Forum » Pomoč in nasveti » HSS - Home Subscriber Server - podrobnosti
HSS - Home Subscriber Server - podrobnosti
slitkx ::
Zdravo.
Pri diplomi sem prišel do točke, kjer se moram bolj poglobiti v vsebino, kar bo terjalo tudi več spisanih strani.
Na internetu sicer je nekaj literature o HSS, vendar pa je, ali preveč splošna (definicija, razlaga na eni strani, kaka slika ali dve) ali pa je dokumentacija spisana s strani kakega podjetja, kar pa potlej ne deluje ravno nevtralno.
Zato, če kdo ve za kak dober vir, ki se spusti v drobovje HSS-a, prosim, da mi ga posreduje.
Sopomenka zanj (v NGIN) je User Profile Server Function (UPSF), HSS se pojavlja v relaciji z IMS.
Hvala in lp.
Pri diplomi sem prišel do točke, kjer se moram bolj poglobiti v vsebino, kar bo terjalo tudi več spisanih strani.
Na internetu sicer je nekaj literature o HSS, vendar pa je, ali preveč splošna (definicija, razlaga na eni strani, kaka slika ali dve) ali pa je dokumentacija spisana s strani kakega podjetja, kar pa potlej ne deluje ravno nevtralno.
Zato, če kdo ve za kak dober vir, ki se spusti v drobovje HSS-a, prosim, da mi ga posreduje.
Sopomenka zanj (v NGIN) je User Profile Server Function (UPSF), HSS se pojavlja v relaciji z IMS.
Hvala in lp.
- premaknilo iz Znanost in tehnologija: STASI ()
slitkx ::
Torej, ima kdo kako informacijo? Zaenkrat še nisem našel česa konkretnega, kjer bi bil podroben opis.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Različni tipi svedrovOddelek: Loža | 4159 (3506) | TheBlueOne |
» | Kje kupiti kvalitetne svedre za kovino?Oddelek: Loža | 6547 (5941) | hipertija |
» | [5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27426 (11512) | Hrenowsky |
» | Diameter AccountingOddelek: Omrežja in internet | 869 (721) | BlueRunner |
» | programerska paradigma - WTF? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 6325 (4843) | slitkx |