» »

pravna pomoč - tatvina

pravna pomoč - tatvina

«
1
2 3

čebelica ::

Torej.. dobili so me pri tatvini v trgovini z oblačili. Bilo je čisto impulzivno. Zadeva, ki piska je bila razrahljana in sem potegnila ta manjši kaveljček v eno stran in je cela zadeva padla s plašča. Mislila sem si zakaj bi dala 70€, če lahko kr vzamem, nisem pa vedela, da imajo še neke čipe ko piskajo v oblačilih.. in so me dobli. Čisto nepoškodovan plašč sem brez kakeršnihkoli problemov vrnila varnostniku. Varnostnik je nato poklical policijo, ti so pa napisali zapisnik. Policist se je hotel zmeniti s prodaljalko, da ne bi bilo pregona, ampak je rekla, da je žal politika njihove trgovine takšna, da dajo predlog za kazenski pregon vedno, pa četudi je stvar vredna 1€. V zapisniku piše, da sem storila kaznivo dejanje pod členom 204, 2. odstavek. Sem polnoletna. To je moj prvi problem z zakonom. Niti nikoli prej nisem kradla. Bilo je prvič in zadnjič in mi je zelo žal. Nevem kaj mi je bilo sploh tega treba. :( Policist je sicer rekel, da glede na to, da še nisem bila nikoli ničesar obtožena in da je plašč nepoškodovan v rokah trgovine, da je velika možnost, da bo sodišče zadevo ovrglo. Kaj pa lahko pričakujem, če se to ne zgodi? Kakšna kazen me bo doletela? Denarna (koliko približno)? Pogojna? Zapor (po moje zaradi 70ih € ravno ne)? :| Bom dobila kakšen poziv na sodišče in v kolikšnem času lahko to pričakujem? Kartoteka? In tako dalje in tako naprej...
Za vse odgovore se vam iskreno zahvaljujem, ker jaz resnično nimam pojma kako se te stvari odvijajo naprej in sem čisto iz sebe..

XtodaZ ::

če ne drugo, boš morala plačati sodne stroške (če pride do sojenja) in vsekakor se bo tole vpisalo v tvojo kartoteko :)
verjetno boš dobila poziv, da se zmenite z tožilcem izven dvorane, tako se izogneš dodatnim stroškom. takrat te doleti tisko kar se zmenite (denarna kazen ali nekaj ur javnega dela, lahko pa celo nič) če pa te na ta poziv ne bo, ti bojo sodili in boš dobila po pošti razsodbo, na katero se lahko pritožiš v roku 8ih dneh.

no tako je bilo pri meni ko sem imel pi***rije za brez veze (sem se pijan naslonil na rampo in se je ta zvila.. in valda je bil v bližini varnostnik:S )
na poziv sem pozabil (ker sem delal nočno in zamešal datum) in tako sem moral plačat 400EUR za rampo in cca 100EUR stroškov.

po mojem ti ne bo hudega.. po vsej verjetnosti boš dobila le opomin

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: XtodaZ ()

Okapi ::

Avtorja tele teme vprašaj, kako se je zmenil;)
http://slo-tech.com/forum/t410865/0

O.

Andruxa ::

pa te gobice se zmer drzijo vidm
Lp, A

Tilen ::

Mislila sem si zakaj bi dala 70EUR, če lahko kr vzamem, nisem pa vedela, da imajo še neke čipe ko piskajo v oblačilih.. in so me dobli


Lepo te prosim...
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

c3p0 ::

Varnostniki so počasni, sploh pa se jim ne da za mizerno plačo pretegnit, zašprintala bi :)

opeter ::

Uboga, uboga čebelica. Pa tako marljiva!

Žal se bo ta zadeva zapisala v tvojo kartoteko. Tukaj nimaš kaj.
Drugič raje dvakrat premisli, preden boš naredil kakšno podobno neumnost.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: opeter ()

čebelica ::

Hvala vsem za odgovore in upam, da se bo vse to kolkotolko vredu izšlo. Tisto temo sem pa vidla ja in si jo celo prebrala. Zaradi te teme sem se kr sem registrirala pa tu vprašala, ker sem vidla, da ste mu fajn odgovarjali.:) in njemu se je fajn izšlo vse skupaj.
In sej pravim, da je bilo to prvič in da sem bolano razmišljala (zakaj pač ne bi vzela), ampak zdaj ne morem več nič.žal.. če bi pa bežala pa bi me dobli bi pa bla še večja pi*******.. tak da boljše, da mi še to ni padlo na pamet. :) v kolkem času pa lahko pričakujem vse te zadeve? poziv (če pač bo)..

