki to dejansko uporablja.
Še vse, kjer sem kupoval direktno preko kartice in ne paypala, so imele to preverjanje. Res pa je šlo za zelo znane trgovine. Nazadnje na game.co.uk, če se ne motim.

jaz ti pa lahko naštejem 10 trgovin kjer sem kupoval v zadnjih 14 dneh, ki tega nima.

pri visi se zadeva imenuje Vertifyed by visa in kot je razbrat z njihove strani je zadeva omejena na evropo.

hudiča ste me mal zmešal zdel :D um a morš met za mastercard redne prilive? ker trenutno nisem redno zaposlen, in tud vzel bi na delovski hranilnici gotovinski račun. pol se mi boljše splača vzet kombinacijo in šele kasnej mastercard. kaj pravte?

blackbfm ::

2 tipa kartic maš, debetno pa kreditno. Za kreditno rabiš redne prilive ker ti denar odbije 1x na mesec, pri debetni pa lahko porabiš tolk kot imaš gor. Različne banke ponujajo različne kartice. Vzami pa rajš viso, da si boš lahko nakazal s paypala če boš imel plus..na mastercard ne gre.

Faceless ::

100x prečikana tema, prebral miljone strani forumov pa še vedno nisem dobil odgovora zato bom postavil nekaj konkretnih vprašanj.

1. Ali je paypal na kakršen koli način povezan z davčnimi upravami (to pomeni da javlja prilive, odlive, izlive in razlive vsakega uporabnika posebej njegovi državni davčni upravi?)
2. Ali ima davčna uprava vpogled v tvoj paypal račun (premium, buisness ali kakršen koli drug račun?)
3. Ali moraš pri nakazilu s paypal računa na svojo bančno (beri kreditno) kartico imeti utemeljen razlog kako je ta denar prišel tja? (npr. da gre za vračilo prijatelja iz tujine, prodaja rabljene stvari preko ebaya,...?)
4. Ali imaš lahko težave zaradi prenašanja denarja s paypala na TRR oz. kreditno kartico?

p.s.

Prosim da na četrto vprašanje odgovorijo samo tisti, ki se te zadeve dejansko poslužujejo in ne hipotetični teoretiki zarot takšne (noben ti nč ne more) oz. drugačne (durs se bo obesu nate) struje.

P.S.S.

Prosim da se pri drugi točki upoštevata tako verificiran kot ne-verificiran tip računa.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Faceless ()

1. Ali je paypal na kakršen koli način povezan z davčnimi upravami (to pomeni da javlja prilive, odlive, izlive in razlive vsakega uporabnika posebej njegovi državni davčni upravi?)

Ne. Samo če presežeš določen limit 2500e, moraš poslat paypalu dokumente, zaradi nekega eu money antilaundering zakona.

2. Ali ima davčna uprava vpogled v tvoj paypal račun (premium, buisness ali kakršen koli drug račun?)

Ne

3. Ali moraš pri nakazilu s paypal računa na svojo bančno (beri kreditno) kartico imeti utemeljen razlog kako je ta denar prišel tja? (npr. da gre za vračilo prijatelja iz tujine, prodaja rabljene stvari preko ebaya,...?)

Ne

4. Ali imaš lahko težave zaradi prenašanja denarja s paypala na TRR oz. kreditno kartico?

Če lohk pojasneš izvor denarja oz. če vse štima pol je ok. Pa zaradi par 100eur te tudi nihče ne bo lovil.

Dokler upravljaš z nekimi razumnimi zneski ti nima bit kej. Seveda pa ne pričakovat od paypala da te bo karkoli ščitil če boš nakradel miljon eur :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: blackbfm ()

Faceless ::

2500€ misliš enkratnega nakazila? ali 2500€ letnega nakazila - katerega limit pač skenslaš tako da pošleš dokumente - oz. jih uploadaš, ko presežeš ta limit, da ti račun verificirajo.

Seveda in sedaj smo tam :) Kolikšni so razumni zneski, in kolikokrat....1x mesečno 1000? 1x tedensko 1000? Sprašujem čist hipotetično....saj vem da nihče ne ve pravih številk, ampak kdo je zaradi kakšnih številk že kdaj imel probleme? (poudarek na vprašalnicah kakšnih in kdaj)

dejansko pa če najdem kupca, ki želi nekaj kupiti preko interneta (npr. računalnik) in to storim z mojim paypal računom - nakar mi on da denar na roke - naj bi bilo use kul mam prav?

