Forum » Pomoč in nasveti » Problem z prenosnikom in Wirellesom
Problem z prenosnikom in Wirellesom
goxdelije ::
Imam en problem z prenosnikom in sicer:
Prenosnik je Acer Aspire 5741g, kupljen v spletni trgovini mimovrste. Zadnje čase mi računalnik ne najde moje brezžične internetne povezave. Vse kar večinoma naredim je da resetiram router in šele takrat ali pa tudi ne, najde moj wifi. Kaj bi lahko naredil ? A je problem v prenosniku ali routerju ali je problem do siola?
Pomagajte
Prenosnik je Acer Aspire 5741g, kupljen v spletni trgovini mimovrste. Zadnje čase mi računalnik ne najde moje brezžične internetne povezave. Vse kar večinoma naredim je da resetiram router in šele takrat ali pa tudi ne, najde moj wifi. Kaj bi lahko naredil ? A je problem v prenosniku ali routerju ali je problem do siola?
Pomagajte
duff ::
1. če ti ne najde sploh mrežne povezave, problem siol-a ni (razen če imaš wifi router od siola)
2. Če po restartu routerja povezava s prenosnikom začne delat, je po vsej verjetnosti kriv za to router.
poizkusi še s kakim drugim prenosnikom, GSM-om ali čem podobnim se povezat na wireless takrat, ko povezave s prenosnikom nimaš. Malo se poigraj s par napravami, da lociraš napako. Po tem, kar si napisal, bi jaz rekel, da je outer kriv.
2. Če po restartu routerja povezava s prenosnikom začne delat, je po vsej verjetnosti kriv za to router.
poizkusi še s kakim drugim prenosnikom, GSM-om ali čem podobnim se povezat na wireless takrat, ko povezave s prenosnikom nimaš. Malo se poigraj s par napravami, da lociraš napako. Po tem, kar si napisal, bi jaz rekel, da je outer kriv.
1. če ti ne najde sploh mrežne povezave, problem siol-a ni (razen če imaš wifi router od siola)
Router wifi imam od siola. In kaj naj bi to pomenilo?
Router wifi imam od siola. In kaj naj bi to pomenilo?
Enkrat ko se mi je to tudi zgodilo na več priklučenih na wireles sem poklical siol in niso vedela kaj narediti in so mi sam ime spremenili na tubic2 ki pa je en cajt delala zdaj pa ne oz tako kot prej opisano.
NimamPojma ::
100% je napaka pri Siol-u. Meni se je isto dogajalo,da nisem mogu s prenosnikom, niti z i-podom na brezžično povezavo, edino GSM se mi je lahko povezal. Kličem na Siol, pa mi pravtako samo dvojko dodajo za ime mojega wirelesa, nekaj časa deluje, pa spet isto. Sem ponovno klical na Siol, pa mi pravi operater, da je sedaj vse kar je bilo možno nastavil in bi zdaj moralo delovat. In res, že par mesecev deluje BP.
Nasvet: kliči na Siol tako dolgo, da ti bo wireles deloval brez napak, ker je nekaj narobe pri njih oz. v njihovih nastavitvah. Pa vztrajaj, ker so vedno vsi zasedeni...wtf
Nasvet: kliči na Siol tako dolgo, da ti bo wireles deloval brez napak, ker je nekaj narobe pri njih oz. v njihovih nastavitvah. Pa vztrajaj, ker so vedno vsi zasedeni...wtf
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prosim pomoc - internet povezavaOddelek: Omrežja in internet | 2547 (2140) | BorutK-73 |
» | Postavitev domačega omrežja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 19333 (17867) | Vanadium |
» | ruterOddelek: Omrežja in internet | 1857 (1649) | DeeCoy |
» | Siol TV brezžično do prenosnikaOddelek: Omrežja in internet | 10151 (6940) | trnvpeti |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44095 (19635) | imallears |