WarpedGone ::

Zapora samo za tole ne bo. Če bo štacuna fejst trmasta pol lahk pride do sojenja, če pa se bo sodišče lahko z njo zmenilo se pa zna zgodit, da se boste zmenil. Plačala boš nekaj sodnih stroškov in dobila neko "comunity" kazen.

Js sm nekoč za neko drugo pizdarijo (uporaba tujega siol accounta v času dial-upa) fasal "obvezen" prostovoljen prispevek za mamograf, katerega višino je določila sodnica na podlagi razgovora in mojega takratnega gmotnega stanja. Ko sm ji prinesu dokazilo, da sm denar nakazal, je zadevo ovrgla in kartoteke nimam.

Da je bil pa hec največji, sem čez par dni na radiju slišal poimensko zahvalo za prispevek :)
Zbogom in hvala za vse ribe

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

hehe zanimivo, a vids v vsaki slabi stvari je tudi nekaj dobrega:)

koyotee ::

uporaba tujega siol accounta v času dial-upa WTF? kokr js vem se je impulze zaračunavalo glede na FIZIČNO LOKACIJO in ne na uporabniški račun
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

c3p0 ::

Kako? Če se prav spomnim, je bila 0880 cifra in si dobil račun direktno od Siola. Mi na analognih centralah smo bili untraceable ;).

Ziga Dolhar ::

Pri 0890 številkah so se impulzi zaračunavali imetniku telefonskega priključka, storitev interneta pa imetniku uporabniškega imena.

Pri 0880 številkah je oboje obračunal ISP imetniku uporabniškega imena.
https://dolhar.si/

poweroff ::

Po moje hudega ne bo. V smislu zapora. Če se ne boste zmenili že izvensodno, bo neka pogojna kazen, pa stroški plačila postopka. Vsekakor plašč ne bo prav poceni...

Je pa zanimiv način razmišljanja tole. V bistvu je na internetu podobno. Na torrentu pač klikneš, zakaj bi kupil, a ne? 8-)
sudo poweroff

Ziga Dolhar ::

Bah, ene 100-300 evrov denarne kazni, oz. kazen zapora nekje 2-3 meseceh, pogojno za 1-3 leta. Plus stroški, razen če te sodišče nekaterih ne oprosti (si še študentka? ;)).

Skratka, nič zaradi česar se ni splačalo tvega! Verjetno te še najbolj "zaboli" morebitna denarna kazen :P.
https://dolhar.si/

System ::

Kazen bo okoli 50EUR-100EUR, družbeno koristno delo tam do 150ur. Ne splača se, žal. 8-)

Odvisno tudi katera trgovina je to bila, kakšne večje se ne sekirajo ravno veliko zaradi plašča tako, da jo lahko dobro odneseš. Medtem, ko ti kakšen privatnik zna lepe težave narediti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: System ()

opeter ::

150 ur družbeno koristnega dela? Si ziher?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

System ::

Za takšne vrednosti je okoli 50-150 ur.
Sem pa nekje v zakonodaji bral, da do določenega zneska ti kao nič nemorejo pravno... Vem pa, da je znesek bil kar malo višji od 70EUR, ampak zgleda v praksi to ni tako.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: System ()

XtodaZ ::

50 do 150 ur družbeno koristnega dela za 70EUR vreden plašč?
to je za študenta enako 250EUR do 750EUR (če bi delal preko študentskega toliko ur)
tako da, osebno bi raje plačal kazen.

čeprav za tako smešen znesek.. upam stavit, da vse kar bo dobila je položnica za stroške in opomin.