Seveda moraš, tako kot za vsa ostala nakazila, ki jih prejmeš. DURS im pravico zahtevat, da dokažeš izvor svojega denarja. Seveda se tega ne počne za par 100€.

kmetek ::

če hočem dodati med "add credit cards" morajo kartice vedno biti na lastnika računa? imam eno kreditno kartico od druge osebe, to ni možno?

skyline ::

Svojo kartico sem komot dodal na račun na bratovo ime (je pa isti priimek in isti hišni naslov).

Bi rekel, da ti znajo komplicirat.

s1m0n ::

Kako se verificira PP? Drugo kot BRŠ nimam, verjetno je potrebno met kreditno ali kako?
Imam 500€ limit za pošiljanje na leto, kar mi pri nakupih na ebay nekako ne koristi preveč :)

Bye ::

PayPal malo zavaja. "Sposodil" si je 1,5 EUR za verifikacijo računa (kr neki)... Zanimivo, denar so mi vzeli direktno z računa kartice, nakazali nazaj pa na PayPal, kjer ne morem prenesti na račun, saj si za prenos tržejo 2 evra 8-O Pošteno bi bilo, če bi denar vrnili takoj na račun, torej tako kot so ga tudi vzeli.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bye ()

mihec87 ::

Porabiš pri prvem nakupu...

Ja, saj ni panike, gre se za princip. Ne dajo ti izbire, saj moraš porabiti pri njih. Ni pošteno.

PP tako ali tako uporabljaš saj zato si naredil account in ne vem v čem je smisel premetavanje tega 1,5eur, prikrajšan pa tudi nisi zaradi tega

Smisel je v tem, da zaslužijo. 1,5 EUR so si vzeli zato, da verificirajo račun (kar je odveč, saj je vse pod drobnogledom). Tudi če bi bilo to dejansko potrebno, gre samo za njihov izgovor, itak so takšni postopki avtomatizirani. Če ne bi šlo za zaslužek, bi vrnili direktno na račun, tako kot so vzeli. Jasno je, kam pes moli taco.
Ne gre se za znesek, ampak me moti takšno ciganjenje. Naj služijo pošteno.

PP uporabljam zato, ker ni druge izbire na eBayju. Sem hotel že gor kupiti direktno s kartico, pa trgovcu "slučajno" ni hotelo iti skozi...

Zgodovina sprememb…

Saj jih dobiš nazaj, ko verificiraš transakcijo.
Katero kartico imaš ?
PP vrne tam, od koder je vzel, razen če ne more vrniti tam (npr. predplačniška od B koper/nkbm), ostane na PP računu.

Zgodovina sprememb…

Hayabusa, saj sem jih (kao) dobil nazaj, ampak na PayPal, ne na kartico.
Uporabljam viso electron na Abanki. Če so mi lahko trgali z računa, bi lahko tja tudi nakazali, za to se gre.
Gre se za verifikacijo samega računa (zaradi prodaje na eBayju), ne transakcije.

Poanta je v tem, da če zaslužiš plačo, pričakuješ izplačilo v denarju, ki ga porabiš po lastni želji, ne pa nadomestilo s čim drugim, ki si ga prisiljen porabiti na točno določenem mestu. Takšne stvari mi gredo na falus.
Zadnje dni gledam stanje na TRR, nakar danes pogledam še na PP in tam me "čaka" vrnjen denar. Če pa hočem prenos na TRR, si vzamejo 2 evra. Ja, pametno, za prenos bom plačeval več kot je sam znesek vračila. ;(

Zgodovina sprememb…

Zakaj si potem verificiral, če ne misliš uporabljati PP ? Ob prvem nakupi ti bo sistem za plačilo pobral kar imaš na pp računu in preostanek iz kartice.
Imam Viso debetno Abanka http://www.abanka.si/kartice/debetna-ka... in sem dobil vrnjeno po verifikaciji nazaj na trr račun, kamor je kartica vezana.

Zgodovina sprememb…

Verificirati sem MORAL, saj mi drugače sistem ne dovoli prodajati na eBayju.

