» »

usb okno & beležka izven ekrana & iskanje v startu

usb okno & beležka izven ekrana & iskanje v startu

tey007 ::

pozdravljeni. nekaj časa nazaj se mi je nehalo prikazovati okno, ko vključiš usb (tisto ki ti da možnost, da odpreš usb v windows media player ali vlc player ali da odpreš vsebino usb.ja). to me do sedaj ni motilo, sedaj pa me malce moti, ker imam en čuden zunanji disk, ki kar prekinja povezavo, če ni stalno odprto to okno (na namiznem računanliku imam med prenašanjem datotek odprto to okno in nič ne prekinja povezave). in ne morem še 700mb filma prenest gor. tako da me zanima, če kdo ve, kje bi lahko spet nastavil, da bi mi prikazovalo tisto prvo okno, ko vključim usb ...

drug problem pa je ta, da mi beležko odpre izven ekrana... to se mi je zgodilo sicer po tem, ko sem naložil mac temo, vendar mi ni bila vredu, zato sem jo odstranil in od takrat se mi beležka ne odpre več v monitorju, ampak ravno toliko ven, da je ne dosežem z miško. ker ko jo dvignem, vidim čisto na levem robu ekrana senco (imam vključen windows aero). sicer sem si naložil notepad2, vendar ni za vse datoteke primarno nastavljen notepad2, tako da je včasih zelo nadležno, ko že odprem beležkino datoteko in zaprem vse skupaj, potem pa ugotovim, da mi beležko ne odpre normalno in moram še enkrat iskati dokument.

tretji problem pa je, da če v startu iščem recimo glasbene datoteke ali kar koli drugega, mi ne najde. najde mi samo tiste programe, ki so v startu pod "Vsi programi". datotek mi sploh ne najde niti map niti nič drugega (prej mi je vse to našlo). imam windows 7, računalnik hp compaq 6710s.

Če imate kakršnokoli rešitev za katerega od teh 3 problemov, bi bil zelo vesel, če bi to rešitev lahko delili z mano :)

LP
  • spremenil: tey007 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1490440957 (6638) jedateruk
»

Linux Ubuntu - kako ustvarim bližnjico, kako naložim Flash?

Oddelek: Operacijski sistemi
101134 (920) SkyEye90
»

Bo Windows Blue dobil nazaj startni meni in namizje? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
19748824 (41797) Bistri007
»

uPNP in Ubuntu Linux 10.0.4.1 oz. kateri program za streamanje

Oddelek: Zvok in slika
141900 (1724) opeter

Več podobnih tem