Forum » Loža » PayPal
PayPal
Temo vidijo: vsi

Zvezdica27 ::
meni osebno so cca mesec nazaj zamenjali številko (za bližnjega sorodnika), ob tem pa 2FA dela preko app.
Ja, sem na Telekomu, pravijo, da SMS sploh ni prišel do njih...
zz
Ja, sem na Telekomu, pravijo, da SMS sploh ni prišel do njih...
zz

predi ::
Jaz imam app že leta, imam pa tudi SMSe s Paypalovimi security kodami v inboxu.. Skratka, verjetno je poleg uporabe appa potrebno tudi ustvarit passkey. Drugih nastavitev za security tako ali tako ni v appu. Pa mene tudi brez nastavljenega passkeya vpraša za biometrične podatke, ko ga odprem, tako, da samo app ni dovolj.In kot vedno pridemo do vprašanja, kako je mogoče da leta 2025 nekdo za 2FA pri paypalu uporablja SMS.Ker pred 10 leti je to bil standard in se zmeri je ce noces nalagat dodatnih app. Paypal app od tebe ne zahteva sms...

In kot nalašč sem imel tudi sam imel ravnokar težave s plačilom prek Paypala. Aplikacija ni nikakor mogla izvesti preverjanja moje identitete. "Sorry, we could not complete your request at this time. Try again later and contact us if the problem persists" oz. nekaj v tej smeri. Vsaj petkrat sem poskusil in ni šlo čez.. Vsakič je app izpisal to napako. Šele ko sem spremenil metodo preverjanja iz "use app" na "use text", je šlo čez.
Toliko o tem, zakaj je SMS lahko še vedno potreben. Sicer ne za login, ampak vseeno.
Toliko o tem, zakaj je SMS lahko še vedno potreben. Sicer ne za login, ampak vseeno.

gruntfürmich ::
In kot nalašč sem imel tudi sam imel ravnokar težave s plačilom prek Paypala. Aplikacija ni nikakor mogla izvesti preverjanja moje identitete. "Sorry, we could not complete your request at this time. Try again later and contact us if the problem persists" oz. nekaj v tej smeri. Vsaj petkrat sem poskusil in ni šlo čez.. Vsakič je app izpisal to napako. Šele ko sem spremenil metodo preverjanja iz "use app" na "use text", je šlo čez.
si se želel samo logirat v paypal račun ali si šel samo preko trgovine plačat s paypalom? ker meni slednje deluje, prvo pa ne.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Pri meni je bilo obratno. Prek trgovine mi ni hotelo potrditi identitete. V appu sem že bil logiran. Danes sem se lahko normalno prijavil prek web browserja v account s potrjevanjem prek appa (torej brez SMSa).

Samael ::
A so vse uredili? Lahko dodam 2FA za auth brez butastega sms preverjanja.
Odkar imam 2FA (authenticator), nisem dobil ene zahteve po sms-ju več. Kar se moje izkušnje tiče, deluje brezhibno.
Samael != Samuel

Legon ::
Tocno to. Nobene potrebe po sms, paypal aplikaciji in ne vem cim.
OTP generator v 10 letih se ni zatajil.
OTP generator v 10 letih se ni zatajil.

matobeli ::
Jaja, pametnjakoviči, do nedavnega si za vklop 2FA prek auth potreboval sms potrditev.
In če ni delovala pač nisi imel
In če ni delovala pač nisi imel

Kaj si pa zdaj ugotovil? Saj drugače, kot da poskusiš, tako ali tako ne boš vedel :P
Ker meni, priznam, je bila pred časom brca v rit, da sem se končno zganil in vklopil 2FA ravno to, da nisem prejel sms-ja.
Je bila pa situacija zanimiva, da mi je v službi in na telefonu že pri samemu poskusu menjave telefonske, vklopa 2FA, itd... javljalo nekaj v smislu, da PP ne more potrditi, da sem to res jaz in posledično nisem mogel storiti ničesar, medtem ko sem se na domačem PC-ju na isti dan brez težav prijavil v PP in vklopil 2FA brez sms potrditve.
Ker meni, priznam, je bila pred časom brca v rit, da sem se končno zganil in vklopil 2FA ravno to, da nisem prejel sms-ja.
Je bila pa situacija zanimiva, da mi je v službi in na telefonu že pri samemu poskusu menjave telefonske, vklopa 2FA, itd... javljalo nekaj v smislu, da PP ne more potrditi, da sem to res jaz in posledično nisem mogel storiti ničesar, medtem ko sem se na domačem PC-ju na isti dan brez težav prijavil v PP in vklopil 2FA brez sms potrditve.
Samael != Samuel

ja, to sta dve ločeni stvari; sms/2fa koda in sam vstop v račun.

