Forum » Programska oprema » eMULE in nje problemi
eMULE in nje problemi
||_^_|| ::
Na začetku je delala božansko! In zdej kr naenkrat bLaH. Nikamor se ne premakne. Upload skos dela, download pa en klinc. pa pri vas?
- zaklenil: Gandalfar ()
JLP ::
Zaenkrat še ni problemov sploh. Download in upload sta hitra. Dela prov lepo, velik bolš kot pa eDonkey al pa Overnet. Saj pr men.
Live long and prosper!
JLP ::
Nimam omejenga ne DL ne UL (v programu). Drgač je pa link nekak 1.5 Mb/s za DL pa 128 kb/s za DL.
Aja pa BTW zej zadne dni je lih pršla vn 0.20b. Tko da če še nimaš te probej upgrejdat.
Aja pa BTW zej zadne dni je lih pršla vn 0.20b. Tko da če še nimaš te probej upgrejdat.
Live long and prosper!
globoko grlo ::
mislm halo, itak da morš net UL omejen v sami muli, ker drgač ti zafloda celoten možni UL in ne morš DLjat
sicer je pa men tud na začetku full letela, na standardu 110K, zdej k mam pa komfort pa sam ene 40K, za popizdit, valda gre upload kokr hočš
mogoče še pr siolu kj štimajo, bom še mal počakal, drgač pa skenslam ta "komfort"
sicer je pa men tud na začetku full letela, na standardu 110K, zdej k mam pa komfort pa sam ene 40K, za popizdit, valda gre upload kokr hočš
mogoče še pr siolu kj štimajo, bom še mal počakal, drgač pa skenslam ta "komfort"
globoko grlo: mnja..jst mam tut komfort. Sam sm glih prej neki vleku dol s 240kB/s tko da ne vem če je to to.
eno čudno stvar sm pogruntu. Tm pr sources ni niti enga userja s celo datoteko. vtf?! samo une z drobci zmerm najde
teac ::
Jaz pa sem si danes inštaliral ta emule in tega ne kapiram.
Ko zaženem, mi napiše "No serverlistadress entry in 'adresses.dat' found. Please paste a valid serverlist address into this file in order to auto-update you serverlist"
Tam pod možnostjo, ko lahko vpišeš naslov server.met fajla sem dal link in noče oz. ne more auto-updejtat, mi vedno napiše Failed to download the serverlist form http://.....
Ko zaženem, mi napiše "No serverlistadress entry in 'adresses.dat' found. Please paste a valid serverlist address into this file in order to auto-update you serverlist"
Tam pod možnostjo, ko lahko vpišeš naslov server.met fajla sem dal link in noče oz. ne more auto-updejtat, mi vedno napiše Failed to download the serverlist form http://.....
teac ::
No, prejšnji problem sem rešil. Zdaj sem vpisal url v adresse.dat, vendar se mi emule noče povezat na nobe server:
Connecting to...xxxxxx
Error while connecting to.......xxxxxxxx
Disconnected
Connecting to...xxxxxx
Error while connecting to.......xxxxxxxx
Disconnected
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: teac ()
Vanich ::
Prepiši met file od eDonkeya. Dela 100 %.
(skopiraj eDonkeyev met file v eMule folder)
(skopiraj eDonkeyev met file v eMule folder)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vanich ()
CirCA|PhP ::
Pa kko bi vnesu en fajl iz [neke znane S*R* strani] a fantje? Sj to vem kje sam zmer mi neki napise da ni vredu(slabo zgenerirana ed2k povezava pa tko)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
BaRtMaN ::
Zjasn se.
Če maš eMulo, pejt na gumb 'Search', prilepi povezavo in klikni. Mora delat.
Povezava je v tem formatu: 'ed2k://|file|ime_datoteke|velikost v bajtih|hash|/'
Če maš eDonkeya v61, v konzolo vpiši 'dllink ed2k://|file|...|/'. Če so v imenu presledki, jih nadomesti s pikami ali _. Če je povezava dolga, raztegni konzolo, da bo povezava prišla v 1 vrsto, potem pritisni enter. Vem da se bedno sliš, a mi je pomagalo.
Če maš eMulo, pejt na gumb 'Search', prilepi povezavo in klikni. Mora delat.
Povezava je v tem formatu: 'ed2k://|file|ime_datoteke|velikost v bajtih|hash|/'
Če maš eDonkeya v61, v konzolo vpiši 'dllink ed2k://|file|...|/'. Če so v imenu presledki, jih nadomesti s pikami ali _. Če je povezava dolga, raztegni konzolo, da bo povezava prišla v 1 vrsto, potem pritisni enter. Vem da se bedno sliš, a mi je pomagalo.
globoko grlo ::
ej folk, a se komu kej krešira tale mula, men na XPjih se še vsako noč krešne, zdej sprobavam 22b, pa bomo vidl
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426134 (9418) | Freakylion |
» | eMule FAQOddelek: Omrežja in internet | 7211 (5637) | Spc |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9852 (8322) | Eru |
» | Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?Oddelek: Programska oprema | 2636 (1910) | cybermedo |
» | edonkey speedOddelek: Omrežja in internet | 1925 (1415) | globoko grlo |