Forum » Loža » PayPal
PayPal
Alamar ::
Razumljivo. Samo mi je vseeno prikazalo stanje +xx EUR na mastercard izpisku. Seveda sem vedno imel tisti mesec porabo na mastercardu. Zanimivo bi pa bilo videti, kaj bi bilo, če ne bi imel tisti mesec porabe. Kako bi pa to bilo prikazano in v končni fazi upoštevano?
Peters ::
Alamar ::
Z mastercard ni variante. Z viso pa gre (seveda ob proviziji)
Lahko pa tukaj malo pogledaš. Veliko ljudi menja z različnih računov. Samo je vse na bazi zaupanja.
http://www.internetmojster.com/trgovina...
Lahko pa tukaj malo pogledaš. Veliko ljudi menja z različnih računov. Samo je vse na bazi zaupanja.
http://www.internetmojster.com/trgovina...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alamar ()
UNIVERZUM ::
Ja spletna stan je zanimiva ampak se mi zdi dokaj neaktivna. Tako da če je kdo pripravljen da mi nakaže na PP nek minoren znesek, naj se mi javi na PM da se dogovoriva.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
SG_101 ::
v ponedeljek sem dobil refund na ebayu (credit to credit card), zanima pa me, kako dolgo je potrebno čakati, da se se ti ta denar prikaže na trr?
erkgheoruugh ::
v ponedeljek sem dobil refund na ebayu (credit to credit card), zanima pa me, kako dolgo je potrebno čakati, da se se ti ta denar prikaže na trr?
Slovenija ne pozna sistema, da bi se dalo s kreditne kartice prenakazat na trr. Tako da po mojem se boš še načakal.
V resnici se ti bodo pa nakupi na kk poračunali med sabo. Se pravi
znesek tvojih nakupov s kk-refund=znesek, ki ti ga bo banka trgala s kk.
toplakd ::
Denar se ti bo prikazal na trr na datum ob katerem ti drugače trgajo denar iz kartice.
LP, Dejan
LP, Dejan
Ok, da se malo popravim in razširim to vprašanej. Malo sem se zmotil, saj imam debetno kartico Visa Electron (in ne kreditno).
Torej da začnem:
Na ebayu sem kupil nek izdelek za cca. 33€. 18. avgusta mi je ta oseba refundala 5,15€ (dobil sem tudi tisti paypalov email, da pač je bil refund).
V ponedeljek, 17. septembra, mi je ta oseba ponovno refundala 23,49€, ker sem ta izdelek pač vrnil. Obe transakciji sta se pokazali v abanetu kot "znesek za plačilo" -5,15€ in "-23,49" in sicer tam pod zgodovino transakcij za viso electron.
Šel sem na abanko in vprašal, kdaj naj bi se ta denar prikazal na mojem TRR, vendar tam teh 23,49€ sploh niso videli, kot da tega ne bi bilo. Za znesek 5,15€ pa so rekli, da ga tudi sploh nisem prejel, čeprav ga tam kaže. Gospa pa tudi ni vedela zakaj kaže to pod "obremenitve z negativnim predznakom - ".
Prilagam SS paypala in abaneta.
Prosim za pomoč.
EDIT: @matajur: sem tudi kupil nekaj stvari naknadno, pa se mi ni kaj poračunalo, tako kot si ti rekle (kao dobropis varjanta)
Torej da začnem:
Na ebayu sem kupil nek izdelek za cca. 33€. 18. avgusta mi je ta oseba refundala 5,15€ (dobil sem tudi tisti paypalov email, da pač je bil refund).
V ponedeljek, 17. septembra, mi je ta oseba ponovno refundala 23,49€, ker sem ta izdelek pač vrnil. Obe transakciji sta se pokazali v abanetu kot "znesek za plačilo" -5,15€ in "-23,49" in sicer tam pod zgodovino transakcij za viso electron.