Meiniken2 ::
Evo, smo 16. 5.
Vedoč, da danes spet ne bo delalo (ker čakanje 72ur je procedura za sam login in ne 2fa verifikacijo) se spet poskusim vpisat in seveda sem spet pri sms verfikaciji.
Kličem na podporo. Ko jim razložim zakaj kličem me dajo na čakanje za nekaj minut. Potem mi razložijo, da njihovi tehniki še vedno delajo na rešitvi tega problema za mojo državo.
In pazi to - rečejo, da če bo kakšen napredek bom dobil obvestiilo na email v roku 3-5 dni. ČE?! Ker kolikor brskam po internetu je to problem že vsaj od oktobra 2024. Danes je maj 2025. Pač, klasičen generičen odgovor. Če jih vprašam po odstranitvi 2fa pa pravijo da ni mogoče
Aja, pa rekli so tudi, da lahko probam odstranit aplikacijo iz telefona ali pa počistiti piškotke iz browserja. Cirkus uglavnem.
Potem berem forumske komentarje, da je treba samo podporo klicat in ti menjajo številko ali pa odklopijo 2fa in obvestijo na email. How the fuck... Od česa je odvisno če to lahko naredijo? Moram loterijo igrat in klicarit podporo nonstop, da bom naletel na koga, ki ve kaj dela?
Vedoč, da danes spet ne bo delalo (ker čakanje 72ur je procedura za sam login in ne 2fa verifikacijo) se spet poskusim vpisat in seveda sem spet pri sms verfikaciji.
Kličem na podporo. Ko jim razložim zakaj kličem me dajo na čakanje za nekaj minut. Potem mi razložijo, da njihovi tehniki še vedno delajo na rešitvi tega problema za mojo državo.
In pazi to - rečejo, da če bo kakšen napredek bom dobil obvestiilo na email v roku 3-5 dni. ČE?! Ker kolikor brskam po internetu je to problem že vsaj od oktobra 2024. Danes je maj 2025. Pač, klasičen generičen odgovor. Če jih vprašam po odstranitvi 2fa pa pravijo da ni mogoče

Potem berem forumske komentarje, da je treba samo podporo klicat in ti menjajo številko ali pa odklopijo 2fa in obvestijo na email. How the fuck... Od česa je odvisno če to lahko naredijo? Moram loterijo igrat in klicarit podporo nonstop, da bom naletel na koga, ki ve kaj dela?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Meiniken2 ()

samo stran od teh parazitov in nesposobnežev. kreditno kartico imaš podobno zavarovano kot paypal kot potrošnik...
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Groot ()

paypal je res (bil) OK, se mi pa zdi, da ga bo počasi a vztrajno Googlepay izpodrinil.
Važno, da gre provizija v USA (kot pri kartici). Ameri nas dobro jebejo...
Ah...
zz
Važno, da gre provizija v USA (kot pri kartici). Ameri nas dobro jebejo...
Ah...
zz

Groot ::
gruntfürmich je izjavil:
samo stran od teh parazitov in nesposobnežev. kreditno kartico imaš podobno zavarovano kot paypal kot potrošnik...
Na papirju že res, v praksi je pa načeloma uveljavljanje vračila kupnine pri Paypal svetlobna leta pred našimi bankami.

jaz ne morem verjet, da v EU še nimamo take storitve... fak, how fucking hard can it be? Ali je pač s strani gospdoarjev to prepovedano, pa mora ves keš planeta iti čez Washington, DC?
zz
zz

gruntfürmich je izjavil:
Na papirju že res, v praksi je pa načeloma uveljavljanje vračila kupnine pri Paypal svetlobna leta pred našimi bankami.
s tem se bolj ali manj ukvarja ponudnik kartice, to je mastercard ali visa. je pa res da gre pritožba preko banke...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()

