» »

Telefon-Radio

Telefon-Radio

putare ::

Zivjo!

Mene zanima a obstaja kakšen program za telefon ki bi imel tak program da bi lahko svoje muske poslušal naprimer na radiu.

Lp.

putare ::

ampak ne radio na telefonu ampak tisti domači al kerkoli že!

lebang1 ::

Nikoli še slišal da bi kaj takega obstajalo,
kvečjemu tisti dodatki za v avto, da iz mp3 playerja poslušaš glazbo na radiu.

mojsterleo ::

ce mislis FM emitter, mislim da tak telefon obstaja. vem da sem nekje videl nekaj takega, ampak al gre za zelo drag al pa zelo obskuren telefon. meni se ne da iskat, poglej na google in gsmarena.com.

St235 ::

Rabiš FM emitter. Da bi bil del telefona še nisem slišel, se pa na ebayu dobijo takšni, da na njih priklopiš ipod, al pa kar prek 3.5mm vhoda katerkoli vir zvoka. Dobijo se tudi taki, ki to počnejo preko bluetootha.

mihaelf3 ::

Nokia n78 ima FM oddajnik.
To stvar sem tudi poskusil in iz enega telefona na drugega sem brez problema oddajal glasbo, ko pa smo hoteli šoferju vsiliti malo težkega metala nas je oddajnik pustil na cedilu. :\
Dejansko iz notranjosti avta do zunanje antene ni šlo. (Seveda obstaja možnost da smo mi kaj zaj...)

St235 ::

FM transmiterji v teh igračkah so precej švoh tako, da ni šans da bi blokiral obstoječo frekvenco. Torej, če je radijo nastavljen na frekvenco kjer oddaja nek komercialni radio ti s takim oddajnikom ne moreš prit noter. Lahko pa lokalno zasedeš prazno frekvenco.

V domačem okolju, kjer je se frekvence ne spreminjajo pa bi lepo delalo, smo zbrat moraš frekvenco, ki ni zasedena.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DAB stanje pri nas (strani: 1 2 3 470 71 72 73 )

Oddelek: Zvok in slika
3622523229 (412) gb39
»

dodatek USB k avtoradiu CD30 MP3

Oddelek: Na cesti
135376 (5098) guardy
»

Radio na delovnem mestu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
519305 (7513) GabrieLeo
»

Motilec gsm (ter gps) signala (legalno?) (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5925199 (15110) poweroff
»

Kdo to ima?

Oddelek: Kaj kupiti
181705 (1021) IceIceBaby

Več podobnih tem