WarpedGone ::

Ma kakih 150 ur, ne blodi. Mogoče, če reč ponovi. Prvič nikakor.
Zbogom in hvala za vse ribe

System ::

Poznam primer, ko je dobila oseba za 10EUR vredno stvar okoli 60ur družbeno koristnega dela in 50EUR kazni.

WarpedGone ::

Možno, sam te reči niso linearno prenosljive. Zavisijo od celga kupa dejavnikov, tut konkretne ocene sodnika. Točna vrednost predmeta ne igra glavne vloge.
Zbogom in hvala za vse ribe

System ::

Ja saj pravim čisto odvisno. Ni neki hudi prekršek, tako da lahko jo odnese tudi z opozorilom.

Mehmed ::

čebelica je izjavil:

če bi pa bežala pa bi me dobli bi pa bla še večja pi*******..

Not rly, ne kaznujejo te ekstra, ce mora kdo tect za tabo.

WarpedGone ::

Ne, lahko je pa sodnik zaradi "očitnega kesanja" takoj po dejanju in sodelovanja in nepovzročanja dodatnih zapletov bol prizanesljiv kot če se upiraš na vse pretege in delaš dodatno zgago.
Zbogom in hvala za vse ribe

Meizu ::

Ti se lepo naredi eno mono, sklicuj se na kakšno neprištevnost in bo vse 100% ok. Jebiga, naš sistem je tak, da čim "dokažeš" neko telesno napako vse štima in dobiš takoj dodatne pravice.

Blinder ::

Meizu je izjavil:

Ti se lepo naredi eno mono, sklicuj se na kakšno neprištevnost in bo vse 100% ok. Jebiga, naš sistem je tak, da čim "dokažeš" neko telesno napako vse štima in dobiš takoj dodatne pravice.


Sej je mal neprištevna. Stara je 18+ in še se gre te "igre" kot razvajene 14 letnice.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Meizu ::

:)

Zmisli se, da ti je blo mraz tistega dne in si s seboj v trgovino vzela bundo. Pustila si jo pred trgovino, ko si pa tisti plašč držala v roki si se z nečim zamotila in na plašč totalno pozabila. Misleč, da v roki nosiš svojo bundo si odšla mirne volje ven iz trgovine, nakar se je prižgal alarm in si hipoma ugotovila svojo življenjsko zmoto.

Mogoče pali ;)

Fantje, res je :) Če pri 18+ še vedno razmišljaš takole:

Mislila sem si zakaj bi dala 70EUR, če lahko kr vzamem,


Potem mora biti res nekaj narobe s tabo. :)

Btw, se pa spomnim svojega incidenta s policijo (hehe, ta je res hecna ja), ko sem bil star kakšnih 6 let, mogoče celo manj... V lokalnem mestecu sem bil v neki kmetijski trgovini s starim očetom in se mi je zelo zadopadla tista rumena opozorilna luč, ki se vrti, kot prave policijske plave luči :) Hehe jst maček tole hitro pograbim (luč je bila takrat zame ogromna, ne vem sploh, kako mi je uspelo tisto zadevo skrit pod majico =O) in jo skrijem v takrat še "katrco" mojega starega očeta. :P Čez nekaj dni me mati zapelje pred policijsko postajo in a me ni šla vrečt na foro, da gremo notr vzet nekaj kaset, da bomo doma posneli kaj filmov :P Jst vsa navdušen, češ, gledali bomo filme, se ponudim da grem z njo. Se vsedeva v neki sobici in evo trije policaji in kar naenkrat se mi je svet podrl. Zakaj si ukradel luč, si bil opažen na kamerah itd. itd. :P Jst vsa objokan, češ kaj se bo zdaj zgodilo vendar so se na koncu policaji le nekako nasmehnili mojim dogodivščinam in še zdaj ne vem, kaj se je dejansko zgodilo potem. :P Ali imam kartoteko ali ne...

KoMar- ::

Meizu, kaj je s tabo narobe? A si zafrustriran, ker nisi izživel svojih fantazij o zločinih in zdaj druge nagovarjaš, da se nepošteno vedejo?

Meizu ::

KoMar- je izjavil:

Meizu, kaj je s tabo narobe? A si zafrustriran, ker nisi izživel svojih fantazij o zločinih in zdaj druge nagovarjaš, da se nepošteno vedejo?