Nekje se ne najdemo. Na PP nisem do sedaj imel nič, razen vrnjenih 1,5 "kredita". Saj imam PP račun, ampak denar mi gre (ob nakupu) normalno dol z računa kartice, ne s PP-ja.

wtf kako zaslužijo od teh 1,5eur?

Na računu imam 10eur, vertificiram kartico vzamejo 1,5eur ki jih vrnejo na moj PP račun.Na ebay kupim neko stvar za 5eur ob plačilu mi PP trga 3,5eur ter prišteje teh 1,5eur..Imam izdelek za 5 eur ter na trr računu 5eur....

Nakup bi z PP opravil v vsakem primeru in na koncu dneva bi v vsakem primeru imel 5eur na računu..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mihec87 ()

Rias Gremory ::

Kompliciraš zaradi 1,5€, ki si jih dobil nazaj.
Njihov policy je pač tak, da preverijo na tak način, če ti ni všeč ta način ne uporabljaš njihove storitve. Deal with it.
Lahko jim pa pišeš, da si nezadovoljen uporabnik.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

Gremo ponovno...

1. Za verifikacijo računa kartice (debetna visa electron) mi je e(vil)Bay oz. Paypal (saj je isto) direktno z računa TRR omenjene kartice trgal 1,5 evra, in sicer 10. 2.

2. Dva dni kasneje so mi denar vrnili, ampak ne na TRR kartice (kot bi po logiki tudi morali), temveč na PayPal račun.

Če bo tako, kot pravi mihec87, da bodo ob nakupu prišteli še tistih 1,5 evra dobroimetja na PP zraven, ok (čeprav je to pravo kompliciranje po nepotrebnem), vendar s to razliko, da na koncu dneva (citiram mihca87) ne bi imel v obeh primerih znesek na računu TRR? Ali se motim? Če se, mi je jasno, da komplicirajo zato, da pač tisti čas zadržijo sredstva na njihovem računu in tako služijo lepe obresti, glede na število uporabnikov...
Se pravi, 1.5 evra mi bodo vrnili na TRR ob nakupu? Če pa denar ostane na PP, gre za posredno vračilo in tako lahko znesek porabim na njihov določen način.

Rias, jaz kompliciram? :)

Ne mislim jim pisati, čeprav je to nefer odnos. Tu pišem, da se ne bo še kdo čudil, kje je "vrnjen" denar od "verifikacije".

Zgodovina sprememb…

radmannsdorf ::

Hayabusa je izjavil:

Saj jih dobiš nazaj, ko verificiraš transakcijo.
Katero kartico imaš ?
PP vrne tam, od koder je vzel, razen če ne more vrniti tam (npr. predplačniška od B koper/nkbm), ostane na PP računu.

Po novem se da dobiti tudi nakazilo nazaj na predplačniško kartico od banke koper(tista ki stane 10€ za 4 leta). Kolegu je en kitajc vrnil kupnino, in je šlo direkt na TRR od te predplačniške kartice, ne na Paypal račun.

No, saj o tem pravim. Itak služijo, naj vsaj vračajo direktno na TRR, ne na j***** PP. Kaj pa, če hočem kdaj kupiti kje drugje (s kartico) kot preko PP oz. eBayja? V tem primeru so si znesek preprosto vzeli, in NI vrnjen!

Se pravi, je odvisno tudi od banke, kako to zadevo ureja?

Rias Gremory je izjavil:

Kompliciraš zaradi 1,5€, ki si jih dobil nazaj.
Njihov policy je pač tak, da preverijo na tak način, če ti ni všeč ta način ne uporabljaš njihove storitve. Deal with it.
Lahko jim pa pišeš, da si nezadovoljen uporabnik.

ČE bi eBay omogočal drugačen način plačevanja, se sigurno ne bi petljal s PP... Pač si prisiljen v to.

Zgodovina sprememb…

toplakd ::

V nič nisi prisiljen. Si se sam samovoljno odločil za to.

Predvidevam da si si tudi prebral celoten TOS od Paypal in prav
tako tudi od Ebay ker si se odločil prodajati tam in zato
predvidevam da potem ne boš spraševal po forumu zakaj mi ebay
trga toliko % od nakupa in nato še paypal.