Kar ne spremeni tega kar je napisal Groot. Paypal je prvo kot prvo dodaten nivo zaščite, ker vsi zaščitni instrumenti banke ostanejo v veljavi ne glede na to, kaj se zgodi z Paypal. Drugo kot drugo, hitrost reševanja je pri paypalu bistveno hitrejša. Tretje kot tretje, pa se na nivoju banke/punudika kartice, ločita dva postopka. Eno so dejanske zlorabe, kjer stvari tečejo relativno hitro in učinkovito, drugi pa je cashback, kjer je dokazni postopek bistveno daljši in manj učinkovit, če je stranka na drugi strani odzivna.
In kot drugo ponudnik kartive se bore malo ukvarja s tem. Pogleda tvojo pritožbo, prepošlje zadevo prodajalcu in počaka odziv. Na podlagi tega potem presodijo in to je to. Cashback je učinkovit, če imaš na drugi strani neodviznvnega prodajalca ali gre dejansko za scam, ampak enako velja tudi za Paypal.
In kot drugo ponudnik kartive se bore malo ukvarja s tem. Pogleda tvojo pritožbo, prepošlje zadevo prodajalcu in počaka odziv. Na podlagi tega potem presodijo in to je to. Cashback je učinkovit, če imaš na drugi strani neodviznvnega prodajalca ali gre dejansko za scam, ampak enako velja tudi za Paypal.

Groot ::
Kar ne spremeni tega kar je napisal Groot. Paypal je prvo kot prvo dodaten nivo zaščite, ker vsi zaščitni instrumenti banke ostanejo v veljavi ne glede na to, kaj se zgodi z Paypal. Drugo kot drugo, hitrost reševanja je pri paypalu bistveno hitrejša. Tretje kot tretje, pa se na nivoju banke/punudika kartice, ločita dva postopka. Eno so dejanske zlorabe, kjer stvari tečejo relativno hitro in učinkovito, drugi pa je cashback, kjer je dokazni postopek bistveno daljši in manj učinkovit, če je stranka na drugi strani odzivna.
This.
Kdor trdi, da je enako uveljavljati zahtevek preko banke ali pa PayPal, še nikdar v življenju ni bil blizu čemurkoli takšnemu. Sam na straneh kjer nisem 100% prepričan v legitimnost preprosto ne bom kupil, če ni opcije plačila s PayPal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Groot ()

Je bilo res nekje vmes. Z vzponom fintech bank je pa tudi dispute pri banki bolj kot ne stvar parih klikov.
In moram rečt da imam dobre izkušnje tudi z bankami, vsaj kar se tiče prevar.
Je pa tudi pri bankah dvostopenjska zadeva, če ne more banka uredit, gre naprej na visa/MC
Za same izdelke se pa strinjam, PP je še vedno najboljši.
In moram rečt da imam dobre izkušnje tudi z bankami, vsaj kar se tiče prevar.
Je pa tudi pri bankah dvostopenjska zadeva, če ne more banka uredit, gre naprej na visa/MC
Za same izdelke se pa strinjam, PP je še vedno najboljši.

Z vzponom fintech bank je pa tudi dispute pri banki bolj kot ne stvar parih klikov.
Pri kateri je cashback par klikov? Vidiv (solaris) mi je poslal PDF obrazce za izpolnit. N26 sem moral napisat dopis, zbrat vse priloge, skenirat in poslat zadevo v PDF preko supporta. Pa je v tem primeru celo šlo za zlorabo in neautoarizirano uporabo kartice, pa je blo vse kar so naredili, da so me napitili naj vložim zahtevek za cashback in mi zaračunali 10 EUR za novo kartico.

Mimogrede, misliš verjetno chargeback, ne cashback (ki pomeni nekaj drugega).
Omenjam samo za referenco, če bo kdo bral za nazaj.
Samael != Samuel

anketar ::

N26 sem moral napisat dopis, zbrat vse priloge, skenirat in poslat zadevo v PDF preko supporta. Pa je v tem primeru celo šlo za zlorabo in neautoarizirano uporabo kartice, pa je blo vse kar so naredili, da so me napitili naj vložim zahtevek za cashback in mi zaračunali 10 EUR za novo kartico.
N26, cel kup transakcij naenkrat, dokler ni bil račun prazen, potem so bile pa avtomativčno zavrnjene, par klikov in par klasičnih potrditev da res nisem bil jaz ali da nisem kartice drugim posojal. Kartica preklicana in zastonj nova vklučno z dostavo (navadna in ne express).
Zrihtano zelo hitro ves denar je prišel nazaj.
Kasneje pa malo daljša izkušnja ko je en izmed scammerjev disputal dispute in je N26 ponovno računal to isto transakcijo (brez da bi kaj povedali), je potem romalo naprej na Mastercard kjer se je toseveda uredilo meni v prid (ker je bilo očitno da trgovec ne obstaja). Spet je bila zastonj kartica. To se je dogajalo pred novim letom in v aprilu letos, tako da kar frišna zadeva.
Vse preko sporočil v appu.