Šel sem na abanko in vprašal, kdaj naj bi se ta denar prikazal na mojem TRR, vendar tam teh 23,49€ sploh niso videli, kot da tega ne bi bilo. Za znesek 5,15€ pa so rekli, da ga tudi sploh nisem prejel, čeprav ga tam kaže. Gospa pa tudi ni vedela zakaj kaže to pod "obremenitve z negativnim predznakom - ".
Prilagam SS paypala in abaneta.
Prosim za pomoč.
EDIT: @matajur: sem tudi kupil nekaj stvari naknadno, pa se mi ni kaj poračunalo, tako kot si ti rekle (kao dobropis varjanta)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Tu pa tam pride kakšen izpisek ja, sicer bolj poredko pa dobro. Imam abanet. Ker logično bi bilo, da bi mi pisalo teh 5,15€ pod oznako "ZNESEK V DOBRO". Ne vem zakaj mi ga kaže pod ZNESEK V BREME -5,15€. Zakaj - ? Če pa vse ostale zneske v breme kaže brez negativnega predznaka. To mi gospa ni znala razložiti in je le dejala, da kao teh 5,15€ sploh nisem prejel, čeprav je to že kakšen mesec nazaj. V glavnem še meni ni nič jasno zdaj.
šernk ::
Pa kaj ne znaš seštet denarja pred tem in po tem na kartici? Tist -5.15 kaže da si jih dobil vrnjene, če so na banki nesposobni so pač nesposobni :)
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
mtosev ::
kolk vem ne
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
amigo_no1 ::
Se pa da s simobilom :)
LP, Dejan
Kako ?
Jaz vidim samo tole:
http://www.simobil.si/sl/services.cp2?c...
medenko ::
Situacija:
Predplačilna Activa Visa Electron pri banki Koper:
http://www.banka-koper.si/Fizicne_osebe...
Ko sem jo verificiral pri PP (trgajo 1.5E iz kartičnega računa) so mi vrnili 1.5E oz 1.83 USD na PP račun.
Je bilo še pri komu tako, ker tole mi ni normalen postopek ?
torej predlagaš da si vzamem to kartico? kakšni so stroški mesečno, letno?
toliko stanja kolikor je gor, tako potem imaš za paypal in ebay?
medenko ::
carsko, ne vem kaj sem sral z moneybookers potem itd....pa še stroške nakazila sem imel...tu pa lepo na banki položim in nič stroškov :)
btree ::
jaz sem skenslal eno naročilo in imam na paypalu tole obvestilo:
Date: Sep 9, 2012
Time: 23:39:34 PDT
Status: Canceled
The seller canceled this payment, and the money has been returned to your account.
Denarja pa nikjer ni, niti na paypalu, niti na kreditni. A to traja?
The seller canceled this payment, and the money has been returned to your account.
first_line ::
Jaz sem enkrat cel teden čakal :(
lexios ::
Ako platis sa kreditne (inači TRR) onda se $$$ tamo vrati...
Ako platis sa paypal (inači imaš novaca na PP), onda se $$$...
PP refound varjanta je hitra, refound na banko/cc pa lahk traja od 5-8 dni, v tem času $$$ ni "knjižen" ne na banki, ne na PP...
btree ::
NLB. saj ne traja od 9.9, naročilo je bilo stornirano 24.9, se pravi ta teden enkrat bi moral dobiti denar nazaj.
amigo_no1 ::
Aja, pokazal si namreč tole :
Mucek123 ::
Mene pa zanima sledeč in prosim, da mi odgovorite. Sem mladoleten in po resnici se ne spoznam toliko na te reči. Prvo me zanima kje se najbolje splača imeti VisaElectron, da se potem vežem s Paypalom.
Kako lahko potem iz tega Paypala dobim denar?. Ali moram si potem poslati iz Paypala na Bančno ali je že v Visa Electronu, ko enkrat si pošljem denar na Paypal?.
