» »

Sestavi komponente za OverClock

Sestavi komponente za OverClock

skalca_man ::

Hojla,boste rekli da sem zgrešil temo in bi morel ta post napisati na drugem oddelku.A kaj ko zadnje čase berem le tega:) Zato preden že pitiskate na reply z mislimi o kakšni opolski besedi prosim preberite do konca ter pomagajte človeku:D .Do prvega novembra mislim posodobil kiblo aka zamenjal celo.(Razen diska)

Zadnje dva tedna berem ter berem ter berem in sem porajtal da sem vedno bolj zmeden od vseh člankov ki sem jih prebral po netu,phuff...

želel bi da mi svetujeta glede nakupa,ker ko srm bral razne članke sem zasledil,da se sedaj na veliko OC in dosegljive frekvence so me premamile da bi se mogoče nekega dne tudi sam lotil le tega "hobija".

Zanimajo me vaši nasveti glede opreme.Sam sem si zadal nekaj iztočnic.

Ohišje Chieftech z original 340w napajalnnikom.(nekaj je na njemu-hehe)-mogoče še kakšna druga alternativa.(v glavi še par modingov ampak to je že druga zgodba:) )

Plato Abit KX7-Raid(nekega dne še en disk)-alternativa mi je bila GB tista z raid firewire....(vendar me testi niso prepričali)

Procesor AMD xp2000+....zanima me ali se mi splača bolj kupiti kakšno P4 2000-baje se dosegajo tudi visoki OC-ji(na bazi zraka:P )

RAM DDR333 baje da samsung kolikor sem bral tu na ST-ju.Kje se ga da kupiti da se ne bom opekel.

GSilo Ti4200 samo ne vem katerega WinFasta ali Abit(videl že volt mod:) )

Pa en pekač ter DVD(to bom že zbral sam,čeprav so predlogi več kot dobrodošli.)

V čemu je keč:)) ?V tem da bi rad svoj TEŽKO zasluženi denar dobro zapravil.Zato mi lepo prosim svetujte OC-jarji kaj se da kupiti,v kaj defenitivno več denarja vložiti.

Še enkrat se opravičujem ker sem postal vprašanje o nakupa na oddelek OC-ja.Ker bi rad le mnenje vas.Verjamem da se me bo kakšna brihtna buča usmilila:D

kuglvinkl ::

Tu bi moralo biti, kar sem pisal pred tem in zbrisal vsaj ene trikrat (štirkrat) in nikakor nisem moral zadovoljivo pojasniti, zakaj bi to temo održal v tem oddelku. Cenim tvoj trud, a prepričal me nisi. Nikar tega ne jemlji kot hudo. Samo določena (relativno majhna) disciplina mora bit, ker če dovolim izjemo tebi, se bo jutri ponovilo drugje itd. itd. Sicer pa, saj razumeš. Ti bom tudi ustrezno spremenil temo, da jo bo(d/m)o videli tudi overclockarji.

Med nama: če imaš punco, ji povej, da te bo po prvem novembru bolj malo videla. In kar začni (ali pa prijatle) filat z ustreznimi izrazi: "Mah, kako prek množilnika... Oboje (FSB op.a), obje je potrebno skombinirati). Kako je bilo danes v šoli? Kul, dobil 300 3Markov več!!

Jep, zasvojeni smo.
Your focus determines your reallity

Spajky ::

jep, in če se nam po maxi OC-u neče več butat, se začnemo kar trest kot pri abstinenčni krizi zaradi pomanjkanja megahertzov.. :-))))) 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

skalca_man ::

Hvala za navdihajoče odgovore glede OC-ja vendar me zanima katere ose se splače da se ne bodo prec stalili ali pa jih bo treba lokotat ter z žico skup povezovat,k bo prec kakšen čip odletu...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

OpenAI je ustvaril algoritem, ki si ga ne upa spustiti v divjino (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
5220065 (15634) FrRoSt
»

Piratizacija iger. Niti to ni več zastonj?

Oddelek: Loža
173193 (1863) Unknown_001
»

Diamant (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5011482 (10029) destroyer2k
»

Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Kaj kupiti
47931919 (18514) Jaffa
»

Zakaj smo vsi tako komercialni?

Oddelek: Slo-Tech
111572 (1016) sketch

Več podobnih tem