Am... What? Na kaj zdaj tole apliciraš, na mojo "dogodivščino" ali mogoče na nasvet, kaj naj izjavi pred sodnikom?

KoMar- ::

V vseh postih v tej temi svetuješ neke bedarije. Upam, da boš kdaj ti imel trgovino in ti bodo ves čas kradli iz nje.

Meizu ::

KoMar-, nobenega sočutja do sočloveka nimaš. Ženska je vsaj priznala no in jo je sram dejanja (vsaj upam, da). Zato iz dobre volje (ali pa mogoče iz heca) skušam nekako pomagati. Glede na prebrane primere raznih sodb veliko hujših prekrškov sem ugotovil svoje. Nobeden pa se ni primoran držati svojih nasvetov, zato mi ni jasna ta tvoj izpad sedaj. Sicer pa prvi post sem čisto resno mislil, medtem ko pa sem pri drugem postu napisal bolj vseskupaj za šalo kot pa zares.

Ko boš pa ti v stiski in boš pisal tule na ST za kakšne nasvete, kako bi se izognil temu pa temu, si bom pa zapomnil, pa modro molčal.

Lep večer še naprej, gospod Roka Pravice.

Ziga Dolhar ::

Meizu je izjavil:

Ti se lepo naredi eno mono, sklicuj se na kakšno neprištevnost in bo vse 100% ok. Jebiga, naš sistem je tak, da čim "dokažeš" neko telesno napako vse štima in dobiš takoj dodatne pravice.


Jezusmarija. Seveda, sodnica bo postavila izvedenca ustrezne medicinske stroke. In če bo ta slučajno ugotovil, da je dekle bilo prištevno, bo še njegove stroške plačala.
https://dolhar.si/

KoMar- ::

KoMar-, nobenega sočutja do sočloveka nimaš.

Ti imaš zgleda čisto zmešane pojme pri sebi. Dejansko se ti zdi bolje, da se na zaslišanju laže in izmika, namesto da bi priznala dejanje in se pokesala? Resno? To se ti zdi boljša opcija? A po novem sočutje pomeni, da nekomu pomagaš goljufati?

Ko boš pa ti v stiski in boš pisal tule na ST za kakšne nasvete, kako bi se izognil temu pa temu

Ne boš dočakal ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: KoMar- ()

MadMicka ::

Ne vem, zakaj se vsi tako zelo čudite temule stavku: "Mislila sem si zakaj bi dala 70EUR, če lahko kr vzamem".
Takšno stališče je čisto razumljivo. Kdaj že so pogruntal, da prilika dela tatu. Ravno zato pa majo po štacunah kamere pa varnostnike pa tiste varnostne napravce na oblekah, da ne bi ljudje imeli prilike.

Drugač pa pomoje za tisto stvar ne boš nič dobila. Škode ni, vrednost cote je bila majhna, gre za mlado osebo, ki je kaj takega prvič storila. Jaz bi ti na sodnikovem mestu pogledal skozi prste.

Meizu ::

No ja, sej, kot hočete.

Ne, sočutje do človeka ne pomeni mu pomagat goljufat. Če je blo to njeno prvo dejanje ji pa ja lahko malce pomagamo ali ne?

ŽDolhar, če se je moja bivša sošolka uspela naredit dislektično, pa čeprav to ni (vem za ziher) in je imela zato pravico do podaljšanjega časa za pisanje mature, ter podaljšanje časa za pisanje pri nekaterih testih, je vse možno.

poweroff ::

Meizu je izjavil:


Fantje, res je :) Če pri 18+ še vedno razmišljaš takole:
Mislila sem si zakaj bi dala 70EUR, če lahko kr vzamem,

Potem mora biti res nekaj narobe s tabo. :)

A res?

Ker takih ljudi poznam jaz ful, ampak res ogromno. S tem, da ne kradejo iz trgovin, pač pa iz interneta (in to filme, programe in muziko), ampak po isti logiki: zakaj bi dal 10 EUR, če lahko kr vzamem...