LP

toplakd je izjavil:

V nič nisi prisiljen. Si se sam samovoljno odločil za to.

Predvidevam da si si tudi prebral celoten TOS od Paypal in prav
tako tudi od Ebay ker si se odločil prodajati tam in zato
predvidevam da potem ne boš spraševal po forumu zakaj mi ebay
trga toliko % od nakupa in nato še paypal.

LP

Naka. Določene stvari se lahko pač kupi samo na eBayju, tako da - ja, sem prisiljen tam kupovati. Odločitev je bila posledična in ne samovoljna v tem kontekstu.

Recimo, da greš kupit avto. Odločiš se za bmw. Ob nakupu zveš, da moraš kupiti še npr. dodatne poprodajne storitve. In če hočeš njihov avto, nimaš izbire. No, morda jo po tvoje imaš - kupiš drug avto (in si nezadovoljen, ker hočeš drugega). To je izsiljevanje (sicer lepo zavito v pravniški sleng, ki ga nihče ne bere in je s tem namenom tudi tako napisan) in nima veze s prosto izbiro.

Provizije od prodaje so logične, ko nekaj dejansko prodaš.

Ne sprašujem (vprašanja so večidel retorična), temveč izražam nezadovoljstvo zaradi zavajanja.

BTW, če je rečeno, da bo denar vrnjen na TRR, se podrazumeva, da bo nakazan točno tja, ter ne na PayPal. Branje TOS tukaj nima pomena.

Zgodovina sprememb…

Kakšno zavajanje? Preberi si prej pogoje poslovanja in jih pač ne sprejmi, če ti niso všeč.

We take the extra step to confirm your card so that we can verify that the card is valid and that you are the card owner.

To confirm your card, we'll charge $1.95 to it. After the card is confirmed, we'll refund the amount to your PayPal balance.

Here are amounts for cards in other countries:
o $ 2.45 CAD
o € 1.50 EUR
o 1.00 GBP
o 200 JPY
o 2.00 AUD
o 3.00 NZD
o 3.00 CHF
o 15.00 HKD
o 15.00 SEK
o 12.50 DKK
o 6.50 PLN
o 15.00 NOK
o 400.00 HUF
o 50.00 CZK
o 4.00 BRL
o 10.00 MYR
o 20.00 MXN
o 8.00 ILS
o 100.00 PHP
o 70.00 TWD
o 70.00 THB

If we can't determine or don't support your card's currency, we charge $1.95 USD to the card.

Odgovor PayPal:

To complete the card verification process we charge your card EUR1.50. This charge usually shows up on your statement within 2 to 3 business days with a 4 digit code next to it.

Once you enter this 4 digit code back into PayPal, the EUR1.50 charge is returned to your card.

Zgodovina sprememb…

Druga izjava nasprotuje prejšnji oz. je najmanj dvoumna (takisto s strani PayPala):

When the link and confirm process is completed, the funds are placed in the PayPal account balance so they can be used for your next purchase - they are not sent back to the card. Once you make a purchase, they'll be wiped out and the remainder charged to your card.

Muljajo. Raznih kvaziverifikacij, pristojbin in provizij je na milijone; povsem jasno je, da z zadrževanjem denarja služijo velike obresti s takšnim zavajanjem.

Vsak lahko pogugla zadevo z "verifikacijo". Še zdaleč nisem edini tako misleči...

Če kdo morda rabi še analogijo s trgovino... V Šparu kupim jogurt. Kasneje ga vrnem, ker je pokvarjen. Špar mi mora vrniti denar (na mojo zahtevo) in NE ponujati drug jogurt ali priznati dobroimetja za ponovni nakup pri njih.

Zgodovina sprememb…

Joj komplicirate, včasih so vračal na kartico, zdaj pa pač ne več. Al so pogruntal da lahko obračajo keš na ta način, ali pa so jim banke težile s chargeback stroški.

Saj zato je toliko goljufij, ker ljudje ne komplicirajo... Jaz bi temu rekel drugače: se ne posvečajo "podrobnostim".

PP obrača denar tako ali drugače, samo naj ne govori eno in dela drugo.

