Forum » Loža » PayPal
PayPal

Machete ::
Da, direkt na račun dobiš.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

mgermo ::
Imam problem. Za plačilo ene robe sem uporabil paypal friends and family. Zajebal sem ker sem vpisal ime in priimek in izbral edino opcijo, ki pa ni bila pravilna. Torej na napačen naslov sem poslal denar. Pisal sem mu za refund na računu in preko maila, nobenega odgovora. Paypal pri family and friends sploh nima možnosti dispute, ali karkol podobnega. Ker je paypal vezan na banko, sem sepa nalog storniral. Kaj bo sedaj paypal naredil - mi zaprl račun zaradi goljufije, mi grozil da moram poravnati plačilo ali bo njemu vzel denar in mirna bosna?

KTr1sk ::
Ali ima mogoče težave paypal? Ne morem se prijavit, pozabljeno geslo pa se stran nič ne osveži, testiral sem tudi na telefonu.
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

Legon ::
Imam problem. Za plačilo ene robe sem uporabil paypal friends and family. Zajebal sem ker sem vpisal ime in priimek in izbral edino opcijo, ki pa ni bila pravilna. Torej na napačen naslov sem poslal denar. Pisal sem mu za refund na računu in preko maila, nobenega odgovora. Paypal pri family and friends sploh nima možnosti dispute, ali karkol podobnega. Ker je paypal vezan na banko, sem sepa nalog storniral. Kaj bo sedaj paypal naredil - mi zaprl račun zaradi goljufije, mi grozil da moram poravnati plačilo ali bo njemu vzel denar in mirna bosna?
A ni tako da paypal preko SEPA izvede plačilo, šele ko je sprocesirano na banki? Tako, da če si ti zadevo storniral potem plačilo ni bilo izvedeno?

mgermo ::
Ne, oni so frontal denar in naknadno od mene zahteval poravnavo. Torej tist napačen tip je dobil denar, ne odgovarja, paypal pa od mene zahteva denar. Zaenkrat so še 2x poslali moji banki nalog, kar pač prekličem, in sedaj sem dobil mail da bojo spet poslali zahtevo. Jst načeloma imam druge opcije in tudi če mi zaprejo račun, oh well. Za 77€ pa verjetno ne bojo sodnih postopkov začenjal.

BladE_ ::
Kje vidm kdo opravi konverzijo EUR V USD pri plačilih? Včasih je bila neka nastavitev, da to naredi banka ampak nikakor ne najdem. Rad bi se izognil temu da mi to naredi PayPal!
Akcija - Reakcija

Samael ::
Te nastavitve že nekaj let ni več.
Zdaj je treba to potrditi sproti med samim postopkom plačila pred vsakim neevrskim plačilom.
Zdaj je treba to potrditi sproti med samim postopkom plačila pred vsakim neevrskim plačilom.
Samael != Samuel

fikus_ ::
Saj ti je ne ponudi, moraš sam poiskati (z nameno so to zakomplicirali in skrili).
Že nekaj časa nisem uporabljal PP, tako da ti na pamet ne vem točno povedati, kaj/kje iskati.
Že nekaj časa nisem uporabljal PP, tako da ti na pamet ne vem točno povedati, kaj/kje iskati.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Samael ::
Saj tako zelo skrito ni, pred vsakim plačilom ti odpre stran kjer vidiš "see currency options" (če plačilo ni v eur), ampak človek, ki gre prehitro skozi enostavno kdaj spregleda oz. pozabi.
Samael != Samuel

Samo v dopolnilo - to ni vezano na EUR kot tak, ampak na valuto kartice. Možnost konverzacije se pojavi, samo če se valuta plačila razlikuje od valute kartice. Tolk da ne bo kdo čudno gledal, če ima recimo kartico v USD ali kaj podobnega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Legon ()

da, če zbereš USD bo banka obračunala po svojem tečaju.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Legon ()

gruntfürmich ::
VEDNO pri vsaki stvari pri plačilu v tujini ali preko spleta se vzame plačilo v njihovi-domači valuti.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 139126 (19090) | igi82m |
» | Ebay-Paypal-Top up (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15840 (9970) | dales |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 111183 (38230) | PINki |
» | Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?Oddelek: Igre | 12156 (10873) | Oktan |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21564 (18641) | Kwizlord |