Mimogrede, misliš verjetno chargeback, ne cashback (ki pomeni nekaj drugega).
ja, seveda. Hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Legon ()

N26 sem moral napisat dopis, zbrat vse priloge, skenirat in poslat zadevo v PDF preko supporta. Pa je v tem primeru celo šlo za zlorabo in neautoarizirano uporabo kartice, pa je blo vse kar so naredili, da so me napitili naj vložim zahtevek za cashback in mi zaračunali 10 EUR za novo kartico.
N26, cel kup transakcij naenkrat, dokler ni bil račun prazen, potem so bile pa avtomativčno zavrnjene, par klikov in par klasičnih potrditev da res nisem bil jaz ali da nisem kartice drugim posojal. Kartica preklicana in zastonj nova vklučno z dostavo (navadna in ne express).
Kasneje pa malo daljša izkušnja ko je en izmed scammerjev disputal dispute in je N26 ponovno računal to isto transakcijo (brez da bi kaj povedali), je potem romalo naprej na Mastercard kjer se je toseveda uredilo meni v prid (ker je bilo očitno da trgovec ne obstaja). Spet je bila zastonj kartica. To se je dogajalo pred novim letom in v aprilu letos, tako da kar frišna zadeva.
Lani aprila, sem s kartico (n26) plačal kosilo v italiji, pol ure kasnje tri bremenitve. Gladko so me napotili na chargeback, češ da ne gre za zlorabo, ker so plačila izvedene iz istega območja kot sem uporabljal kartico in so mi tudi zaračunali novo kartico. Cashback je na koncu šel skozi, samo trajalo ca tri tedne, da so odobrili in potem še par tednov, da je bil denar vrnjen.

delavec44 ::
Lani aprila, sem s kartico (n26) plačal kosilo v italiji, pol ure kasnje tri bremenitve. Gladko so me napotili na chargeback, češ da ne gre za zlorabo, ker so plačila izvedene iz istega območja kot sem uporabljal kartico in so mi tudi zaračunali novo kartico. Cashback je na koncu šel skozi, samo trajalo ca tri tedne, da so odobrili in potem še par tednov, da je bil denar vrnjen.
Sranje. Zato jaz uporabljam google pay z virtualno kartico in so fizične kartice večinoma zamrznjene v appu in le kot backup. Zaenkrat ga sicer še nisem potreboval.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

jebat ga, se zgodi. Sploh ko si na dopustum skos odklepat zaklepat fizično kartico rata nadležno :)
Saj pod črto se je zadeva rešila, sam pač ni samo "par klikov" in kjub zavarovanjem, ki jih nudi banka, ni neumno uporabljat posrednika kot je paypal, če imaš možnost.
Saj pod črto se je zadeva rešila, sam pač ni samo "par klikov" in kjub zavarovanjem, ki jih nudi banka, ni neumno uporabljat posrednika kot je paypal, če imaš možnost.

Niso fizično ukradli kartice, ugibam, da so jo slikal in uporabili na plačilnih portalih izven EU, ki nimajo ustrezno implementiran 2FA. Ker je šlo za spletna plačila, tako da ni bil problem PIN.