Zgodovina sprememb…

V splošnih pogojih je jasno napisano, da vračajo na paypal balance in te pogoje sprejmeš, če želiš koristit njihove storitve. Nihče pa nikogar ne sili, da ima paypal ali da prodaja/kupuje na ebayu. Če v tem vidiš goljufijo potem ti res ni pomoči.

Tista analogija z jogurtom je pa idiotska, da glava peče.

radmannsdorf ::

@Bye, pa ja nisi mislil da bo paypal delal zastonj? Tudi jaz nebi. Majo drage provizije ampak jaz preko njih še vedno veliko prihranim, tako da sem pripravljen jim dati %.

@Lakotnik29 & radmannsdorf

Analogija z jogurtom je kar ustrezna. Če je zate idiotska, tvoj problem.
Ne pričakujem, da PP dela zastonj; govora je bilo o doslednosti. Nima veze, kaj piše v splošnih pogojih, sicer pa sem že predhodno nalimal uradne izjave od PP, ki si hodita navzkriž. Poleg tega, na email sem prejel obvestilo, da bo denar vrnjen na KARTICO. A ločite med slednjo in PayPal računom? Pa berite zadevo od začetka, da ne bo neustreznih komentarjev...

BTW, Lakotnik, a ti v trgovini puščaš višek denarja? Račun je 5 evrov, ampak ti jim daš kar 8 evrov, na primer.

Sicer pa so mojo pritožbo upoštevali in vrnili denar na račun. Edino pravilno. Po nepotrebnem so si dali delo - to se ne bi zgodilo, če bi že od začetka ravnali korektno.

Dear....,

Thank you for contacting PayPal regarding verification charge of EUR1.50 EUR. I'm happy to assist you today.
As per your request I have transferred the verification charge of EUR1.50 EUR back to your credit card.
I'm glad that your issue has been resolved.

It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.

Sincerely,
Anna

PayPal

Copyright (C) 1999-2014 PayPal. All rights reserved.
Consumer advisory- PayPal Pte. Ltd., the holder of PayPal's stored value facility, does not require the approval of the Monetary Authority of Singapore. Users are advised to read the terms and conditions carefully.

Zgodovina sprememb…

yoco ::

Živjo! Imam eno vprašanje. Imam moneybookers račun in njihovo predplačniško mastercard kartico. Zanima me, če lahko uporabim to kartico, da odprem PayPal račun?

finpol1 ::

Bye je izjavil:

@Lakotnik29 & radmannsdorf

Analogija z jogurtom je kar ustrezna. Če je zate idiotska, tvoj problem.
Ne pričakujem, da PP dela zastonj; govora je bilo o doslednosti. Nima veze, kaj piše v splošnih pogojih, sicer pa sem že predhodno nalimal uradne izjave od PP, ki si hodita navzkriž. Poleg tega, na email sem prejel obvestilo, da bo denar vrnjen na KARTICO. A ločite med slednjo in PayPal računom? Pa berite zadevo od začetka, da ne bo neustreznih komentarjev...

BTW, Lakotnik, a ti v trgovini puščaš višek denarja? Račun je 5 evrov, ampak ti jim daš kar 8 evrov, na primer.

Sicer pa so mojo pritožbo upoštevali in vrnili denar na račun. Edino pravilno. Po nepotrebnem so si dali delo - to se ne bi zgodilo, če bi že od začetka ravnali korektno.

Dear....,

Thank you for contacting PayPal regarding verification charge of EUR1.50 EUR. I'm happy to assist you today.
As per your request I have transferred the verification charge of EUR1.50 EUR back to your credit card.
I'm glad that your issue has been resolved.

It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.

Sincerely,
Anna

PayPal

Copyright (C) 1999-2014 PayPal. All rights reserved.
Consumer advisory- PayPal Pte. Ltd., the holder of PayPal's stored value facility, does not require the approval of the Monetary Authority of Singapore. Users are advised to read the terms and conditions carefully.

Kam si jim pisal?
««
21 / 79
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
817140796 (20760) igi82m
»

NKBM - virtualna predplačniška Visa (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10331524 (8249) FoxKnox
»

Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
333112881 (39928) PINki
»

Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?

Oddelek: Igre
4312506 (11223) Oktan
»

Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5122058 (19135) Kwizlord

Več podobnih tem