» »

Gcomputers.net

Gcomputers.net

TeraTM ::

zdravo, imam mnenje/izkušnjo pri Gcomputers.net. Torej, da se izpovem......

natanko 2 meseca... 2 MESECA nazaj sem poslal napajalnik v popravilo. okey, kao 2 meseca v preteklost. Pošljem napajalnik njim. Preko maila par dni potem mi odgovori, da je pošiljka bila sprejeta. Nato so oni poslali napajalnik v nemčijo kjer so to stvar "BAJE" popravili. Mine mesec in pol, jim posljem še eno sporočilo, da me že skrbi kdaj bo.. Računalnik bil seveda izklopljen ves ta čas, saj ni imel napajalnika.... No, mi odgovori par dni za tem sporočilu, da so iz nemčije poslali njim in pričakujejo pošiljko čez nekaj dni in da me bo sproti obveščal kdaj bo poslano meni. V redu, čakam par dni. mineta dva tedna!, in mi odgovori da napajalnik je pri njih, in da bo pri meni čez dan ali dva pri meni. Citiram:
torej izdelek je odposlan. Ocitno je dobavitelj zadevo popravil in pripisal, da morate napajalnik OBVEZNO priklopiti na sistem in nikakor ga ne preizkusati brez priklopa na sistem (kot v poslanem videu).
(v poslanem videu se sklicuje na video ki sem ga dal na youtube tedaj, kjer napajalnik ni bil priklopljen na računalnik, skratka hotel sem mu vizualno demonstrirat moj problem)
danes, dva dni zatem sporočilu, dobim napajalnik. Odprem škatlo, priklopim napajalnik na glavne kable (nisem ga deval noter in urejal kable, saj sem imel pomisleke, če je popravljen. Nevem zakaj, ampak imel sem jih.) Tukaj je razvidno iz videa:

ISTO dela kot sem jim ga poslal. Rekel sem si, so me že na)=%nali... Nakar v trenutku pomislim na garancijski list ki sem ga priložil ko sem jim ga poslal. In sedaj ko sem pošiljko dobil nazaj, GLEJ GA ZLOMKA!!, garancijskega lista ni bilo priloženega...QT#Z"&"#$&! Nato sem si rekel, definitivno me je v čelo nate%&(nu.. po dolgem in počez....


Torej, prosim za mnenja, rešitve... Napajalnik je še 4 leta in 10 mesecev v garanciji, a kaj ko mi ni garancijskega lista vrnu!?=!?! In pa, je možno to zadevo poslati direktno na firmo, brez garancijskega lista? na škatli je sicer šifra, vem pa ne kaj točno predstavlja. In ja, kopijo garancijskega lista imam.

Hvala8-O:8)

galu ::

Ti pošlji to raje v tovarno, boš hitreje prišel skozi... Tam samo čekirajo serijske številke, pa boš mel novi napajalnik v roku cca 1 mesec max, in cca 10-20e stroškov poštnine. Zdaj če ti je teh 10e tolko vrednih.. Oz, če maš nujo do napajalca.
Tako to gre.

solatko ::

To je še en plus za napajalnike priznanih firm. Z cca 300 vgrajenimi LC POWER ni bilo niti enega takega primera.

IvoJan ::

solatko je izjavil:

To je še en plus za napajalnike priznanih firm. Z cca 300 vgrajenimi LC POWER ni bilo niti enega takega primera.



kaj ma to veze z napajalniki priznanih firm?? Kake veze ma to z LC power napajalniki??!! Pač so ga zaj***** v trgovini v kateri je kupil.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|32gb 6000 CL32 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Wox ::

solatko je izjavil:

To je še en plus za napajalnike priznanih firm. Z cca 300 vgrajenimi LC POWER ni bilo niti enega takega primera.

Na klati neumnosti.
Commodore 64

TeraTM ::

dobil odgovor od gcomputers :
Mi izdelka nismo preizkusili in smo ga direktno poslali dobavitelju. Dobavitelj nam sporoci ali je bil izdelek ali popravljen ali zamenjan. V tem primeru so nam sporocili, da je bil izdelek popravljen in sporocilo, da morate napajalnik obvezno priklopiti na sistem in ga ne vzigati brez nicesar. Ko smo izdelek prejeli smo vam ga nemudoma odposlali naprej brez pregledovanja.


Torej je naredila Firma napako. Bom videl kako bo..... SPET ČAKANJE. Hvala za komentarje.

Leks ::

Koliko pa si prihranil v primerjavi, če bi ga naročil od slovenskega distributerja oz. resellerja? Corsair mislim da ima Avtera.

TeraTM ::

Posebej mislim da se nebi splačalo. jaz sem tedaj kupil računalnik v vrednosti 900+ EUR za že tako znižane cene komponent, dal pa sem 850 EUR ker sem imel 5% popust. gcomputers so slovenski reseller ki dobiva določene komponente iz tujine.

TeraTM ::

torej da se še enkrat oglasim. Dobil sem nov zapakiran napajalnik. Napaka je nastala v proizvodnji CORSAIRa. Tam so šli skozi fazo ugotavljanja napake, niso pa ga popravili (pozabili ali pa nenamerno preskočili fazo popravila le tega.) To govorim za prvič ko sem ga dobil. Tak da se je končno razrešlo....8-)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20652088 (12054) Han
»

Kateri napajalnik mi priporočate (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
19733816 (25652) denis9
»

LC Power in Garancija

Oddelek: Pomoč in nasveti
151378 (1113) Janac
»

Nov Gaming PC / i7 860 / HD 5850

Oddelek: Kaj kupiti
161665 (1273) tomi2303

Več podobnih tem