Forum » Operacijski sistemi » obremenjenost cpu
obremenjenost cpu
urosz ::
v uporabi: Core i3 M330, Windows 7 Home Premiuim
Kot vidite na sliki, je na vsakih par sekund cpu dosti preveč obremenjen za moje pojme, glede na to, da imam prižgan le Chrome, v ozadju teče še seveda antivirusni program, to pa je tudi vse od procesov, ki so zagnani z moje strani. Največji problem mi je, da na vsakih par sekund, ko uporaba cpu strmo poskoči, se na polno zažene ventilator v prenosniku, kar je zelo moteče.
Rešitev? :(
Kot vidite na sliki, je na vsakih par sekund cpu dosti preveč obremenjen za moje pojme, glede na to, da imam prižgan le Chrome, v ozadju teče še seveda antivirusni program, to pa je tudi vse od procesov, ki so zagnani z moje strani. Največji problem mi je, da na vsakih par sekund, ko uporaba cpu strmo poskoči, se na polno zažene ventilator v prenosniku, kar je zelo moteče.
Rešitev? :(
- zavaroval slike: bluefish ()
srus ::
Inštaliraj si Process Explorer s http://technet.microsoft.com/en-us/sysi... in poglej kdo ti krade CPU, RAM, mrežo, disk, itd.
technolog ::
To majo večinoma procesi ob startupu (eg. chrome hoče npr. naložit shranjena gesla v ram ipd..), ali pa neki peridoni procesi (preverjanje če je prišla dodatna e pošta, samodejno shranjevanje dokumentov).
Jaz imam na sumu antivirus. Drugače se da pa tudi nastavit kdaj začne ventilator močneje delovat (ker tole ni normalno), sam nisem siguren da na windowsih.
Jaz imam na sumu antivirus. Drugače se da pa tudi nastavit kdaj začne ventilator močneje delovat (ker tole ni normalno), sam nisem siguren da na windowsih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: technolog ()
damirb03 ::
Če imaš verzijo Kaspersky AV ali IS 2011 11.0.1.400 zna antivirus sam zasesti CPU do 100% , če imaš odprto še karkoli drugega (brskalnik, igro, program za video, word, še kaj se najde)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CPU težava. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4722 (3919) | m0LN4r |
» | Repriza: Apple rekordno, delnica padla kot kamen (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Rezultati | 37897 (33246) | Nummy |
» | Internet problem .Oddelek: Pomoč in nasveti | 9791 (8766) | Gregor3 |
» | Računalnik dela prepočasiOddelek: Pomoč in nasveti | 3354 (2696) | Volta |
» | Windows Vista se bo nalagala hitreje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11719 (8799) | ripmork |