Meizu je izjavil:

Jst vsa objokan, češ kaj se bo zdaj zgodilo vendar so se na koncu policaji le nekako nasmehnili mojim dogodivščinam in še zdaj ne vem, kaj se je dejansko zgodilo potem. :P Ali imam kartoteko ali ne...

6-letnik sploh ne more biti kazensko odgovoren. Se pravi ni ne sojenja, ne kartoteke, ne nič. Ti je pa mama verjetno hotela dati dobro lekcijo. :)
sudo poweroff

mihec87 ::

Meizu, če je imela papir da je dislektična potem je pač to to,za dodaten čas je potrebno pridobiti papir.
Ti pa povem če znaš maš dost časa če pa ne ti pa kaj dosti ne pomaga..


Pa še ena kost, ste lahko sigurni da se oseba res kesa ali je to samo plan b v primeru da zadeva ne uspe ter dobi milejšo kazen? Čeprav v tem primeru to dvomim...

Meizu ::

mihec87 problem je v tem, da je ona bila izmed najboljših učencev v našem razredu ane... Zoisova štipendistka in tako dalje :)

Matthai, jst verjamem, da piratizacija delno vzpodbuja kvaliteto na tržišču. Namreč že sam osebno poznam dosti ljudi, ki smo recimo GTAIV kupili le zato, ker se nam je zdel v nulo narejen špil. Da bom pa dajal recimo 60EUR za COD MW2 (ali pa bilokeri program recimo), pa da bom ugotovil, da je igra tak podn od podna, da kar res ni, to pa ne.

Vem, da boš poskušal enačit to z majico in nasploh oblačili, ampak jebiga, dokler en ne bo zmozgal, kako nek material pridobit prek interneta ali pač nečesa, bojo ljudje tisto zadevo kupovali in šele nato ugotovili napake tiste zadeve. Verjemi, če bi se dalo prek interneta "zdownloadat" naprimer oblačila, bi bila ta zadeva ubistvu mnogo mnogo bolj kritična kot pa piratizacija.

Sicer je pa to močan offtopic, tako da priporočam, da se tukaj ustavimo.

Edit: Sicer pa, dokler ima EA ali pa Adobe npr. GORO (!!) denarja in dobička že v enem četrtletju, se mi prav nič ne smilijo, če si nekdo za domačo uporabo potegne njihov program. Tolikšnega denarja zaslužijo že od podjetij, ki morajo itak po zakonu imet legalno softwersko opremo. Če vas/jih pa žene pohlep po še več, pa ni moj problem. Zmislite se nekaj novega, nov sistem kupovanja programov, nekaj, kar bo piratom za vedno zaprlo usta in zvezalo roke. Pa bo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Meizu ()

kmetek ::

Zadnjič so v Kranju obsodili nekoga, ker je ukradel, berite in se jokajte od smeha....BUREK :D

Torej, dobila boš pogojno 100% + stroški sojenja itd. Če je tožilec pameten, se zmenite brez sojenja = DAVKOPLAČEVALSKI DENAR, anyone?

Bananovec ::

KoMar- je izjavil:

KoMar-, nobenega sočutja do sočloveka nimaš.

Ti imaš zgleda čisto zmešane pojme pri sebi. Dejansko se ti zdi bolje, da se na zaslišanju laže in izmika, namesto da bi priznala dejanje in se pokesala? Resno? To se ti zdi boljša opcija? A po novem sočutje pomeni, da nekomu pomagaš goljufati?

Ko boš pa ti v stiski in boš pisal tule na ST za kakšne nasvete, kako bi se izognil temu pa temu

Ne boš dočakal ;)


Za vse ni vedno vsak sam kriv!
Nekateri ne živijo v idealnih pogojih in jih zato ni treba maltretirati drugače.

Sicer pa je v takih primerih dobro imeti nevtralen pristop.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Okapi ::

Zadnjič so v Kranju obsodili nekoga, ker je ukradel, berite in se jokajte od smeha....BUREK
Zdaj pa poskusi še link na kakšen članek o tem ali sodbo dobiti, ker nakladaš.

O.

