» »

Kupovanje rabljenega prenosnika!

Kupovanje rabljenega prenosnika!

zumes ::

Sem pred nakupom rabljenega prenosnika. Povprašujem vse, ki imajo kakršno koli prakso iz tega področja in mi lahko priskočijo na pomoč. Zanima me na kaj vse je treba bit pozoren pri vizualnem pregledu, pregledu delovanja računalnika (obstaja kakšen program, ki temeljito pregleda hardware), …! Ps.: ugledana imam dva: Compaq z AMD-jem:D in Gericom P4:)) ; Stara okoli pol leta!

IceIceBaby ::

Vpraši se zakaj nekdo prodaja skor nov prenosnik z P4 procesorjem itd. Mogoče res rabi ful hitr cpu in si kup vsake pol leta nov račualnik. Mogoče je kej pokvarjen. Lahko je tut ukraden.

Drugače sem pa mnenja da je boljš malo počasnejšega pa novga kot rabljenega. Če pa že rabljenega pa mora obvezno met garancijo pa vse.

Alfa ::

Po večini tako nove notebooke prodajajo, ker ugotovijo da je to proč vržen denar (nekaj jih je ki take res rabijo, večina si jih kupi zaradi šminkarije)

Če kupuješ rabljenega ga preglej s programi (scandisk...) čeprav tako novi ne bi smeli imeti težav (drugače pa imajo itak garancijo).

Najvažnejše kar je: -PREVERI BATERIJO!!!
Namreč nova je precej draga. Predlagam da preveriš s kakšnim programom, če ga ne najdeš ali ga ni za ta model pa ti predlagam, da gresta s prodajalcem na kavo, pa en novejši divx poženeta. Videl boš koliko časa drži baterija (za isti model, če se še prodaja, preveri pri prodajalcu)

Upam da sem pomagal.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avtolog.si (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Na cesti
469114186 (8253) starfotr
»

Kupujem osebni avto, pa nimam poima o vozilih.

Oddelek: Na cesti
315309 (3440) matobeli
»

HP probook se ne prižge - utripa CAPS LOCK lučka

Oddelek: Pomoč in nasveti
142220 (1727) mandre5

Koliko je vreden? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Strojna oprema
29850205 (36898) dzinks63
»

Na kaj pazit če kupuješ rabljen prenosnik?

Oddelek: Kaj kupiti
305859 (5038) Silvo

Več podobnih tem