Forum » Pomoč in nasveti » Nova spletna stran , ja ali ne ?
Nova spletna stran , ja ali ne ?
KK44444444 ::
Dober dan , dobil sem idejo za izgradnjo spletne strani ( beta ime je e-box ) , katera nudi :
-Vse programe , 1 click download . ( Dobro za tiste k se jim neda po googlu iskat in tiste ki to niti neznajo )
-Install Manager : Se pravi to si predstavljam nekako tako . Oseba inštalira windows na pc. Nima programov. Gre na mojo stran. Izbere da je NAVADNI USER , in moja stran sama pobere programe ki ji vsakdanji uporabnik rabi kot Firefox, Skype, MSN , Antivirus... In stran še sama inštalira to na pc. Se pravi lažje za vse.
-Forum
-Tutorials mogoče za kej ...
Če imate ideje dodajte in povejte če se to splača , hvala :)
-Vse programe , 1 click download . ( Dobro za tiste k se jim neda po googlu iskat in tiste ki to niti neznajo )
-Install Manager : Se pravi to si predstavljam nekako tako . Oseba inštalira windows na pc. Nima programov. Gre na mojo stran. Izbere da je NAVADNI USER , in moja stran sama pobere programe ki ji vsakdanji uporabnik rabi kot Firefox, Skype, MSN , Antivirus... In stran še sama inštalira to na pc. Se pravi lažje za vse.
-Forum
-Tutorials mogoče za kej ...
Če imate ideje dodajte in povejte če se to splača , hvala :)
MisterR ::
Se ne splača. Zato ker iz spletne strani ne moreš nič namestit na uporabnikov računalnik. Vse si bo moral uporabnik prenest.
bluefish ::
Ne, se ne splača. Poleg razlogov, ki jih je omenil predhodnik, je tovrstnih strani že kar nekaj. Enako velja za pakete programov. Ideja bi bila sicer OK,č e bi stran ponujala nekaj več.
KK44444444 ::
ja samo moja stran BI IMELA UP TO DATE PROGRAME , ta ninite imate nekatere stare verzije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 274835 (486) | javor33 |
» | C# brskanje po spletnih stranehOddelek: Programiranje | 1787 (1603) | ta_pravi |
» | ToboAds (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17761 (12719) | TuRBo_1 |
» | [Prelivanje žolča] IE Vs. vsi ostali (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5632 (5440) | snow |
» | Kako je z avtorskimi pravicami?Oddelek: Izdelava spletišč | 1369 (1120) | root987 |