Forum » Mobilne tehnologije » SE T715 & pomnilniška kartica ( ne zazna )
SE T715 & pomnilniška kartica ( ne zazna )
Twixz ::
SaS!
Torej moj telefon ( kupljen pred 8imi meseci ) je imel v sebi Micro SD 4 gb pomnilniško kartico, in danes sem jo prvič vzel iz telefona, ker sem jo posodil prijatelju do večera in ko mi jo je vrnil, sem jo dal nazaj v telefon in telefon ugasnil, nazaj prižgal in mi je napisalo če hočem formatirat kartico. Zavrnil sem in ni mi je zaznalo ampak piše da jo preverja, in to že 5 ur poleg tega pa sem takoj zatem še enkrat resetiral telefon in sprejel formatiranje, mi je pa napisalo da formatiranje ni uspelo. Je še sploh možno kaj naredit?
KB
Torej moj telefon ( kupljen pred 8imi meseci ) je imel v sebi Micro SD 4 gb pomnilniško kartico, in danes sem jo prvič vzel iz telefona, ker sem jo posodil prijatelju do večera in ko mi jo je vrnil, sem jo dal nazaj v telefon in telefon ugasnil, nazaj prižgal in mi je napisalo če hočem formatirat kartico. Zavrnil sem in ni mi je zaznalo ampak piše da jo preverja, in to že 5 ur poleg tega pa sem takoj zatem še enkrat resetiral telefon in sprejel formatiranje, mi je pa napisalo da formatiranje ni uspelo. Je še sploh možno kaj naredit?
KB
mojsterleo ::
kaj pa je kolega delal s to kartico? ce nanjo v enem susu kopiras veliko podatkov s kakim zanic usb donglom, se zna zadeva segreti do pokvarjenosti, podatki se pa radi corruptajo tudi, ce prej ne izberes opcije za varno odstranitev naprave (v windows). ne preostane ti drugega, da zadevo vtaknes v svoj pc, pogledas kaj je gor, in jo potem formatiras s panasonicovim formatterjem (najdes v google).
Twixz ::
Ni jo imel za PC ali kaj podobnega, imel jo je za svoj telefon ( Samsung ), točnega razloga pa nevem. Mogoče za glasbo, slike...
Ampak moti me, ker sem jo imel že 6 mesecev in zdaj sem jo PRVIČ vzel ven, dal nazaj noter ( glede na to da je kartica v istem stanju kot prej ) in mi je ni zaznalo, je to prav čudno.:S
Ampak moti me, ker sem jo imel že 6 mesecev in zdaj sem jo PRVIČ vzel ven, dal nazaj noter ( glede na to da je kartica v istem stanju kot prej ) in mi je ni zaznalo, je to prav čudno.:S
mojsterleo ::
se dogaja, da microsd crkne, ce ga prevec prenasas med napravami. meni je pred dobrim letom crknil v acekard kartici na nintendo ds, ko sem nesel h kolegu. pridem domov, je zadeva corrupted. sicer se vedno dela, vendar je gor datoteka, ki je ne morem zbrisati, zato se ne da foramtirat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 54011 (13977) | Han |
» | Težave s telefonom Xperia Go (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 40019 (27247) | Vajenc |
» | Presenečen nad poštenostjo ljudi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8855 (4604) | Mipe |
» | Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 123640 (32466) | Kunte |
» | Problem z igranjem iger- DirectxOddelek: Pomoč in nasveti | 1675 (1355) | Venta20 |