Forum » Omrežja in internet » "Dobra" rešitev za web conferencing
"Dobra" rešitev za web conferencing
jlpktnst ::
Evo, zanima me kako bi imel eno kvazi konferenco prek neta.
Zvok, slika.
Fajn je če se da embeddat v browser. Pa kvaliteta more bit več kot 320x240@30
Trenutno furam flash v clientih, pa red5 na serverju (to je ala free flash media server).
Če kdo pozna kaj boljšega se toplo priporočam.
Zvok, slika.
Fajn je če se da embeddat v browser. Pa kvaliteta more bit več kot 320x240@30
Trenutno furam flash v clientih, pa red5 na serverju (to je ala free flash media server).
Če kdo pozna kaj boljšega se toplo priporočam.
jlpktnst ::
Jah nisem našel nič pametnega. Tudi o vlcju sem razmišljal, ta je mogoče še najboljša opcija atm, samo tudi ne dela nekaj cvetoče :)
Problem pri flashu je, da sem iz neznanega razloga omejen na 500kb/s upstream. Takoj ko je več imam framedrop.
Problem pri flashu je, da sem iz neznanega razloga omejen na 500kb/s upstream. Takoj ko je več imam framedrop.
bsslo ::
A sprogramirat ne znaš? :) Če si vsaj malo programiral lahko najdeš code snippete pa nekaj skupaj sestaviš ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox bo nehal podpirati vtičnike NPAPI razen FlashaOddelek: Novice / Brskalniki | 27116 (24402) | Qushaak |
» | Z Androidom 4.1 se Flash poslavlja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 28267 (24960) | driver_x |
» | FlashOddelek: Izdelava spletišč | 4000 (3413) | Vice |
» | Flash na mobitelih zamuja (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 25483 (23130) | lurker |
» | Maci brez trdih diskov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8002 (5707) | BluPhenix |