Forum » Pomoč in nasveti » Msn Plus
Msn Plus
adrianono7 ::
Zdravo!
mene pa zanima kje bi si lahko potegnil dol msn plus za windows live messenger... ko grem na njihovo uradno stran,
mi vedno javi virus in mi ne prenese do konca. Zanima me če ve kdo kje bi si lahko to potegnil dol oziroma, če se
da to kako drugače naredit.
LP
mene pa zanima kje bi si lahko potegnil dol msn plus za windows live messenger... ko grem na njihovo uradno stran,
mi vedno javi virus in mi ne prenese do konca. Zanima me če ve kdo kje bi si lahko to potegnil dol oziroma, če se
da to kako drugače naredit.
LP
adrianono7 ::
sem naredil to, vendar mi vseeno ne prenese. nekaj zašteka, ker penese se 100% potem pa bi se moglo dokončat, pa piše da je do konca še nekaj sekund potem pa se vse skupaj ustavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | TvtorrentsOddelek: Pomoč in nasveti | 2355 (1685) | Gandalfar |
» | Windows 7 brez Internet Explorerja za Evropo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10431 (8097) | mtosev |
» | Evropska komisija hoče več brskalnikov v Windows (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 16347 (12419) | BigWhale |
» | Firefox se pridružuje zahtevi Evropske komisije (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14808 (11967) | gzibret |
» | Opera dreza Microsoft zaradi zastarelega brskalnika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9645 (8465) | darkolord |