In saga se nadaljuje. Danes spet kličem paypal (skupno že četrtič), vprašam za odstranitev sms verifikacije in pravijo da ne morejo. So mi pa povedali, da je problem za celotno slovenijo in na njihovi (torej paypalovi) strani vse deluje, ter da je problem pri naših slovenskih operaterjih (omenil je telekom in a1), s sosednjo hrvaško pa nimajo težav. Lahko mi zamenjajo številko ampak mora biti iz druge države 
Če kontaktiram svojega operaterja pa tudi pravijo, da ne vidijo težav. Torej ni težav pri nikomur, vse dela, smsi pa še vedno ne priletijo

Če kontaktiram svojega operaterja pa tudi pravijo, da ne vidijo težav. Torej ni težav pri nikomur, vse dela, smsi pa še vedno ne priletijo

Sem. Prebral sem že vsaj 10 različnih tem po drugih forumih. Kot vzoren uporabnik sem naredil kar je v mojih rokah - kontakt podpore na obeh straneh. Sedaj mi ostane samo še pizdakanje po forumih in tečnarjenje operaterju. To bi sicer bilo efektivno a le pod pogojem da je naval.
Niti kur*evega operaterja nima smisla menjat, da bi se izognil težavi.
Niti kur*evega operaterja nima smisla menjat, da bi se izognil težavi.

Kot vzoren uporabnik nisi naredil pol k****, razen zvonil po toci. Da 2fa prek sms ni ok je dejstvo za vsaj desetletje in vzorni uporabniki so to ze davno menjal.
Drugace si pa tudi resitev od papaya dobil, sam implementirat jo treba in vzet kot solo za naslednjic.
Drugace si pa tudi resitev od papaya dobil, sam implementirat jo treba in vzet kot solo za naslednjic.

MrStein ::
Kaj naj implementira? Kupi hrvaški SIM?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Ganon ::
Zvezdica27 je izjavil:
kako pa so ti ukradli kartico, če si kosilo plačal?
Kaj so podatke iz POS vzeli?
zz
Sicer ni enak primer, ampak zadnjič sem se zbudil in me je čakal SMS od DH, da imam na debetni čudne transakcije s Facebooka, za okoli 50 evrov. Kartico uporabljam samo za nakupe v Sloveniji, za ostalo imam kreditno. Facebooka nimam. Kako, kdaj, nimam pojma.

lp,
meni osebno tudi SMS od googla ne pride na številko. Telekom.
Glede kartic: ja, jebeno... dobro, da 2FA na visi v EU obvezen oz. preko spletnega plačila - čeprav recimo na amazon.de in prek paypal se temu izogneš...
Ah....
zz
Glede kartic: ja, jebeno... dobro, da 2FA na visi v EU obvezen oz. preko spletnega plačila - čeprav recimo na amazon.de in prek paypal se temu izogneš...
Ah....
zz

Qcube ::
Če imate problem dobiti sms pojdite do najbližnje meje in preklopite da ste v roamingu in ko dobite sms in se uspete prijaviti takoj preklopite na 2fa avtentikator.

Kaj naj implementira? Kupi hrvaški SIM?
Ponavadi je dovolj, da se samo poveze na tuje omrezje. Drugace pa ja, ce je 10 let odlasal z menjavo 2fa, bo pac moral tudi kaj takega naredit.
Zvezdica27 je izjavil:
si jo dal iz rok? Natakarju?
zz
Ja, sicer ni jo ravno odnesel ampak dandanes naredit sliko tako na hitro ni znanost.
Zvezdica27 je izjavil:
lp,
Ah....
zz
Zato pa so kartice zavarovane in ko se zgodi kaj, je to pac samo nevsecnost, ce imas stvari pametno urejene.
Zgodovina sprememb…

Kot vzoren uporabnik nisi naredil pol k****, razen zvonil po toci. Da 2fa prek sms ni ok je dejstvo za vsaj desetletje in vzorni uporabniki so to ze davno menjal.
Njihov predlog nič ne reši. Je le band-aid rešitev, ki bo rešila mene, ne pa ostalih. Saj nisem edini, ki ima te probleme...
Kako naj bi tuja sim kartica sploh delala, glede na to da sem sredi slovenije? Gostujem v sloveniji medtem ko imam težave z dostavo v sloveniji?

In saga se nadaljuje. Danes spet kličem paypal (skupno že četrtič), vprašam za odstranitev sms verifikacije in pravijo da ne morejo. So mi pa povedali, da je problem za celotno slovenijo in na njihovi (torej paypalovi) strani vse deluje, ter da je problem pri naših slovenskih operaterjih (omenil je telekom in a1), s sosednjo hrvaško pa nimajo težav. Lahko mi zamenjajo številko ampak mora biti iz druge države
Če kontaktiram svojega operaterja pa tudi pravijo, da ne vidijo težav. Torej ni težav pri nikomur, vse dela, smsi pa še vedno ne priletijo![]()
Čakaj, številko ti lahko zamenjajo, ne morejo ti pa izklopiti 2fa prek sms oziroma ga spremeniti na avtentikator? Ker prvo je varno, drugo pa ne?

