Forum » Zvok in slika » Snemalnik?
Snemalnik?

analfabet ::
Živjo!
Sam sem popoln analfabet na avdio-video računalniškem področju, zato se obračam na vas za pomoč.
In sicer - ali obstaja snemalnik, ki bi omogočal tako snemanje oddaj, programov analognega kot tudi digitalnega signala in s katerega bi se lahko posnete oddaje zapekle tudi na DVDje?
Kot prav razumem DVD snemalniki (brez DVB-Tja) omogočajo samo snemanje programov analognega signala.
Hvala za pomoč!
Sam sem popoln analfabet na avdio-video računalniškem področju, zato se obračam na vas za pomoč.
In sicer - ali obstaja snemalnik, ki bi omogočal tako snemanje oddaj, programov analognega kot tudi digitalnega signala in s katerega bi se lahko posnete oddaje zapekle tudi na DVDje?
Kot prav razumem DVD snemalniki (brez DVB-Tja) omogočajo samo snemanje programov analognega signala.
Hvala za pomoč!
- spremenil: bluefish ()

XPfrik ::
TOLE imam jaz in je super. Ravno mu dodajam še možnosti za ogled live vsebin iz interneta.

hodu63 ::
Panasonicov multipraktik DMR-EX93 sicer ima DVB-C in DVB-T sprejemnik, vendar samo MPEG2, zato ti DVB-T sprejemnik pri nas ne koristi, pa tudi HD DVB-C vsebin ne moreš snemati. Poleg tega je kar drag. Pa še nobene možnosti omreženja nima.
l.p.
l.p.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 451258 (90786) | zavajon |
» | Digitalni TV sprejemnik/komunikator...Oddelek: Zvok in slika | 3056 (1318) | Bezukhoff |
» | TV Star T1000 - DVB-T in media predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 9742 (8106) | asterix2000 |
» | Stare televizije bodo zastarele (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12316 (8776) | AngelOfDeath |
» | Kaj je DVB-T TVOddelek: Pomoč in nasveti | 7538 (5365) | Tody |