» »

Radio na delovnem mestu

Radio na delovnem mestu

1
2
»

Unknown_001 ::

...:TOMI:... je izjavil:

Rešitev je FM jammer ali pa FM oddajnik, pa nastaviš na tisto frekvenco, ki ji nastavljena na radiu, nato pa začneš oddajati svoj program. Boš imel 2 šihta :)


Si me glih prehitu. A mislš tisto zadevo ki jo maš lahk v avtomobilu, da iz USB ključa muziko oddaja na radio??:D To mam jst, sam je domet bolj kot ne bogi (tok da je za v avtomobil), sam če mu ga bo ratalo kam blizu radia skrit- pod mizo z megajverjem nalimat bi moglo štimat, razen če radio kj premikajo.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

GabrieLeo ::

Če nimaš neke bojazni do šefa, se mi zdi da je še najbolje, če ga ujameš na samem in mu poveš kaj in kako. Upam da ni tako glup, da te nebi razumel. Se mi zdi še najbolje da najprej to sprobaš, pa potem začneš sestavljat kake ulitmativne James Bond jammerje, ali pa nameščat Internetne FM blockerje, ali pa nasploh prijaviti kakemu uradu. Če ne boš potem, ko/če te bodo enkrat dobili lahko jasno in glasno povedal, da si probal na vse lepe načine dopovedati, da preprosto ne moreš delati v takem okolju.

Drugače pa popolnoma razumem, da se pri takem miselnem delu potrebuje tišina, tisti ki je sposoben delati v hrupu je ali neresen ali pa talent. Osebno imam rad da nekaj brenči v odzadju, ker me bi verjetno ubilo, če bi bila vseskozi tišina. Plus ko poslušam radio, se mi zdi kot da grem čez neko zgodbo, zjutraj se prav prileže kakšen voditelj, ki malo po domače zaželi dobro jutro, pove kako 24ur.com novico, pa kakšen skeč in je prav fino, čeprav doma tega ne bi moral niti sekunde prenašati. Potem popoldne pa komaj čakam na DJ Time na Salomonu. Nekako mi je radio postal vsakdanjik.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Radio postaje v SLO-Gold fish memory efect? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11614556 (9367) PreviousUser
»

AM Stereo postaje v Sloveniji

Oddelek: Zvok in slika
407661 (5765) nikolahodin
»

Slovenski komercialni radiji (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
7913817 (11784) LuiIII
»

.:: Radio - Koma ::. Internetni Radio !

Oddelek: Sedem umetnosti
374768 (3678) Izi

Več podobnih tem