Forum » Pomoč in nasveti » LC Power in Garancija
LC Power in Garancija
Janac ::
pozdravljeni,
sem 95% preprican da mi je crknil LC POWER OZEANOS 650W, trgovina kjer sem kupil, da le leto garancije, kupljen je bil pa 23.12.2011. Na skatli pise 3 leta, torej bi mogel za uveljavljane poslati napajalnik v Nemcijo, ker tega se nisem pocel me zanima kako to poteka, posljem email lc powerju in mi dajo nanslov itd?
Kakorkoli pa nisem ziher, da je res sel napajalnik in verjetno nikoli nebom vedel, razen ce se najde kdo dobrega srca, ki bil pripravljen pomagati,
Lep Pozdrav.
sem 95% preprican da mi je crknil LC POWER OZEANOS 650W, trgovina kjer sem kupil, da le leto garancije, kupljen je bil pa 23.12.2011. Na skatli pise 3 leta, torej bi mogel za uveljavljane poslati napajalnik v Nemcijo, ker tega se nisem pocel me zanima kako to poteka, posljem email lc powerju in mi dajo nanslov itd?
Kakorkoli pa nisem ziher, da je res sel napajalnik in verjetno nikoli nebom vedel, razen ce se najde kdo dobrega srca, ki bil pripravljen pomagati,
Lep Pozdrav.
matic492 ::
pozdravljeni,
Lep Pozdrav.
Kaj ne moreš rečt kakšnemu prijatelju/-ici da ti posodi napajalnik da malo stestiraš?
freesty ::
Kup en rablen napajalnik za 30€ pa stestiraj potem pa ga naprej prodas spet za 30€.
Al pa ga kupis v kaksni online stacuni, ki sprejme vracila v dolocenem stevilu dni, no mather what...
Al pa ga kupis v kaksni online stacuni, ki sprejme vracila v dolocenem stevilu dni, no mather what...
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
matic492 ::
Sej bom kupil GS600 za 70EUR.
nov je 77€, probaj zbti ceno
http://www.mlacom.si/napajalniki/corsai...
Mustang2142 ::
Mustang2142 je izjavil:
Men tudi služi Ozeanos BREZ PROBLEMA, pa je poganjal že ohoho graf od 5770 do 6970, nikoli problemov, kljub le 424W na 12V lol.
Ja? Kaj si hotel s tem povedat?
solatko ::
Janac - na LC-jevi strani preveri, koliko časa je tovarniška garancija. Napišeš napako in ti pošljejo številko za RMA in izbereš lokacijo kam boš poslal. Plačaš stroške na pošti in čakaš.
Dobro je zadevo stestirat, da ne pošiljaš brez veze (neobstoječo napako, boš moral plačati pošiljanje nazaj, glede na to, da oni pošiljajo po DHL, te zna priti kar drago).
Nesi na nek servis in naj ti tam stestirajo - koštal te bo ena kavica v bližnjem bufetu.
Dobro je zadevo stestirat, da ne pošiljaš brez veze (neobstoječo napako, boš moral plačati pošiljanje nazaj, glede na to, da oni pošiljajo po DHL, te zna priti kar drago).
Nesi na nek servis in naj ti tam stestirajo - koštal te bo ena kavica v bližnjem bufetu.
Delo krepa človeka
fosil ::
Preveri preko katerega uvoznika je bil nabavljen.
Acord daje na LC-je 2 leti garancije.
Lahko potem uveljavljaš direktno pri uvozniku, namesto v trgovini.
Ker napajalniki so težki, zato je poštnina v tujino kar draga.
Acord daje na LC-je 2 leti garancije.
Lahko potem uveljavljaš direktno pri uvozniku, namesto v trgovini.
Ker napajalniki so težki, zato je poštnina v tujino kar draga.
Tako je!
Kako naj pa to preverim? Drugace sem email na LC Power ze poslal, a se ni odgovora. Na skatli pise na veliko 3 years warranty.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odprta tema o lc power napajalnikih (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 47017 (43336) | klinker |
⊘ | LC Power napajalnikiOddelek: Strojna oprema | 3090 (2650) | enadvatri |
» | Nakup gaming računalnika do 1000€ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 21116 (19941) | darkkk |
» | Kateri napajalnik kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9279 (7313) | KTr1sk |