Avenger ::

Džizus, plašče gre krast. Lej, nardiš diplomo, z izdatno uporabo komolcev in mogoče tudi drugih telesnih organov postaneš direktorica in POTEM kradeš, to je najhitrejša pot do uspeha. Če te dobijo, odstopiš s položaja in pokasiraš odpravnino, nato pa se posvetiš lastnemu podjetju.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

mihec87 ::

Pri kraji(dolvleka pirtskih verzij) programske opreme/igric/filmov me najbolj moti to da se večini ljudi to zdi popolnoma normalno kot da bi šli v trgovino po štruco kruha,oz to celo smatrajo kot na nek način pravico da če imajo internet ter če tega ne smejo zakaj pol sploh imajo internet....

kopernik ::

Okapi je izjavil:

Zadnjič so v Kranju obsodili nekoga, ker je ukradel, berite in se jokajte od smeha....BUREK
Zdaj pa poskusi še link na kakšen članek o tem ali sodbo dobiti, ker nakladaš.

O.


Verjetno misli tistega, ki je oropal kiosk in od prodajalke uspel "iztržiti" tri bureke, tri hot doge ter par deset €. Kljub temu, da gre za majhno vrednost nakradenega, je tu v igri pištola in grožnje prodajalki, zato se je znašel pred sodnikom.

Mehmed ::

No to pa da rop ni enako tatvini ane.

kmetek ::

Okapi je izjavil:

Zadnjič so v Kranju obsodili nekoga, ker je ukradel, berite in se jokajte od smeha....BUREK
Zdaj pa poskusi še link na kakšen članek o tem ali sodbo dobiti, ker nakladaš.

O.


Na Preverjeno je bilo....

genius11 ::

Ko berem vaša sporočila, sploh pa uvodno sporočilo, jaz se raje fentam, kot da kaj ukradem, ne zanimajo me tajkuni in drugi lopovi, ampak poglejte mal po drugi strani...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: genius11 ()

KoMar- ::

Žal niso imeli vsi staršev, ki bi jih naučili, kaj je prav in kaj narobe. Seveda zdaj krivijo vse drugo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: KoMar- ()

čebelica ::

hahah zdaj se boste ziher nasmejali ko vam bom rekla kaj sem študirala (ampak pustla vse skupaj, ker se mi ne da 6let 24/7 jeb** s knjigami).. medicino. =) zdaj pa gremo nekaj pikico lažjega študirat. :) bila sem zoisova štipendistka, odlična vsa 4 leta gimnazije, sem pametna oseba vbistvu, zelo pridna nasplošno, delala poleg študija itd. tak da je to bla vbistvu trenutna neprištevnost, zmanjšana razsodnost ali kakorkoli bomo/bodo temu rekli na sodišču. Zadeva ko piska je skoraj sama padla s plašča in je bil pač trenutek ko sem si mislila zakaj pa ne, da umrli pač ne bojo zarad enega plašča. vbistvu je res žalostno, da je to zdaj nevemkakšni kriminal, kraja z interneta pa dobesedno skoraj pošteno dejanje. nisem kradla revežu ampak trgovini z ogromno denarja. vem.. ne omili zadeve ampak vseeno.
Ampak glede na to da sem sodelovala, nobene zgage delala, vrnila popoln plašč, na sodišču bom rekla da mi je žal (mi je tudi v resničnem življenju, brez skrbi :)), da ne vem kaj mi je blo, niti ni blo premišljeno dejanje, nisem šla od trgovine do trgovine in kradla niti načrtovano (nisem kupla pripomočka za trganje onih zadev).. in glede na to da do zdaj nisem mela nobenih problemov z zakonom mi pomoje nebo nevem kak hudo. vglavnem..bomo vidli aneda. :).
starše vpletat v to pa nevem ne..ne sodi se človeka in starše samo po tej eni stvari. sicer so pa že v starem rimu rekli: errare humanum est, ignoscere divinum. ;)
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kraja v trgovini

Oddelek: Loža
486756 (5011) Glugy
»

Tatvina - pravna pomoč (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7520118 (14835) 111111111111
»

Kraje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14225422 (21603) St235

Kraja v trgovini z oblačili

Oddelek: Loža
207093 (6646) Summer
»

Storil sem kaznivo dejanje - pravna pomoč (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6321608 (19120) lpknjst

Več podobnih tem