Forum » Operacijski sistemi » Win 95 na usb?
Win 95 na usb?
izolan ::
Pozdavljeni!
Na prenosniku imam windows visto pa bi rad zaspilal malo starih igric. Recimo micro machines, theme hospital ipd...
V bistvu mi theme hospital se dela na visti, micro machines 2 tudi, 3 pa ne =) ni mi jasno ampak ok...
Zanima me ce bi se dalo win 95 instalirat na usb kljucek pa potem preko usb boot to spilat. Verjetno sistem ne bo delal kot bi moral, vendar za take stare igrice bi moralo zadostovati.
Torej kako se to naredi? =) nekako bi moral usb predstavit kot disk drive...al probam kr v winsih instalirat?
LP, Blaž
Na prenosniku imam windows visto pa bi rad zaspilal malo starih igric. Recimo micro machines, theme hospital ipd...
V bistvu mi theme hospital se dela na visti, micro machines 2 tudi, 3 pa ne =) ni mi jasno ampak ok...
Zanima me ce bi se dalo win 95 instalirat na usb kljucek pa potem preko usb boot to spilat. Verjetno sistem ne bo delal kot bi moral, vendar za take stare igrice bi moralo zadostovati.
Torej kako se to naredi? =) nekako bi moral usb predstavit kot disk drive...al probam kr v winsih instalirat?
LP, Blaž
izolan ::
sm pobral...sam kaj ki imam home razlicico viste nalozeno. Virtual pc 2007 pa ne podpira home razlicic :/
bom probal vseeno. Drugace sem pa mislu na usb instalirat zato da nebi se s tem sral po pcju, ker ni moj ampak od brata...
LP, Blaž
bom probal vseeno. Drugace sem pa mislu na usb instalirat zato da nebi se s tem sral po pcju, ker ni moj ampak od brata...
LP, Blaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oldies goldies (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11600 (2002) | blabling2 |
» | Stare igreOddelek: Igre | 7946 (7041) | tintorel |
» | Windows 8 (bodo igre delovale)Oddelek: Operacijski sistemi | 6079 (5614) | AlienRR |
» | Izvorna koda prvega Prince of Persia najdena, rešena in objavljena (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 20247 (15515) | Jst |
⊘ | Igre, ki jih igraste s puncami (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5917 (4275) | Vanich |