Koliko ti pri tem odtegnejo zase?
Prosim za malo obrazložitve. Najlepša Hvala!
Kako lahko potem iz tega Paypala dobim denar?. Ali moram si potem poslati iz Paypala na Bančno ali je že v Visa Electronu, ko enkrat si pošljem denar na Paypal?.
Koliko ti pri tem odtegnejo zase?
Prosim za malo obrazložitve. Najlepša Hvala!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mucek123 ()
Mucek123:
A Special Note about Children
oChildren are not eligible to use our service and we ask that minors (persons under the age of 18) do not submit any personal information to us or use the PayPal Services.
https://cms.paypal.com/uk/cgi-bin/marke...
A Special Note about Children
oChildren are not eligible to use our service and we ask that minors (persons under the age of 18) do not submit any personal information to us or use the PayPal Services.
https://cms.paypal.com/uk/cgi-bin/marke...
Mucek123 ::
Ja in to pomeni, da ne bom mogel uporabljati, če tudi imam na Abanki Viso Electron ?. Daj no daj..... Raje povej kaj pametnega
toplakd ::
Lahko ti zamrznejo paypal račun vključno z denarnimi sredstvi na njem.
Se je že večim zgodilo.
Se je že večim zgodilo.
St235 ::
Ja in to pomeni, da ne bom mogel uporabljati, če tudi imam na Abanki Viso Electron ?. Daj no daj..... Raje povej kaj pametnega
PRedlagam, da najprej končaš osnovno šolo, kjer te bodo probal naučit veščine, ki se ji reče bralno razumevanje. Potem si vzemi leto ali dve in pridno vadi. Nato boš mogoče sposoben prebrat temo na Slo tech z naslovom Paypal in boš dobil odgovore na svoja vprašanja.
Drugače pa ja, mladoletne osebe ne smejo uporabljat paypala in tvoj račun bo blokiran ko/če paypal to ugotovi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
Ja če zveš kaj kar ti ne paše, še ne pomeni da je tisti ki ti to pove glup.
PayPal ti ne dovoli odpreti računa, sicer pa vidim da si bolj pameten od njih in jim boš gotovo konstruktivno dokazal da nimajo prav.
Sploh ko boš čez kakšen teden na forumu jokal kako so te....
dezi ::
Imam problem z veritificiranjem Paypal-a. V spletni banki Klik vidim samo trimestno številko (PP*123). Ali je kdo imel podoben problem?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dezi ()
Pezdicek ::
Sem nov v paypal in me nekaj zanima. 30.10 sem kupil preko paypal windows 8. Uradni upgrade za 15€. Dobim normalno sms o uspešnem nakupu. Super.
Danes pa dobim še 1x sms o uspešnem nakupu. kar me je presenitilo
Grem na paypal stran in vidim tole
Sicer vidim da je skupno plačilo 15€, ampak mi lahko kdo to " razloži"
Hvala.
Hvala.
Pezdicek ::
A bi si mogel denar naprej nakazat na paypal ali je ok da oni direktno trgajo z kreditne kartice?
LP
LP
St235 ::
Iz tega izpiska izhaja,da si 30.10, dal naročilo za artikel, dejansko plačilo pa se je zgodilo 6.11.
Tilen ::
Sem nov v paypal in me nekaj zanima. 30.10 sem kupil preko paypal windows 8. Uradni upgrade za 15€. Dobim normalno sms o uspešnem nakupu. Super.
Hvala.
Nekaj so zašuštrali, ker so tudi meni odtegnili kasneje. Dobil sem prav tako dva SMS.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 138228 (18192) | igi82m |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 110196 (37243) | PINki |
» | Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?Oddelek: Igre | 11979 (10696) | Oktan |
» | eBay - vračilo denarja (PayPal)Oddelek: Pomoč in nasveti | 9665 (7516) | refosk |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21268 (18345) | Kwizlord |