Forum » Pomoč in nasveti » LG E2360V
LG E2360V
DATA-N ::
Lep pozdrav.
Potrebujem pomoč in bi naprošal če se kdo dobro spozna na SERVIS MENU in sicer potreboval bi nastavitve za ta model!
Potrebujem pomoč in bi naprošal če se kdo dobro spozna na SERVIS MENU in sicer potreboval bi nastavitve za ta model!
Panel je zelo čuden desni del panela je bolj osvetljen od leve strani pa sem šel pogledati v service menu pa sem po pomoti stisnil NVRAM INIT
sem si nastavitve Z....L.
Potreboval bi sedaj da stvar nazaj vzpostavim.
sem si nastavitve Z....L.
Potreboval bi sedaj da stvar nazaj vzpostavim.
KoMar- ::
Aha, shit. Nočem te strašit, ampak ene od teh nastavitev so skalibrirane za vsak panel posebej... no, vsaj pri večjih TVjih. Upajmo, da se bo našel kdo z istim monitorjem, ki ti bo lahko pomagal.
Ja res je sranje.
Saj sem že hodil gledati nastavitve in sem jih poslikal pri drugih monitorjih enakega tipa tako da sem nekako spravil skupaj.
Ampak ostaja vprašanje ali je sploh možno na kakšen način nastaviti da bi led diode svetile z enakomerno svetlobo po panelu ker me to moti da je desna stran panela svetlejša od leve skratka svetilnost pada iz desne strani v levo.
Mrim LG tretji monitor v zadnjih nekaj letih pa z vsemi vedno težave na zadnje sem moral v service menu menjati panel ker je bil tovarniško narobe nastavljen.GROZA
Saj sem že hodil gledati nastavitve in sem jih poslikal pri drugih monitorjih enakega tipa tako da sem nekako spravil skupaj.
Ampak ostaja vprašanje ali je sploh možno na kakšen način nastaviti da bi led diode svetile z enakomerno svetlobo po panelu ker me to moti da je desna stran panela svetlejša od leve skratka svetilnost pada iz desne strani v levo.
Mrim LG tretji monitor v zadnjih nekaj letih pa z vsemi vedno težave na zadnje sem moral v service menu menjati panel ker je bil tovarniško narobe nastavljen.GROZA
TO SO NASTAVITEV!
SERVICE MENU
E2360V FLASH
NT68676UFG VER V1.00
CLEAR ETI.....NO
AUTO COLOR....NO
AGING.........OFF
PANEL......LM230W/1080
NVRAM INIT.....NO
9300 R107 G105 B128
6500
OFFSET
GAIN R113 G112 B116
SRGB..........65
VCOM.........72
Service nenu
SERVICE MENU
E2360V FLASH
NT68676UFG VER V1.00
CLEAR ETI.....NO
AUTO COLOR....NO
AGING.........OFF
PANEL......LM230W/1080
NVRAM INIT.....NO
9300 R107 G105 B128
6500
OFFSET
GAIN R113 G112 B116
SRGB..........65
VCOM.........72
Service nenu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DATA-N ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pol ekrana je temnoOddelek: Zvok in slika | 3694 (2882) | Yossarian |
» | 226BW ali 2232BW monitor (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 17495 (10557) | Zako |
» | Philips 32PFL5322 - Kdo jo ima in kak deluje DVI>hdmiOddelek: Kaj kupiti | 4242 (3327) | TornadoTDi |
» | Nujno - primerjava 2 lcd 22" monitorjev samsung (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 11629 (8113) | TuRBo_1 |
» | Nakup LCD televizorja ali projektor?Oddelek: Kaj kupiti | 2180 (1883) | mitjaje |