Tako je. Zato se čudim kako lahko nekaterim odklopijo sms 2fa, meni pa tukaj že četrtič razlagajo da je nemogoče.

Njihov predlog nič ne reši. Je le band-aid rešitev, ki bo rešila mene, ne pa ostalih. Saj nisem edini, ki ima te probleme...
Kako naj bi tuja sim kartica sploh delala, glede na to da sem sredi slovenije? Gostujem v sloveniji medtem ko imam težave z dostavo v sloveniji?![]()
to je rešitev v sili, za vse ki v letu 2025 vztrajate pri uporabi 2fa preko SMS. Ljubkovalno se temu reče davek na naumnost.
Zgodovina sprememb…

Kako naj bi tuja sim kartica sploh delala, glede na to da sem sredi slovenije? Gostujem v sloveniji medtem ko imam težave z dostavo v sloveniji?![]()
to je rešitev v sili, za vse ki v letu 2025 vztrajate pri uporabi 2fa preko SMS. Ljubkovalno se temu reče davek na naumnost.
Si že parkrat povedal, ja.
Še vedno je pa to generalni problem pri nekaterih ostalih ponudnikih, ki ne omogočajo drugega načina preverjanja. Recimo Trade Republic, Aircash, Bleap itd. Na Telemachu ni bilo težav, po prehodu na Telekom pa skoraj vedno. To bi morali generalno rešiti. Pustimo sedaj, da je prvotni greh že pri teh ponudnikih, ki ponujajo le ne-varnen način avtentikacije.
Na Telekomu mi je na helpdesku razlagal, da imajo postavljena določena pravila kako morajo biti dostavljeni ti sms-i in se jih oni strogo držijo ostali operaterji pa manj strogo. Bodo pa menda vsi morali kmalu to upoštevati zaradi neke EU uredbe. Takrat je tudi preverjal pri njihovem agregatorju pa ni na mojo številko v časovnem okvirju, ki sem ga prijavil nič prišlo že do tam. Baje je problem, ker za ta servis izbirajo najcenejše ponudnike, ki ne pošiljajo preko pravega protokola.
Na TR se je sicer rešilo s tem, da uporabiš resend in potem app pošlje sms preko drugega ponudnika, ki pa pride.

To bi morali generalno rešiti. Pustimo sedaj, da je prvotni greh že pri teh ponudnikih, ki ponujajo le ne-varnen način avtentikacije.Se povsem strinjava, to je treba generalno rešit in poslat SMS avtentifikacijo na smetišče zgodovine.
Baje je problem, ker za ta servis izbirajo najcenejše ponudnike, ki ne pošiljajo preko pravega protokola.
In takemu ponudniku, ki uporablja tehnologijo za katero se ve da ni varna, na način, da špara vsak cent z uporabo cenenih ponudnikov, ki ne uporabljajo pravih protokolov (nagradno vprašanje, ali to zmanjšuje ali povečuje verjetnost, da tak SMS lahko nekdo prestreže?) ti zaupaš svoj denar?
Zgodovina sprememb…

Zaenkrat ja, ker na Trade Republic je sms potrditev dviga v bistvu nepotrebna komplikacija, ker lahko dvigneš le na svoj potrjen TRR.
Ampak razumem tvoj point.
Ampak razumem tvoj point.

Offtopic, ampak čisto iz firbca, ker ne uporabljam TR. Kako preverjajo oziroma potrjujejo TRR? zgolj tako, da si iz njega nakažeš na TradeRepublic račun, ali moraš dejansko poslat dokazila, da si lastnik računa?

V ostalih državah razen Nemčije lahko nakazuješ le iz svojih računov. Torej ujemati se mora ime in nakazati moraš vsaj enkrat iz njega, da ti da opcijo dviga nanj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 140858 (20822) | igi82m |
» | NKBM - virtualna predplačniška Visa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31570 (8295) | FoxKnox |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 112933 (39980) | PINki |
» | Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?Oddelek: Igre | 12536 (11253) | Oktan |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22065 (19142) | Kwizlord |