Forum » Pomoč in nasveti » zaslon izgine pri nalaganju win 7
zaslon izgine pri nalaganju win 7
MagElan ::
Pozdravljeni.
imam racunalnik od punce, acer aspire 7520g, na njem windows 7. ob zagonu, se vse lepo nalaga do dela, ko pise starting windows in pridejo tisti barvni okvircki naprej. tam se zaslon izklopi, in se nazaj vklopi in prikazuje samo sivino. v "ozadju" se racunalnik zaganja naprej, ker se cez cas slisi zvok, ko se nalozijo windowsi do konca.
pri save mode with command prompt, se nalaga do classpnp.sys.
to se naredi v vseh moznih nacinih zagona. tudi ce vstavim cd in bootam iz njega se po loading files pojavi sivina. v cem bi lahko bila tezava.
hvala za odgovore.
LP
imam racunalnik od punce, acer aspire 7520g, na njem windows 7. ob zagonu, se vse lepo nalaga do dela, ko pise starting windows in pridejo tisti barvni okvircki naprej. tam se zaslon izklopi, in se nazaj vklopi in prikazuje samo sivino. v "ozadju" se racunalnik zaganja naprej, ker se cez cas slisi zvok, ko se nalozijo windowsi do konca.
pri save mode with command prompt, se nalaga do classpnp.sys.
to se naredi v vseh moznih nacinih zagona. tudi ce vstavim cd in bootam iz njega se po loading files pojavi sivina. v cem bi lahko bila tezava.
hvala za odgovore.
LP
-=MagElan=-
SkyEye90 ::
Uf, to se mi je že zgodil enkrat. Se mi zdi, da so se mi sesedli driverji od grafične, ko sem delal update. Rešil sem z windows 7 instalacijskim DVD-jem, sem dal repair, da je obnovil na zadnjo obnovitveno točko.
miranpozar ::
Kaj pa se zgodi če izbereš samo Safe mode (brez tistega Command prompt). Po mojem so driverji.
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
MagElan ::
v vseh primerih zagona je isto.
punca je nesla racunalnik na servis pa so rekli da naj bi bila graficna... amapk se vedno je samo 50% moznosti da bo delalo... super servis... :-P
ko bo racunalnik nazaj, bom javil kaj je bilo narobe, ce bodo na tem servisu sploh odpravli napako.
punca je nesla racunalnik na servis pa so rekli da naj bi bila graficna... amapk se vedno je samo 50% moznosti da bo delalo... super servis... :-P
ko bo racunalnik nazaj, bom javil kaj je bilo narobe, ce bodo na tem servisu sploh odpravli napako.
-=MagElan=-
miranpozar ::
Sem pogledal specifikacije tegale Acer prenosnika.
Naj najprej povem, da sem pristranski: mnenja sem, da so Acerjevi prensoniki en navaden krš. Jaz vsem ki me vprašajo, svetujem naj se izogibajo Acerju. Alternative so, stanejo mogoče malce več, a je kvaliteta boljša: hp, Dell, Lenovo, Toshiba. Naj se ta debata ne razvije v flame war, ker me ne boste prepričali... sem v svoji karieri videl dovolj, da vem kaj govorim.
V bistvu gre pri tvojemu prenosniku res najverjetneje za problem z grafično kartico. GeForce serije 8xxx so bile znane kot zelo problematične! Na nekaterih prenosnikih se jo da zamenjati, drugod spet ne. Drži pesti. In oceni, ali se ti bo servis splačal.
Naj najprej povem, da sem pristranski: mnenja sem, da so Acerjevi prensoniki en navaden krš. Jaz vsem ki me vprašajo, svetujem naj se izogibajo Acerju. Alternative so, stanejo mogoče malce več, a je kvaliteta boljša: hp, Dell, Lenovo, Toshiba. Naj se ta debata ne razvije v flame war, ker me ne boste prepričali... sem v svoji karieri videl dovolj, da vem kaj govorim.
V bistvu gre pri tvojemu prenosniku res najverjetneje za problem z grafično kartico. GeForce serije 8xxx so bile znane kot zelo problematične! Na nekaterih prenosnikih se jo da zamenjati, drugod spet ne. Drži pesti. In oceni, ali se ti bo servis splačal.
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | črn ekran / ne pokaže se namizje Windowsov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11597 (6932) | solatko |
» | ACPI.sysOddelek: Pomoč in nasveti | 764 (642) | satfinder |
» | Računalnik noče zaspatiOddelek: Pomoč in nasveti | 5813 (5309) | opeter |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14182 (11017) | fosil |