Forum » Programska oprema » Avast problem
Avast problem
echoman ::
Pozdravljeni,
Danes sem prižgal računalnik, izbral OS Windows 7 in po končanem zagonu začel igrati igro. Ko sem končal, se mi je pojavila napaka z Avastom in sicer da so vsi njegovi servisi izklopljeni. Ko sem ga želel ponovno vklopiti se ni zgodilo nič. Izklopil sem še Comodo Firewall in ponovno poizkusil. Računalnik sem še nekajkrat ponovno zagnal in poizkusil, pravtako tudi v safe mode. Nič ni bilo uspešno.
Kaj priporočate - naj naložim še Comodo AV?
(MS AV mi ne ugaja prav preveč, drugi AVji pa večinoma tudi ne.. btw, pregledal sem tudi za zlonamernimi programi, pa ni bilo nič odkritega)
Danes sem prižgal računalnik, izbral OS Windows 7 in po končanem zagonu začel igrati igro. Ko sem končal, se mi je pojavila napaka z Avastom in sicer da so vsi njegovi servisi izklopljeni. Ko sem ga želel ponovno vklopiti se ni zgodilo nič. Izklopil sem še Comodo Firewall in ponovno poizkusil. Računalnik sem še nekajkrat ponovno zagnal in poizkusil, pravtako tudi v safe mode. Nič ni bilo uspešno.
Kaj priporočate - naj naložim še Comodo AV?
(MS AV mi ne ugaja prav preveč, drugi AVji pa večinoma tudi ne.. btw, pregledal sem tudi za zlonamernimi programi, pa ni bilo nič odkritega)
echoman ::
Sem rešil tako, da sem omogočil povezavo na splet in potem je začel Avast delovati avtomatsko.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 648389 (5926) | Domini tm |
» | Avast! problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3820 (2738) | Glugy |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131700 (21187) | Qushaak |
» | Comodo firewall cmdagent.exe poraba CPUOddelek: Programska oprema | 3335 (3161) | BlackMaX |
» | Zlikovci pridobili nadzor nad Comodo CA-jem, izdali ponarejene certifikateOddelek: Novice / Varnost | 8498 (7214) | jype |