Slo-Tech - Kot smo vam obljubili v zadnjem obvestilu o spremembi, se sprememba prikaza novic na Slo-Techu premika dalje. Stolpcev vam sicer še nismo razširili (malo jih bomosedaj so širši), poln RSS vir je v zadnjem stadiju testiranja, smo pa za začetek spremenili obnašanje povezave "preberi več".
Vaši konstruktivni komentarji so nadvse dobrodošli.
Redno spremljam novice in me nekoliko nervira spustni seznam zadnjih novic. Prehitro se namreč zapre. Včasih klikam v prazno ali mimo in skušam ugotovit v čem je fora...
Pogrešam tudi seznam priljubljenih tem. Vse ki jih spremljam namreč to niso, nekatere so dober vir informacij.
Sicer pa brez pripomb. Forum postaja uporaben in je celo vse bolj estetski :-)
Poln RSS vir ftw! Končno bom lahko tudi slotech bral tako kot se branju pritiče - text only, brez kakršnega koli dizajna in drugih motečih nepotrebnosti. Hvala! :)
V redu je tako kot zdaj, da je prva novica čez celo vsebino, vse ostale pa v stolpcih. Pogrešam še knof Like (ma predvsem zaradi teme trenutno poslušam....)...pa še kak avatar ne bi škodu....
Tako kot je sedaj je super! pohvalno! Drugače pa meni prav sede da ni avatarjev, drugod po forumih me kar oči pečejo od vsega kiča ki ga uporabniki nalimajo gor.
Iskanje bi lahko res bilo boljše. Kriteriji kot so datum/čas, kategorije in podobno.
Zdaj je le po besedah, in če ne zadaneš točno besed, lahko dobiš kup nerelevantnih zadetkov (zraven željenega) ali pa zadetke, a ne tisto, kar iščeš. (posebej če iščeš točno določen komentar, ki si ga enkrat že prebral - spet en koristen kriterij?)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vsake oči imajo svojega pleskarja. :) Najprej ste mi skinili črno (hvala K ostaja custom nastavitev), zdaj pa me posiljujete še s popolnoma nepotrebnimi spremembami GUIja... Spremembe ki so same sebi v namen, so potrata časa in energije.
Oz. kratek povzetek objave (čeprav je tukaj offtopic), za vse funkcionalno nepismene:
1) yes, we have server logs. Ki se po enem dnevu brišejo. 2) Kar natipkate v profil je tam, dokler stvari ne spremenite ali zbrišete. 3) Ko se prijavite dobite session cookie, ki obstaja dokler ne ZAPRETE brskalnika. 4) Če uporabljate avtoprijavo, dobite malo bolj dolgoročen cookie, ki traja dokler ne onemogočite avtoprijave ali ga zbrišete. 5) Če uporabljate google/facebook/yahoo login, hranimo dovolj podatkov, da lahko izvedemo login. Če uporabljate, dokler uporabljate / dokler ne zbrišete v profilu. 6) Kar objavite javno na forumu, ostane javno na forumu (forever).
Kaj bi še radi?
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Lahko na stran s profilom uporabnika dodate njegov podpis? (in avatar)
(prikaz podpisov v forumih imam izklopljen, ker po moje samo nepotrebno prostor zaseda. Če pa nekdo ima kaj za pogledat - v smislu "poglje v moj podpis...", pa bi bilo fajn imeti podpis na vpogled z enim klikom)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!